MER OM MIG

Hej! Jag heter Ellen, är 25 år gammal och brukar sammanfatta det jag gör med ”fotograferar och skriver känslor”.

Jag bor med pojkvännen Johan och hunden Otto på åttio kvadratmeter i en liten hamnstad på vår småländska östkust. Till vardags arbetar med affärsutveckling på en av nordens största e-handel för byggvaror och på fritiden ägnar jag mycket vaken tid åt fotografering och kreativitet.

Mitt kreativa intresse grundar sig till en början på ett bildintresse där fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Med fotografering kom redigering på köpet och sedan förlängdes listan även med bland annat illustrering och sömnad. Det är med andra ord inte helt omöjligt att det emellanåt kommer upp en nysydd klänning, ett gott recept eller ett DIY-inlägg här!

I augusti 2016 blev jag sjukskriven för utmattningssyndrom och har under hela hösten och vintern kämpat för att återfå en rimlig och värdefull vardag igen. Sedan jag lyfte ämnet här för första gången har det trillat in mail från personer i liknande situationer, och även om jag idag är på god väg till en frisk vardag är det viktigt för mig att skapa ett klimat som känns okej att lätta sitt hjärta i. För med handen på hjärtat, att resa sig upp från en utmattning är ingen enkel match – men det är en match värd att vinna.

Jag hoppas att det här kommer vara en plats för oss att hänga tillsammans på, där vi kan utbyta erfarenheter och dela en virtuell vardag.

Välkommen!

 

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka ditt mail till info.lindbergellen@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret här!


Glöm inte att följa bloggen på Bloglovin’ för att hålla dig uppdaterad med allt nytt som händer här!
Pssst! Såklart hittar ni mig även på Instagram och Facebook!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *