PRESS, PR OCH SAMARBETEN

När jag startade ellenlindberg.se (tidigare lindbergellen.com) gjorde jag detta med inställningen att bloggen skulle byggas på ärlighet. Detta är en strategi jag fortfarande håller hårt vid.

Den här platsen är nämligen inte bara min blogg, med mina tankar och åsikter, utan den har blivit en plats för oss alla att dela erfarenheter, tips och tankar på. För mig är det därför viktigt att fortsätta hålla bloggen ärlig och nära för att ge läsaren en rättvis och trovärdig bild av vad jag tycker och tänker.

SAMARBETEN

Jag samarbetar gärna med företag vars varumärke, produkter och värderingar är något jag kan ställa mig helhjärtat bakom. För mig är det också viktigt att läsaren får ut något av betydande värde av ett samarbete på ellenlindberg.se och jag kommer därför prioritera sådant som passar bloggen och mina läsare.

Alla inlägg gjorda i samarbeten kommer märkas, enligt marknadsföringslagen, med ”Inlägget är ett samarbete med X” högst upp och längst ner i inlägget.

 

PRESSUTSKICK & GÅVOR

Vill du skicka mig något som pressutskick eller gåva kan du kontakta mig via formuläret här eller maila mig på info.lindbergellen@gmail.com. Pressutskick eller gåvor behandlas inte som samarbeten och det finns därför ingen garanti för publicitet i form av bild eller text. Skulle jag gilla din produkt eller tjänst finns såklart chansen att jag skriver och visar denna ändå, men jag vill för säkerhetsskull förtydliga att detta inte är någon garanti.

Alla inlägg med pressutskick eller gåvor kommer märkas med ”Inlägget innehåller gåvor” högst upp i inlägget.

 

Representerar du ett företag eller en produkt som du tror hade passat mig och bloggens läsare? Maila mig då på info.lindbergellen@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret här. Tack!