SAMARBETEN & ANNONSERING

På ellenlindberg.se är samarbeten och annonsering noga utvalda för att lyfta bloggen och skapa intressant innehåll för läsaren. För att en ärlig bild och recension ska kunna ges prioriteras varumärken och produkter som passar bloggens innehåll och dess läsare. Jag ställer mig alltid positivt till att visa relevanta varumärken och uppskattar samarbeten som är givande för läsaren.

Representerar du ett varumärke eller en produkt som du tror hade passar bloggen och dess läsare? Kontakta mig!

Det gör du genom att maila mig på info.lindbergellen@gmail.com eller fylla i mitt kontaktformulär här, så återkommer jag så snart jag kan!

 


Samarbeten och annonsering

Jag väljer noga ut samarbeten och annonsering för att dessa ska passa bloggens innehåll och dig som läsare. Det innebär att jag hoppas att innehållet ska fortsätta intressera dig, men också ge dig något tillbaka. Jag kommer därför alltid prioritera och välja ut de varumärken och produkter som jag helhjärtat kan ställa mig bakom och som kan ge dig som läsare en bra upplevelse.

Reklamlänk

Reklamlänkar tar dig som läsare till produkten jag visar upp eller skriver om. Det är ett lättare sätt för mig att visa er sådant jag vill tipsa om. Produkter med reklamlänk är alltid utvalda av mig.

En reklamlänk innebär att jag får några öre tillbaka per köp eller klick på länken.

Pressutskick

Pressutskick är produktprover som skickas till mig utan ett avtalat samarbete. Ett pressutskick innebär ingen garanti för exponering i bloggen, men jag ställer mig fortfarande positivt att visa och tipsa dig som läsare om sådant jag gillar.

 


Samtliga inlägg som publiceras i samarbete eller som innehåller affiliatelänkar, sponsrade produkter eller pressutskick kommer tydligt märkas ut med information om detta.

Har du några frågor eller funderingar kring samarbeten jag gjort, recensioner jag gett eller samarbeten/produkter du vill att jag gör/testar är du välkommen att maila mig på info.lindbergellen@gmail.com eller fylla i mitt kontaktformulär här.