Tolv sneda pyramider

▸ kommer älska varje torsdag framöver: soppa till middag!
▸ en av punkterna för dagen är att köpa stickor i rätt storlek till garnet som kommer bli min halsduk
▸ har haft en sån himla bra vecka hittills och är glad för det eftersom jag inte hade orkat en dag till som förra veckan
 
 
▸ häromdagen blev min sjukskrivning dock förlängd och jag brottas fortfarande lite med tanken på det
▸ längtar också så mycket till jag kan börja läsa igen eftersom jag har både Stanna och Allt som blir kvar hemma
▸ ska begränsa mina vilostunder till tjugo minuter från och med nu
 
 
▸ har äntligen redigerat klart alla bilder jag tagit den senaste tiden
▸ och insett att jag verkligen vill ha ett 30mm 1:1,4 till min kamera (helst nuuuuuu)
▸ ser också fram emot att vandra ut i skog och mark och smyga på fåglar med Johans nya tubkikare
 

 
▸ klarade av att ligga still 1h och vaknar numera med fransar på plats igen
▸ på vägen hem från salongen kände jag mig bäst i världen som klarat timmen så jag belönade mig med en ny tröja ↑
▸ blivit hemligt inbjuden till halloween-fest där Olivia satt kravet att en måste vara utklädd men inte vara läskig (<3)
 
Vad sysslar ni med idag? Jag tänker att jag och Otto ska försöka genomföra ett foto i timmen dagen till ära, ni verkade ju gilla det sist. Vi har inte alls mycket på dagens agenda, men tänker att det kan vara fint att visa även en sådan dag. Då vi promenerar på kullersten och blöta gräsmattor, brygger te och stickar ett par räta maskor till något avsnitt av en serie.
 
Och gissa vad jag ska äta till middag idag? (Ledtråd: repris på något härifrån) Läääängtar!
36 kommentarer

36 kommentarer

 1. Bra jobbat med fransgrejen, fino! Och resultatet blev pangbra. Underbart att höra om din vecka med. Idag pluggar jag som fan, ska bort i helgen och vill vara lugn hela tiden då. Dessutom är kursens sista uppgift den största så vill börja i tid. Annars ska min kille färga håret på mig ikväll, det är på tiden!

  1. Åh, tack! Klokt av dig att planera sådär i förväg, förhoppningsvis får du ju få både helgen ledig och kursens avslut klar i tid. Bra gjort!

 2. Idag sitter jag hemma och jobbar och är så ofantligt pepp! Lämnade dottern på förskolan imorse och hon var glad hela tiden för första gången sedan hon började i augusti. Projektet jag jobbar med idag är skitkul och rullar på bra, och så har jag kylen full i god mat att äta.

 3. Så fin lista! Älskar din blogg! <3 Idag har jag självstudier så jag ska redigera massa bilder, sy kragar, boka tvätttid, blogga och gå på vernisage. Bra dag helt enkelt! P.S. Blir så glad att höra att den här veckan är bättre än förra! <3

 4. Vilka fina bilder på dig! Och skönt att veckan är bättre. Min vecka är trött och därför lite ångestig, men mantrat är att det får vara okej att ha en sån dag. Kram!

 5. Hej, skulle jättegärna vilja ha receptet på din jordärtskockssoppa, blev så sugen på det just nu. Toppenbra blogg för övrigt, fortsätt så! :)

 6. Hej, skulle jättegärna vilja ha receptet på din jordärtskockssoppa, blev så sugen på det just nu. Toppenbra blogg för övrigt, fortsätt så! :)

 7. alltså gulledu <3 så fin lista och JA – kör EFIT :D :D :D

  min torsdag är som de flesta andra dagarna, överlever med bebis, går ut på sjukilometerspromenad trots halvdöd av trötthet och väntar på middagen, det blir pizza! :D

 8. Underbart vackra fransar! Brukar göra fransar lite då och då, mest för att jag tycket att det är så skönt att vakna och se utvilad och pigg ut. Bara sådär. Behöver liksom inte göra nånting….

  Hoppas din vecka fortsätter att vara underbar!

  1. Tack! Visst är det helt fantastiskt skönt? Jag älskar känslan på morgonen, när en liksom inte ser ut som sju svåra år även att en känner sig som det, haha.. Så värt!
   <3

 9. Hej! Jag undrar vart du gjort dina fransar! Är så sugen på att testa på det men vet inte vart man vågar gå ? Är du nöjd med resultatet för kostnaden?

 10. haha "fransar på plats" – det är fan en bra grej! sparar så mycket tid på morgonen. Blev påmind nu att mina INTE är på plats ;)

  1. Åh ja! Ser så mycket fram emot när jag kan lägga en beställning på ett nytt objektiv, mina är ju nästan lika gamla som förr kameran, dvs 10 år.. Haha.

 11. jag var så säker på att jag kommenterat men måste ha fått för mig det bara, iallafall det går inte att kommentera eller läsa kommentarer på din blogg när man är på mobilen iaf inte via bloglovin det blir bara en vit sida och så är det stopp. har velat men går liksom inte <3

 12. du är så jädrans SNYGG! alltid. <3 och soppa …. livets GULD ahhh. hoppas din vecka börjar strålande. puss!

  1. Så skönt att det löste sig! Men säg till om det skulle strula mer, vill verkligen veta om något inte fungerar som det ska med bloggen :) Tack för att du sa till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.