Tjugoen om mig: jag köper, jag tycker och jag blir

Åhå, vet ni vad? På bussen hem från Stockholm blev jag sur som en citron av ingen anledning alls, och hela dagen igår hade jag huvudvärk (bakom ögonen?) som vägrade släppa trots tabletter. Fy sjutton så irriterande det är. Idag får det därför bli en lista, enkelt och bra: tjugoen saker om mig och en liten fråga till er. Okej? Okej!
 
 
Jag gör: alltid pasta med väldigt mycket salt i vattnet
Jag kan: inte låta bli att längta lite efter en snöig vinter
Jag köper: alltid onödiga saker i mataffären när jag handlar hungrig
Jag borde: införa köpstopp på porslin igen, kan inte hålla fingrarna i styr på loppis och vips så har jag dragit kortet
Jag måste: boka en tvättid, klippa Otto och packa upp mina väskor
Jag vet: att jag också måste acceptera pappas alzheimers, men det gör så jävla ont
Jag tycker: väldigt mycket om när Johan kliar mig på ryggen eller pillar mig i håret när jag ska sova
 
 
Jag tänker: alldeles för mycket
Jag förbrukar: väldigt mycket balsam när jag duschar
Jag längtar: efter att få kramas med bebis i februari, en vän har nämligen en liten inneboende i sin mage <3
Jag använder: nagellack prick varje dag
Jag blir: alltid lite ängslig när jag tänker på framtiden
Jag äter: absolut inte senap, helst inte curry men hemskt gärna koriander
Jag dricker: tyvärr helst läsk, och alldeles för lite vatten
 
 
Jag struntar: i att titta på tvättlapparna när jag sorterar och tvättar, har hittills gått bra ändå
Jag ska: dricka en kopp te nu, sen ta en lång morgonpromenad med Otto
Jag sparar: till ett 30mm f/1.4
Jag brukar: glömma att vattna våra växter trots att Johan påminner mig
Jag tittar: helst på dokumentärer eller serier, men också en del youtube
Jag läser: alltid era kommentarer, ni är så fina
Jag vill: att det här ska bli en bra dag
 
Nu ska jag försöka strukturera och planera ihop ett litet projekt jag kommer berätta mer om snart. Tiden framöver kommer bli så rolig i lille blögga! Men jag har en fråga till er som jag hoppas att ni vill hjälpa mig med:
▸ Är det något speciellt ni saknar i bloggen, som ni vill att jag skriver mer om eller visar tydligare? Tips mottages gärna, det vore roligt med exempelvis en önskerubrik eller något i den stilen. Sitter ni inne på något sådant? Berätta i sådana fall!
20 kommentarer

20 kommentarer

 1. Haha jag har överlåtit vattningen till Daniel. Jag glömmer alltid. Men tar hand om mina ekollon väl, de är min prioritet.

  F.ö. gillar jag allt i din blogg. Du kanske har skrivit massor tidigare som jag inte läst, men något i stil med:
  "När jag var X år gammal var jag såhär", "Mina x antal bästa tips till att x", "Saker ni inte visste om mig", "Det här har jag i min kyl/frys/skåp".

  1. Haha åh ja, Johan ansvarade också för vattningen tidigare! Men nu när jag är sjukskriven och går hemma försöker jag göra det till min dagliga uppgift, iallafall kolla så alla mår bra och inte torkar ut.. haha.
   Först: <3<3 Och någon av de rubrikerna ska jag nog kunna göra något av! Ibland är det ju kul med lite ny input :) Tack!

 2. gillar din blogg massor som den är nu, men helt vanliga vardagsinlägg är ju alltid trevliga :) kanske du kan tipsa om bloggarna du läser, favoritbok/film just nu? :)

 3. nej men tycker sa mkt om din blogg precis som den ar! du har en superbra balans mellan vardag, tips och tankar. fint varje gang jag gar in har <3 kram och evig pepp fran en annan som tvattar alla klader ihop

 4. YASSS team antisenap!!! haha, har typ ingen i min närhet som förstår mig när jag säger att det är ca det enda jag inte äter. buääh.

  gillar din blogg maassaa, du hamnade snabbt på "bloggar som läses errrday"-listan. hmm önskeinlägg dock, lägenhetstour-ish? älskar att se hur andra bor, speciellt när du skrev att ni hade så stor lägga! ? poss

  1. Men det är ju så fruktansvärt äckligt? Alltså, jag fattar inte!? Haha, usch!
   Du gör mig alltid så glad, tack <3 Det ska jag definitivt ha i åtanke! Gillar den typen av inlägg själv, så vore roligt att göra något om läggan :) Tack för tipset!

  1. Så roligt att du tycker det! Jag är administratör på en ehandel som säljer byggvaror m.m. Jag sysslar mestadels med affärsutveckling och förbättringsarbete, väldigt simpelt förklarat som att jag med ett litet team identifierar brister i arbetsprocesser och gör något åt det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.