Vecka 44: blev ett rådjur, gick på vinterns första snö och kände lättnad

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Satt på en buss fem timmar för att komma hem från Stockholm, plockade fram min symaskin och gick på halloweenfest på lördagskvällen. Träffade Charlotte för en lunch och åt sen fredagsmiddag hos mina föräldrar.
 
 
och som inte var planerat:
Blev ett rådjur till ovan nämnda fest. La en beställning på ett nytt objektiv (!!), köpte tyger på second hand och sorterade porslin. Köpte också en grön kjol och sov till tre på söndagen, bästa.
 
och något nytt jag gjorde:
Gick på vinterns första snö <3 
 
Ett tips från veckan:
Det kan vara bra att sortera sitt porslin innan det hinner bli såhär mycket.. 
 

 
Veckans upptäckt:
Vår avokado hade ju växt hur mycket som helst under vår Stockholms-helg. Så fint! Och helt plötlsigt gick vi in i november?? Undrar fortfarande hur det hände. Det blev ju nyss oktober?
 
Godaste maten jag lagade:
I torsdags lagade Johan gulaschsoppa (vego) och det var så himla gott. Soppdagen är helt klart min favorit. Tänker att vi snart igen kan kika på en veckas måltider med vår veckomatsedel. Är ni sugna på det?
 
Veckans musik/film/serie:
Vi kollar på Westworld här hemma, men eftersom det bara kommer ett avsnitt i veckan (hatar att ligga i fas med serier) har vi börjat titta på Haters back off! där emellan. Gillar båda serierna så himla mycket! Westworld är väldigt konstig men spännande och fin, Haters back off! är knäpp och rolig.
 
Veckans självis:
Mina linser har strulat i veckan, vilket slutade med att jag fick rota fram ett par glasögon att bryta av med. Insåg dock att det nog är dags för en ny synundersökning..
 
Veckans känsla:
Lättnad. Även om jag emellanåt fortfarande kraschar och har svårt för vissa moment och saker i vardagen så är jag på bättringsvägen, och det är så himla skönt. I fredags hade jag möte på mitt jobb för att göra en plan inför att jag i slutet av november börjar jobba lite smått igen och jag gick därifrån med ett stort leende. Jag tror det här blir bra. 
 
En klädsel från veckan:
Som ett litet rådjur. Har hittat tillbaka till strumpbyxor och kjol efter månader av obekväma jeans.
 
Veckans gif:
Dansade segerdans till första snön. 
 
Veckans betyg:
4/5, vilket gör denna vecka till en av de bästa sen veckosammanfattningarna började! Bra ändå. Trots att min helg mest bestått av tårar och mensvärk (trodde allvarligt talat att jag skulle dö av smärta igår) så har den här veckan vart så himla fin. Prick vad jag behövde.
 
Hur har er vecka vart? Jag hoppas på en fin känsla i kroppen och toppbetyg, men ni kan väl berätta? Under tiden ska jag redigera bilderna från lördagsen halloweenfest och sen kläcka lite ideér till kommande samarbeten och projekt.
 
Som sagt, ser så mycket fram emot november!
24 kommentarer

24 kommentarer

 1. Alltså! Så fin som rådjur, såg inte prickarna på din insta stories ju! Min förra vecka var en blandning mellan pms och bra humör, haha. Hoppas på lite jämnare balans den här veckan ;)

  1. Då kommer den mot veckoslutet eller så! Och ja, se Westworld! Superknäpp men så himla bra. Och nu har du ju ett par avsnitt att sträckse om du skulle vilja :)

 2. ååh fint ju! och jag säger jaaa till matsedeln ?
  förra veckan var en av de jobbigaste på länge för mig så jag hoppas på en roligare vecka nu ✨✨

 3. alltså, rådjurs-Ellen – så fin <3 förra veckan för oss var tyvärr ingen vecka värd att skriva upp i sin lilla bok (???). Vardagen styrs av bebis på sitt allra värsta humör så att … livskvaliteten har väl varit lite svajig. Eh. Håller tummarna för att det ordnar sig snart.

  fy för mensvärk </3 men roligt att du snart kan välkomna ett nytt objektiv :D

 4. Jag gillar inte heller att ligga i fas med serier, drömmen var ju att se om Gilmore Girls från början – 7 säsonger á 22-ish avsnitt att mata ! Har dock aldrig haft en så stor abstinens efter en serie som jag fick när jag var färdig :P Minns inte om du ser den?

  Min vecka var svajig, så som det blir när man inte är 100 åt något håll (tackolov inte 100% dåligt ändå!) men största lättnaden var ändå samtalet till chefen där jag berättade vad jag är sjukskriven för så att säga och hennes respons. Där släppte en jättestor sten från mitt bröst.

  Gud vad kul att du kanske är tillbaka på jobb snart, håller tummarna för att det kommer gå bra ! :D Hoppas jag lär mig ta lika fina selfies som dig en dag btw.

  1. Men åh, bra att du nämner Gilmore!! Satt häromdagen och funderade på om jag skulle börja se, skulle nämligen behöva en rätt lätt serie som finns massa avsnitt av. Har nämligen aldrig sett! Är den värd? Jag tänker att den kommer vara lite lame.. haha :( Men har som sagt inte sett något!
   Blir så himla glad av det du beskriver! Jag träffade också min chef nyligen och en stor sten lättade från mina axlar också, så förstår prick vad du menar. <3

   Förstår du hur glad du gör mig med dina fina kommentarer? All pepp och kärlek till dig! <3

 5. Du är extra extra fin som rådjur! Och ja, välkommen tillbaka till kjolar och strumpbyxor, det är ju fantastiska plagg <3

 6. Alltså den är nog lite lame i början innan de finjusterat tonen men det är en del av charmen tänker jag haha, tycker definitivt den är värd !

  Tummen upp för bra chefer, det betyder verkligen mycket.

  Åh vad glad jag blir av att höra det, du gör mig glad med dina kommentarer också ! Massa pepp och kärlek tillbaka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.