Här är mina nya glasögon

Det här är ett inlägg som är importerat hit från mitt gamla arkiv och därför kan både text, bilder, kommentarer och länkar ha hoppat fel i flytten. Om du skulle upptäcka något fel i inläggen får du gärna meddela mig, så ska jag ordna det så snart jag kan!

Hallå, jag har ju missat att visa er mina nya glasögon under denna latmaskvecka!? Här är dem ↑

Runda, brunmelerade och ur ultralight-kollektion.

Och om jag trivs! Dels för att bågen är så himla lätt och aldrig känns i vägen (har annars alltid haft problem med att mina glasögon känts i vägen när jag äter mat eller tittar på något nära) men också för att jag verkligen, verkligen gillar modellen.

Det är så himla skönt att äntligen ha ett par som jag vill använda, istället för ett par som jag måste ta på mig när linserna strular och ögonen behöver vila. Mina senaste var ju rödlila i en mer 60-talsmodell (finns på bild här) och dem har jag inte riktigt trivts i efter att jag färgade bort mitt röda hår → men den nya bågen kommer förhoppningsvis följa med länge!

Så jag firar in glasögonbytet med bland annat lite bra läsning från Sandra ↑ Har ni läst Allt som blir kvar? Om ni har, vad tyckte ni om den? Jag läste Sandras Det handlar om dig och älskade den men är inte klar med Allt som blir kvar än (men gillar den mycket så här långt!). Ser så mycket fram emot att min utmattning lägger sig så pass att jag kan läsa på riktigt framöver, utöver Allt som blir kvar har jag nämligen också Stanna, Jag är inte perfekt, tyvärr och Ibland mår jag inte så bra.

Det blir ett par bra bokmånader framöver, det känner jag på mig! Har ni tips på något annat en bör läsa och inte får missa? Tipsa gärna!
15 kommentarer

15 kommentarer

  1. Jättefina! Har tänkt ett tag att jag också skulle vilja ha sådana som är lite melerade i färgen. Har också glasögon nämligen som jag borde använda ibland, men det bara blir inte. Stackars ens ögon ju.
    Och lästips: Jag vet allt det här.

  2. Wow, snygg person i snygga brillor! Jag förstår att du är nöjd. Jag är lite halvt om halvt på jakt efter nya brillor, så undrar som de andra: var kommer de här ifrån?

    Jag förstår att det känns trist att inte kunna läsa och jag håller tummarna för att du snart kan det igen. Det är ju en av de härligaste grejerna som finns! Jag sammanfattade förra året i böcker häromdagen, så för tips kan jag rekommendera det inlägget på min blogg. Hade jag inte kommenterat på mobilen hade jag länkat det till dig direkt! Hoppas du hittar det! Kram

  3. Ser det er flere som har spurt, men jeg spør likevel: hvor er brillene fra? Superfine!

    1. Hej Marie! Tyvärr har svaren trillat bort när mitt arkiv importerades hit, men glasögonen kommer från Specsavers och ingår i deras light-kollektion :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.