Vecka 01: årets första vecka och ett snökaos

Det här är ett inlägg som är importerat hit från mitt gamla arkiv och därför kan både text, bilder, kommentarer och länkar ha hoppat fel i flytten. Om du skulle upptäcka något fel i inläggen får du gärna meddela mig, så ska jag ordna det så snart jag kan!

Follow my blog with Bloglovin

▸ känt yeeeeees över att fått entra årets första vecka, äntligen
▸ börjat på en ny stickning: ett pannband att skydda öronen med under kalla vinterdagar, eftersom tonårens mössvägran fortfarande inte släppt.. wooops
▸ rensat min garderob och samlat ihop tre pappkassar med kläder att skänka → next up för rensning är mitt smink
▸ känt ett välbehag över att jag numera äger min situation istället för att känna att jag jagar livet
 
▸ ätit livets sallad med oliver, fetaost, avokado och ägg en dag eller två
▸ sett klart La Trêve, en rätt rörig serie som ändå fängslade mig
▸ sovit två nätter hos Charlotte, Mattias och Olivia eftersom jag inte ville vara själv hemma som gräsänka
▸ spenderat långhelgen på ett snöigt Öland, med bitande kyla och knarrande snö under kängorna
 
▸ hämtat ut mina ny glasögon som jag visade för er här
▸ funderat rätt mycket på hur min vår kommer att vara, dels för att jag inte minns förra årets något alls
▸ åkt pulka i världens minsta backe på Öland (ön är ju rätt så väldigt platt..) och för första gången i mitt liv stått på ett par skidor (men knappt åkt)
▸ trivts
 
Hur har er första vecka på året vart? För mig har veckan vart en salig blandning av lättnad och rörighet, men jag tänker att det nog är så efter nystarter. Att en liksom behöver ett par dagar eller så för att landa. För att känna in. Tror ni inte?
Ni verkar för övrigt gilla dessa veckosammanfattningar trots att förra veckans var så himla tråkig. Jag tänker att vi fortsätter med dem så länge det känns bra. Tack för att ni berättar vad ni tycker!
12 kommentarer

12 kommentarer

  1. de här är så mysiga att läsa ju! stor tumme upp för nya året, jag har varit på megapeppigt humör, är alltid så för nystarter, nya tag, ny frisk luft osv. hehe

  2. Åh vilka fina glasögon! Har haft mina bågar i snart 3 år och börjar bli väldigt sugen på att ta tag i letandet efter ett par nya. Kan tycka det är väldigt svårt att hitta några som både er snygga och bekväma. Men FU har ju lyckats super bra med det ;)

  3. låter som en bra start på nya året! min första vecka har faktiskt varit riktigt fin den med :) YAY för nystart

  4. Det låter som en finfin vecka, liksom med lite av varje! Jag var mest hemma sjuk förra veckan, inte så motiverande, men det var nog bra för jag behövde slappna av. Andas och liksom landa i 2017 med båda fötterna på marken. Det hände med andra ord inte så mycket, annat än i mitt huvud. Och det är jag glad för, för den här veckan har hittills känts bra pga det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.