Välkommen till ellenlindberg.se!

Det här är både så spännande, nervöst och roligt för mig → att visa er den nya bloggen! Jag har ju under senaste veckan vart knäpptyst på lindbergellen.com och det beror helt enkelt på att jag styrt upp den här lilla platsen att hänga på framöver. Att en bloggflytt skulle äga rum har jag hintat lite om tidigare men egentligen var den tänkt att ske längre fram i vår. Anledningarna till flytten är egentligen många, men framför allt vill jag testa att stå på egna ben utan en strulig bloggportal i grunden.

799

Hur som! Jag hoppas att ni kommer trivas här framöver och att detta kan bli en förlängning av det fina vi hann skapa tillsammans på lindbergellen.com. Fördelen med att hänga här istället blir att ni bland annat kan svara på varandras kommentarer och att jag har mer möjligheter att utforma den här platsen efter vad vi behöver och vill ha. Jag tror det här kommer bli kanon och jag hoppas att ni känner likadant!

Att flytta en blogg från en plats till en annan kan ju medföra lite luckor i arkivet eller andra saker som ser knas ut. Om ni skulle upptäcka något som inte fungerar eller som ser fel ut får ni gärna hojta till så att jag kan kika på det. Annars skulle jag bli glad om ni säger hej i detta inlägg så att jag ser att det fungerar fint att läsa och kommentera inläggen. Tack!

Och jag vill dessutom tacka ett par personer som vart till stor hjälp inför det här projektet:
→ Johan som kikat över kod och hjälpt mig att få bloggen att se ut som min målbild
Sandra och Amanda som agerat bollplank och svarat på frågor (tips, kika in dessa fantastiska bloggar!)
→ Alla kloka i Influencers of Swedens facebookgrupp som supportat och hjälpt vid frågor och problem
TACK!

Varmt välkomna till ellenlindberg.se och hoppas att ni vill hänga med mig även framöver!
<3

 

Ps, jag kommer se till att alla Bloglovin’-följade från lindbergellen.com flyttas över automatiskt hit under den närmsta dagen, men för alla er som haft bloggen sparad i er minnesbank eller lagd som favorit i er webbläsare → sudda ut den gamla adressen och ersätt den med www.ellenlindberg.se, det är här vi kommer hänga framöver!


Om du inte redan följer bloggen med Bloglovin’ rekommenderar jag dig att börja göra det redan idag! Bloglovin’ är en site som låter dig följa bloggarna du läser för att sedan presentera alla nya inlägg i en feed lätt att läsa ifrån. Smidigt va? Här hittar ni bloggen på Bloglovin’!

För den som inte kan få nog har bloggen också en Facebook-sida, den hittar du här!

20 kommentarer

20 kommentarer

 1. Så himla roligt att det skedde så snart! :)))

  Läser från mobilen nu och märker att min kommentar försvinner utanför skärmen (iPhone 6). Det dyker upp en scroll så jag kan flytta fältet. Så pepp på att se datorversionen med :D

  1. Åh ja, så himla kul att det kunde bli av så snabbt! :) Jag är inte så bra på att vänta.. hehe

   Jag har testat med min iPhone 6+ och Johans iPhone 5S men jag kan inte få problemet att synas :( Kan du kanske ta en print och skicka till mig på facebook? :*

 2. Oj, vad spännande! Jag ser fram emot att få följa dig här istället :) Om du har tid och lust får du gärna berätta lite mer om hur du gick till väga när du bestämde dig för att flytta, jag går nämligen själv i samma tankar!

  1. Vad roligt att du hittade till mitt boktips-inlägg! Jag blev så glad över det :) Och så glömde jag skriva att jag nu klickat runt lite här på din nya sida och jag måste säga att det ser jättefint ut!

   1. Blir så himla glad av det här! Tusen tack :) Allt om flytten kommer i ett separat inlägg, så hoppas att det kommer vara till lite hjälp :*

 3. Nu blir jag jättenyfiken på ”vart” du har flyttat. Alltså vilken plattform eller vad det kallas som du har din domän/blogg på, vad det kostar, hur en fixar sin design osv? :)

  Tänkte ta upp bloggandet igen men känner ingen pepp på att återgå till blogg.se, så om du kan berätta lite (eller mycket) vore det toppen! :)

  1. Blir så pepp på att du funderar på att ta upp bloggandet igen!! Jag säger: jaaaaaa! Jag kommer berätta allt om flytten i ett separat inlägg, så stay tuned :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.