Det här är jag – vem är du?

Hörni, jag tyckte det var så roligt när ni i det här inlägget berättade för mig om vad ni jobbar med och varför ni valt det yrket. Det var så himla spännande att läsa igenom er beskrivning av ert jobb och det gör mig så glad att ni vill vara med och dela era erfarenheter med andra. Tack!

Som en liten förlängning på det inlägget tänkte jag nu att vi kör en presentation, passande nog i och med flytten till ellenlindberg.se! Jag börjar såklart, så får ni sen haka på i en kommentar här nedan. Jag är nämligen så himla nyfiken på vilka ni är som läser där ute! En del av er har jag ju näst intill daglig kontakt med, medan andra läser utan att jag någonsin får möjligheten att prata mer med er än genom mina inlägg. Det går såklart bra det också, men det skapar ändå en sådan nyfikenhet i mig om vilka ni är!

Men nu börjar jag!

779

Jag heter, inte alls så oväntat, Ellen och blir 25 år gammal i sommar, boendes i en liten hamnstad på vår småländska östkust och delar vardagen med pojkvännen Johan och hunden Otto. Jag berättade ju för er här att jag arbetar med affärsutveckling på en av nordens största e-handel för byggvaror, men just nu är jag också sjukskriven 50% eftersom jag håller på att ta mig tillbaka efter en dunderkrasch in i den ökända väggen. På min fritid gör jag lite sådant här: fotograferar, bloggar, skriver listor och rår om ek- och avokadoträd i vårt köksfönster.

Jag brukar beskriva det jag gör med ”fotograferar och skriver känslor” och det är nog kortfattat det den här bloggen baseras på → fotografier från min vardag och känslor i sköra meningar. Utöver detta speglas kreativitet bland annat också i form av sömnad och illustration (som ni förhoppningsvis kommer få se mer av framöver!).

I övrigt är jag en person som älskar hallon, vattenmelon, fräknar och krigsfilm men som helst väljer bort senap, energitjuvar och tidiga morgnar. Jag har alltid nära till skratt (och till gråt) och klär mig gärna i mjuka skjortor eller klänningar och kjolar i a-linjeform. Oftast mår jag väldigt bra, men emellanåt bor ett ångestmoln i mitt bröst. Vid sådana tillfällen kan det hända att det blir knäpptyst här en dag eller två, men det är ju så livet är ibland, tänker jag.

777

Nu är det er tur! Vilka är ni? Vart bor ni, vad gör ni, vad känner ni? Jag har så många frågor och skulle bli så himla glad om ni ville berätta lite om er själva för att fylla mina luckor.

Vilka är ni egentligen som läser bloggen?
36 kommentarer

36 kommentarer

 1. Jag heter Emma och fyller 25 nu i mars! Har följt din blogg/instagram ett bra tag nu (hihi) och försöker komma igång med mitt eget bloggande igen efter flera år av uppehåll.

  Jag bor i Stockholm där jag jobbar med Digital Planning inom online video. Jag frilansar också som fotograf!

  Hmm. Mina känslor varvas av säker/osäkerhet atm men jag har alltid lätt till skratt.

  Jag älskar Kent, kaffe, inredning och att hänga med roliga människor eller min familj!

  Kraaaaam

 2. Tror du vet rätt väl vem jag är men tänkte att det vore skönt att få ner sig själv i text ändå ;)

  Jag heter Sandra Hjort men kommer inom några veckor bli Sandra Stigert istället. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför mitt nya namn om jag ska vara ärlig. Älskar att vara Sandra Hjort men vill så himla gärna heta samma sak som Viktor (min blivande man!!!) och vår son Elton. Antagligen beror det på att jag kommer från en splittrad familj och liksom vill sy ihop oss tre för att vi inte ska gå sönder.

  Jag är 27 år men fyller 28 i mars och tycker att just 28 låter som en ypperlig ålder. Vi bor i Karlsborg eftersom Viktor fick jobb här men annars har vi ingen koppling till staden (eller ja, byn). Just nu är jag mammaledig på 50% och bloggar/skriver resten av tiden. Det är svårt att få ihop allt men så är väl livet rätt ofta. Just nu drömmer jag om att få arbeta med radio. Tror faktiskt att jag skulle vara riktigt bra på det!

 3. Så fint du har gjort det här inne!
  Jag heter Anna María, är 29 år och bor i Stockholm. Jag jobbar som Digital Art Director på en byrå jag själv är med och äger. Jag jobbar också som modell ibland. Jag älskar att skapa grejer. Alltifrån DIY’s till smarta lösningar och små pyssel. Tid är en bristvara i mitt liv och jag planerar gärna min tid för att veta vad jag kan göra och när jag kan slappna av.

  Jag gillar att resa och åker gärna till Italien och Island. Italien för att det är fantastiskt och Island för att där har jag min släkt. Jag föredrar frukt framför godis om jag bara fick välja en grej. <3

 4. Åh älskar med krigsfilm och hallon! Woop! Du vet ju en del om mig men kör ändå ;) Heter Nastasja Thor och fyller 26 i maj, bor i regniga Borås med sambon Daniel där jag pluggar till Webbredaktör (eller front-end developer, låter fräsigare). Är halv-britt, ÄLSKAR MAT, gillar att springa, älskar att fotografera, är en emotionell berg-och-dalbana och önskar jag kunde bli vegetarian men går ej pga allergier. PUSS!

 5. Ser fram emot att fortsätta följa dig här inne på din nya portal! :)
  Jag heter Milla och precis som du fyller jag 25 år i sommar. I höstas flyttade jag, min (ganska nyblivna) man Johan och vår hund Bonnie från Jönköping till ett litet samhälle i Östergötland. Planen var att Johan skulle börja på ett nytt jobb här och att jag skulle påbörja en utbildning på Linköpings universitet. Dessvärre har jag flera år av depression och ångest i bagaget som bestämde sig för att sabotera mina studieplaner och jag spenderar nu mera dagarna med att bara försöka hålla mig på benen. Varje gång du skriver om din utbrändhet och ångest är det som att orden går rakt in i hjärtat, jag känner det du känner. Vi får försöka skicka styrka till varandra <3

  I övrigt är jag egentligen en glad tjej som älskar att skriva, gärna spenderar mycket tid med kameran i handen och mår som bäst när jag får ta djupa andetag med kinden mot en trädstam i skogen. Och så kommer jag nog alltid ha en förkärlek till rosa, choklad och morgonkaffe!

 6. Åh finaste du! Rebecca heter jag, 24 år och bor just nu hemma hos mina föräldrar men om några veckor så flyttar jag till Köpenhamn för att börja på nytt där! Just nu letar jag jobb som en tok och tycker att det mesta är jobbigt. Förutom att blogga då. Måste bara få till livsgnistan lite till. Gillar tv-serier, skandinaviska språk, musilvideos & att inreda mitt hem :) hoppad att jag i år ska kunna flytta till en egen bloggportal också!

 7. Jag heter Mathilda, är 22 år och bor i Halmstad. Jag läser sista terminen på kulturprogrammet på högskolan och vill senare bli bibliotekarie. Älskar böcker och skogen.

 8. Alla dina lasare verkar sa intressanta!
  Jag heter Nicole och bor pa Nordirland sen sju ar tillbaka. I ar ska jag fylla 27, doktorera inom psykologi (som jag kommenterat har forut) och gifta mig (i Sverige dessutom! Ska frakta dit typ fyrtio pers harifran aaaah). Ar lite besatt av inredning, bocker, katter, kaffe etc. Har aven perioder nar jag har problem med angest men sa ar val livet.

 9. Hej Ellen och alla dina läsare!
  Thea heter jag som har följt dig så länge att jag faktiskt inte minns när jag började. Jag är utbildad bildjournalist, har precis fyllt 23 pga decemberbarn och älskar kaffe, pudersnö, att fynda på loppis och att skapa (bilder, inredning, texter, you name it).

  Har precis flyttat hem till den lilla gård jag växte upp på, som ligger i ett litet samhälle vid havet i norra Västerbotten. Fjärde generationen är jag som tar hand om huset och det känns så himla mysigt att ha återvänt. På vintrarna njuter jag av norrskenet, på somrarna av de ljusa nätterna.

  Att blogga var en stor del av mitt liv, tills jag kände att ångesten av livet och de ständiga flyttarna och de osäkra jobben gnagde så starkt inom mig att jag inte längre klarade av att ens snegla mot kameran eller blicka tillbaka på dagen som gått. Nu försöker jag hitta tillbaka till berättandet och dokumenterandet, och det första steget har varit att skapa instagramkontot @Vasterdrottningen, som är en ordlek av ”västerbottningen”. Ett flöde jag hoppas fylla med inredningsdetaljer och fynd, de vackra platserna i min närhet och en och annan fika. Förhoppningsvis ska det också kunna resultera i en blogg så småningom.

  Förlåt för långt inlägg, but here comes more: älskar verkligen din blogg, ditt berättande och känner igen mig i så mycket. Tack också för att du skrev om din utmattning, det fick mig tillslut att boka tid på vårdcentralen efter att ha tvekat och känt mig som en börda i över ett år. Kommer med glädje att fortsätta följa allt du tar dig för här inne <3

 10. Hej fina Ellen! Jag heter Christine och bor i Stockholm (strax utanför i Gamla Enskede) med min sambo Ludwig och vår hundvalp Otto! Tror faktiskt jag hittade din blogg eftersom jag såg din Otto på instagram och blev så nyfiken :) Min Otto är en petit brabancon och bara 9 månader, jag har aldrig haft hund tidigare så tycker det är mycket nytt att lära sig och därför gillar jag extra när du skriver om ditt liv med hund!

  Annan info är att jag fyller 33 om några månader, har precis startat eget företag där jag jobbar som livs- och karriärcoach. Jag var sjukskriven för utmattningsdepression 2014-2015 och det var när jag började bli frisk igen som jag ifrågasatte vad jag sysslade med och tillslut landade i att jag inte alls ville fortsätta med det, så jag utbildade mig till coach, sade upp mig och startade mitt eget företag. Läskigt men också superkul!

  Får så mycket inspiration av din blogg, dels bara kring hur du mår och vad du gör (eftersom jag känner igen mycket från när jag själv var sjuk) men också kring dina pyssel med blommor till exempel.

  Tack för en fin blogg och kram! <3

 11. Hej Ellen!
  Jag har hittat hit först på senare tid, men är väldigt väldigt glad för det. Tycker att du verkar så himla vettig.

  Jag heter Wilma, är nitton år och flyttade från Örebro till Linköping i höstas för att plugga till sjuksköterska och bo tillsammans med min pojkvän. Jag vär ofta på en ångestklump i bröstet och är därför så himla stolt över att jag vågat ta det steget(och det börjar bli väldigt bra också). Jag är snäll, kreativ och sprallig. Gillar promenader, att måla, läsa spela piano och tänker bli en hejare på att göra matbröd innan detta år är slut.

  Kram!

 12. Så fin den nye bloggen din er! Jeg heter Ine, er 29 år og bor rett ved skogen i Oslo. Men jeg drømmer om et lite hus med en liten hage! Jeg er akkurat ferdig utdannet som lærer i norsk og religion, også er jeg mammaledig med Ylva (3 måneder). Har en treåring også, og en mann som er lydtekniker på musikkhøgskolen i Oslo. Jeg er himla glad i kaffe, tulipaner, Gilmore girls, å strikke og å gå i skogen. Også har jeg en liten blogg der jeg samler små og store gleder, og følelser, slik som du. Klem!

 13. Hej Ellen och vad fin nya bloggen blev. <3

  Jag heter Amanda, är 22 år gammal, kommer från Lule och bor i Stockholm. Gillar att skriva och läsa och lyxar med att bara plugga dessa två glädjeämnen i vår. Läser en skrivprojektkurs varvat med litteraturvetenskap. Så kul. Annars så slår lillhjärtat för fotografi, illustration och skapande i (helst) alla former. Äter helst baguette, dricker helst bubbel och lyssnar helst på Iiris Viljanen. Typ så.

  Förresten. Om jag får komma med ett litet önskemål ang bloggdesignen!! Gör gärna brödtexten lite större!! Nu får jag sitta så himla nära skärmen för att läsa. Oj, vad gammal detta får mig att verka.

  Puss!

 14. Heeej, jag heter Anna. Jag är syster till din kära Johan. Jag jobbar som förskolelärare just nu och älskar det. Mysa med barn som älskar att säga nej bara för att det är kul är världens bästa jobb! Juste jag är 23 år och fyller 24 år i augusti. Då kommer jag vara mamma till lilla parveln inne i magen. Och jag längtar tills i sommar när vi kan lägga oss på en filt med bebisen, hundarna, musik och äta hallon. Jag bor på Öland! Puss, jag gillar att läsa din blogg, du sätter ord på känslor på ett fantastiskt sätt som man kan relatera till. Puss igen

 15. Hej Ellen (& alla andra som läser förstås). Vilken rolig grej! Har läst allas berättelser & förvånades över hur roligt det var att ta del av era liv. Tack!

  Jag heter Johanna & är kusin med din fina Johan. Jag är 35 år & Mamma till en 14-årig dotter & två söner som är 3 & 10 år. (Fjortis, trotsålder & ’livet-är-svååårt’ åldrarna samtidigt 😬) Familjen består även av två stycken 7-månaders kissekatter (döpta efter Game Of Thrones karaktärerna Sansa & Khaleesi). Vi bor i radhus i Örebro. Är utbildad jurist men har de senaste åren arbetat med projektledning. Jag älskar lakrits & i matväg är det godaste jag vet havskräftor. Gillar att läsa, måla & göra saker med kidsen. Helt ärligt så kopplade jag inte ihop att du var du när jag först började följa dig. Jag läste ett delat inlägg där du så spot-on hade beskrivit utmattningssyndrom. Ramlade nämligen själv ned i utmattningshålet i mars-16 efter 3-år som inneburit 3 flyttar, en separation, en graviditet, en förlossning, inläggning på sjukhus med sjuk bebis, stor konflikt på jobbet samt omorganisering samt en morfar som dör – detta samtidigt som jag skötte jobbet som projektledare och var mamma till mina älskade 3 barn ensam på heltid. Jag borde ha varit mer snäll mot mig själv tänker jag så här i efterhand. Jag är nu iaf på väg tillbaka efter ett år som gett mig så mycket nya erfarenheter & jag har fått lov att omvärdera jobb, vänner & fritid totalt. Jag väljer hela tiden nu, måste tänka en gång extra. Stoppa. Bromsa. I tid. Det är lätt på jobbet, men svårt på fritiden. För jag tror att jag ska orka träffa familjen, ha vänner över på middag, rensa förrådet och ta en sväng till badhuset med kidsen på en och samma dag. Men, det går ju inte längre att hålla på sådär. Jag måste välja en sak. Och då gäller det att prioritera. Less is more. Helt klart. 50% frisk nu! Huvudet är med mig mer & mer. Kan läsa igen! Minns saker mycket bättre & känner mig på gång mot ett bättre jag. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag är faktiskt glad att kropp & knopp sa stopp på det sätt som skedde. För jag lyssnade dåligt på mig själv & körde bara på -’fortsätt simma’ liksom.. och det kunde jag verkligen inte göra nu. Och jag kommer förhoppningsvis aldrig mer göra det pga denna dyrbara ’läxa’. Tack för ordet & kram!

 16. Hej fina du! Va roligt att läsa lite om flera av dina läsare. Jag hoppas du vet att din blogg skänker mycket glädje. Fina foton och kloka inlägg.

  Jag heter Ida och är 32 år. Är ensamstående mamma till en 10åring och matte till doris som är en jack russel på 9 år. Jag är sjukpensionär sen 2 år tillbaka. Tyvärr. Älskade mitt jobb som undersköterska inom äldreomsorgenen. Jag har fibromyalgi och en ångestsjukdom som heter GAD.
  Jag älskar att vara med min son, läsa, skriva, fota, pyssla, titta på serier och vara ute i naturen. Tycker inte om kyla, stress och energitjuvar. Och är allergisk mot GURKA! Och skaldjur. Men de är inte lika konstigt som gurka. Kram

 17. Jag heter Anna och vi brukade hitta på roliga, konstiga, skumma och helt fantastiska saker tillsammans när vi var störiga tonårsbarn.

  Nu bor jag i Stockholm tillsammans med Tobias och Charles-Ingvar Jönsson och jobbar som marknadskoordinator och styr och ställer lite med digitala böcker. Är också en ångestfylld och till och från depressiv person som gillar hallon och hundar och katter. Ibland tjuvlyssnar jag på panic at the disco när ingen hör.

  Jag gillar allt och ingenting och äter veganskt och vill vara lika duktig med växter som du.

  Hejs :)

 18. Jag heter Sofia och fyller också 25 år i sommar. Bor i Göteborg tillsammans med min sambo. Har precis hoppat av Medie- och kommunikationsvetarprogrammet för att, från idag(!), frilansa som fotograf och bildbehandlare på heltid igen. Jag tycker bland annat om bakning, inredning, tacos, utflykter, att umgås med nära och kära, musik, lördagsgodis, böcker, Friskis-jympa, pyssel och Internet.

 19. Grattis till flytten! Och så himla fint du har fått det!

  Jag heter Annie och jag är evighetsstudenten som nu äntligen tar min första kandidatexamen om några veckor (nationalekonomi). Bloggar är bland det bästa jag vet och jag följer runt 20 stycken dagligen, och långt fler veckovis. Jag själv har bloggat om vegetarisk mat i snart ett år, och det har gått över all förväntan. Nu i vår ska jag satsa deltid på bloggen för att se om det kan leda nånstans. Särskild spänd är jag på att utveckla livsstilsdelen och på att lära mig foto. Andra roliga saker som jag vill göra i vår: springa en halvmara, hyra en kollogård för alla mina vänner och ha kombinerad examens- och födelsedagsfest och åka till malmö för att träffa bloggvänner. I höst drömmer jag om att komma in på en ettårig master i klimatekonomi i Edinburgh.

  Kram! <3

 20. Fin bloggen blev Ellen och kul att få en inblick i vad dina andra läsare är för filurer.

  Jag heter Jenny är 26 år och pluggar till webbredaktör i Borås. Jag hittade din blogg för inte så värst längesedan genom min klasskompis Nastasja :). Jag bor tillsammans med min sambo Viktor och hund Ebbot i Kungälv två mil norr om Göteborg. Jag tycker om att laga mat, fotografera, gå promenader i skogen, träna på friskis & svettis, kolla serier, bada i havet och dricka vin och gagga med vänner.

  Jag har tidigare arbetat som sjusköterska men efter inte ens ett år var jag sjukskriven för utmattningssyndrom och depression och bestämde mig för att för något annat med mitt liv. Idag mår jag mycket bättre och pluggar något som jag trivs med. Min känslor lever ofta rövare och jag kan pendla mellan avgrundsdjupt självtvivel till hybris men oftast är jag någonstans mitt emellan.

  När jag tar examen om ett år drömmer jag om att arbeta som webbredaktör på ett förlag eller organisation som arbetar för något jag tror på. Eller kanske en webbyrå som hjälper företag att skapa grymma webbplatser. Kanske flyttar vi till en annan stad kanske, köper vi en lägenhet i Göteborg. Time will tell.

 21. Hej Ellen, vilken perfekt grej att starta med ett sånt här inlägg nu när du är din egen!

  Jag heter Malin och älskar havet och frukostar lite mer än allt annat i livet. Jag bor på västkusten, i Helsingborg, och gillar att promenera, hänga med vänner, läsa och resa. Och allt detta bloggar jag om, kanske särskilt böcker och saker jag hittar på, men också om alla tankar som poppar upp i min skalle. För att samla ny energi och göra av med stress tränar jag regelbundet, men det är något som inte alls syns i bloggen. Vad jag jobbar med, det vet du redan, det är stadsplanering.

  Jag ser fram emot att fortsätta följa dig och att få lära känna dig bättre. Det var också himla roligt att läsa lite mer om alla personer jag stöter på här i ditt kommentarsfält! Alla verkar så gulliga :)

 22. Alltså så fint inlägg och kommentarsfält! <3 Jag heter dårå Fredrika och är 23 år. Jag går en textillinje på Stenebyskolan i Dalsland och delar hus med min katt Greta. Jag har nästan alltid minst en stickning med mig i väskan och syr de mesta av mina kläder själv. Jag älskar att laga (och framförallt äta) risotto, tycker pastellfärger är fint för det mesta på det mesta, tycker plockgodis är bland det bästa i mataffären och gillar att slå klackarna i tacket.

 23. Jag fyller 25 i augusti, fast dit är det ju rätt långt och jag fyllde liksom just 24? Aja, 25 känns som en milstolpe för en som alltid varit lillgammal. Bor i Göteborg med min tjej, läser till lärare och hade bara sista uppsatsen kvar i höstas då det brast för mig och jag blev sjukskriven. Tanken är att jag ska skriva klart den till våren så att jag får ta examen och börja jobba nån gång. Fast de flesta dagarna fattar jag inte hur det ska gå till. Jag gillar att träna, att fixa med mina växter och att sticka. Din blogg läste jag jättemycket för några år sedan (typ när du hade lockigt ljusblont hår och lugg, när det nu var?) sedan försvann jag men nu har jag hittat tillbaka. Yaay!

 24. heter Hanna, är 26 år och bor på Åland. Delar liv med fästmannen Sami (27 år) och mini me Tova (9 månader). Till vår familj räknas även kattpersonerna Elvis (6 år), Sid (6 år) och Molly (3 år). Vi hyr just nu boende i Jomala men bygger ett eget litet hus på en ö som hör till en av Ålands skärgårdskommuner, förhoppningsvis kan vi flytta dit under detta år!
  Jag är mammaledig 100% just nu, men utbildade mig till medieassistent då det begav sig. Vad exakt den titeln innebär råder spridda åsikter om, men jag brukar förklara det att jag kan den kreativa delen av datorer. Typ.

  är just nu på en sådan plats i livet att jag liksom inte riktigt har koll på exakt vem jag är.
  Tänker att jag kommer dit så småningom igen.

  kram på dig, fina Ellen! Tack för att du bloggar <3

 25. Hej! Vad fint du har det här! Och alltså – du måste ju haka på Monthly Makers i år. Vill så gärna se dig göra bidrag med oss. :)

  Jag heter Wilda, fyller 30 i september och tänker att det är typ då mitt liv kommer börja på riktigt. Jag ska studera till socionom, efter 12 år som sjukskriven för PTSD och fibromyalgi. Som du vet bloggar jag om mina erfarenheter, kreativitet och dagarna som går. Jag skriver också på en bok och är tokig i växter sedan några år tillbaka. Mitt livselixir är min katt Asla och kaffe. Med det klarar jag allt. Och stjärnögonblicken förstås. Det inre barnets blick på de innerliga stunderna – den förmågan hoppas jag att jag aldrig förlorar.

 26. Halloj!

  Tobias heter jag och verkar vara äldst bland kommentatorerna, fyller 40 i september. Är från Hudiksvall, flyttat runt den del, bott utomlands, pluggat i Kalmar till sjökapten och har nu hamnat i Bagarmossen utanför Stockholm. Jobbar som driftoperatör på Stockholms stads driftcentral.
  Fritiden ägnas åt resor, mat, film, musik (allätare både vad gäller mat, film och musik), sommarstugan i Söderhamns skärgård och en lång rad andra saker.
  Precis som du, alltid nära till skratt och gråt (tårar av både glädje och sorg) och brukar beskrivas som lugn, omtänksam och ordningsam….

 27. Hejsan..
  Jag heter Kerstin, snart 38 år. Bor centralt med nästan lika långt till Oskarshamn som till Västervik..😁
  Jag bor med man, 3 döttrar, 2 hundar och 3 katter. Vi äter vegetariskt och målet när vi landar på två i huset är att kunna vara självförsörjande. Så tills dess experimenterar vi med diverse goda grönsaker 🍅🌶.
  Min första utbildning var till sömmerska men jag har senare läst till undersköterska och jobbar just nu som ungdomshandledare.
  Gillar din blogg riktigt mycket!!

 28. Hittade precis hit så vad passar väl bättre än att presentera sig!? Superhärlig blogg du har!

  Jag heter Mia, är 20 år gammal och bor i ett rött hus med vita knutar på landet utanför Norrköping. Här bor jag tillsammans med sambo, två katter och två kaniner.
  På min blogg ”skriver jag känslor” precis som du och kombinerar detta med mycket bilder samt tankar om entreprenörskap och slow living.
  Just nu studerar jag kandidatprogrammet Grafisk design och kommunikation med mål att starta eget inom digital kommunikation och projektledning!

 29. Bättre sent än aldrig, som man säger. Måste börja med att säga att jag gillar typsnittet som är i kommentarsrutan (pga tänkte verkligen ”Oj vilket bra typsnitt” när jag började skriva).

  Jag heter Carin, är snart 31 år gammal och bor i Stockholm (typ). Vanligtvis jobbar jag som IT-konsult och programmerar webb, men just nu är jag ledig – för nu när jag kommit rätt långt i min andra graviditet sa både hjärnan och kroppen ifrån så jag fixade inte att jobba. Jag ska till läkaren nästa vecka och hoppas på att bli sjukskriven.

  Och så bloggar jag. Det är ungefär det enda jag klarar av just nu så jag öser hela min energi över det så att jag inte ska känna mig helt värdelös. En del om vardagseffektivitet och stresshantering och sånt, vilket kan tyckas lite ironiskt med tanke på det här med att jag inte jobbar…

  Vad jag känner? Lättnad över att jag sa ifrån på jobbet, längtan efter nya lilla bebisen, trötthet pga sover inte så mycket på nätterna. Typ.

 30. Fina Ellen, Alexandra här – gammal klasskompis till storebror Oscar. Men det vet du ju redan :)

  För alla andras kännedom så är jag snart 30, bor i Kalmar med sambo och kattpensionat (ok, han är 3 år och långt ifrån bebis men det är Min bebis). Jag jobbar i butik. Bloggar själv. En gång i tiden om mode men numera mest om skönhet.

 31. Hej!
  Jag har precis hittat hit till din fina blogg. Är en tjej med två barn i skolåldern, som skriver bloggen Tankar om utmattning, som en ventil för mitt eget utmattningssyndrom. Jag är sjukskriven på heltid än så länge och på dagarna brukar jag promenera, yoga, vila, sova och skriva på min blogg såklart! Ibland leva, ibland bara överleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.