Just precis exakt nu

Hej från en med skrynklig skjorta och lite för lång lugg!!

Något som jag de senaste månaderna saknat, och som jag därför tänker att vi kan lirka in lite mer här framöver, är live updates från livet. Att för en liten stund strunta fullständigt i förberedning, planering och tidsinställning och istället bara köra på det som känns och tänks just precis nu. Skulle ni gilla det? Jag hoppas!

De senaste veckorna har jag haft en känsla i mig om att livet nog vart rätt snällt mot mig på senaste, att jag haft medvind. Och fy 17 så härligt det känns efter alla dessa månader av kaos inuti mig. Den här veckan har verkligen gått i samma anda – även om jag denna vecka vart extremt trött och vaknat med huvudvärk två av fyra dagar.

Annars har jag på dessa dagar hunnit ca. 0 saker som jag tänkt att jag skulle göra, men så blir det väl ibland. Jag hade exempelvis velat läsa ut en bok, hitta sladden till min gamla externa hårddisk och gärna stickat klart ett projekt. Men istället har en kunnat hitta mig i soffan tittandes på Syskonen Baudelaires olycksaliga liv ¯\_(ツ)_/¯

Så nu tänker jag att jag faktiskt behöver få något gjort innan diskberget slukar mig. Jag ska ner i källaren och leta på den där nedrans sladden, promenera bort med kassarna kläder som ska skänkas och sedan sortera alla nytvättade strumpor. Och imorgon samlar vi hela lillfamiljen igen och äter fredagsmiddag och myser ihop, det ser jag fram emot!

Hur är det med er just precis idag? Och vad gör ni denna torsdag?

17 kommentarer

17 kommentarer

 1. mera live-uppdateringar! Gillar sådant!

  just i dag är jag trött som ett spån i motvind, barnet väckte mig vid 05 i morse och lät mig inte somna om. Jag är dock glad för det är torsdag i dag och inte onsdag, som jag i går trodde att det skulle vara. Det betyder ju att det är fredag i morgon! En annan bra grej är att sambon kommer hem efter jobbet och vi ska laga middag ihop, det kanske låter som en liten sak, men de dagar han åker till bygget efter jobbet är såååå oändligt långa. Ja. Så. Vad jag gör? Sitter i pyjamas och sunkigt hår och funderar på när jag ska orka ta tag i min hög med papper på skrivbordet…

  1. Åh, vad roligt att du tycker det! Ska se till att det blir ett återkommande inslag framöver :)

   ÄLSKAR veckor när det känns som att en vinner en dag för att en ligger en dag back i tankarna! Också så fint att ni fick kvalitetstid, kan tänka mig att det verkligen är magiskt nu när ni är mitt uppe i bygget. Ser så mycket fram emot att få se bilder från nr ni flyttar in sen <3

 2. åh, gillar sådant här! jag sitter och skriver på en komplettering till min examen som ska vara inne i morgon. eller rättare sagt jag försöker, men det går inte så bra. jag får inte ut något. istället slökollar jag the affair och väntar på inspirationen, gråter varje halvtimme och försöker att inte tröstäta. jävlar vad ärligt det här blev, men aja.

 3. Till att börjar med, är så sjukt imponerad av din bilder! Du är så jäkla duktig på att fotografera, en riktig begåvning. :)

  Sen gillar jag verkligen sådana här idéer, fler live updates från livet!

 4. Kul! Vad tycker du om Syskonen Baudelaire-serien? Älskade böckerna men är rädd att serien är konstig om man sett filmen och läst böckerna?

  Har varit såå trött denna vecka, är första uni-veckan för terminen men har tagit det lugnt så är piggare nu än i början av veckan så score :D Ska kolla Elementary ikväll om jag orkar vara vaken :)

  1. Jag har inte läst böckerna, men däremot sett filmen innan och jag gillar dem båda! Serien är ju verkligen knäpp och konstig, men samtidigt så fin på något sätt. Peppande med smarta barn som räddar situationen som tröga vuxna försätter dem i. Ge den en chans, skulle jag säga! Men kan som sagt inte uttala mig om serien vs. böckerna :)

   Hoppas att uni-veckorna känns lite piggare nu <3

 5. Så mysigt med live uppdateringar! Borde jag också göra.

  Jag har precis läst läxor med min son efter hans tennisträning. Så nu blir de ett bad för honom och sen tänkte jag läsa lite bloggar.

  Kram

  1. Åh ja, det är ett sådant fint inslag i bloggarna jag läser, tycker jag. Och det verkar uppskattas här också, så himla roligt :)

   Låter som en väldigt fin kväll! Kram

 6. jaa mer live! blir på nått vis mer äkta och personligt då! och pleeeeease med streck-emojis (?) som påminner mig om lunarstorm tiden :)))

  1. Så roligt att du gillar det, kommer försöka göra lite mer av det framöver :) Hahhaha och streck-emojisen <3 Jag hängde aldrig på Lunarstorm, kanske därför jag tycker att gubben är så himla rolig nu.. haha!

 7. Liveuppdateringar är verkligen kul! Hurra! Jag kör själv sådana någon gång i veckan på min blogg och brukar döpa de inläggen till ”xxxxxxtankar” där xxxxx byts ut mot veckodagen. Jag har faktiskt skrivit ett sånt idag! Min torsdag var ganska vanlig; preppade inför idag, och inför helgen och så såg jag ett tv-serieavsnitt :)

 8. Gillar detta! Just idag är jag helt slut efter två dagar på skrivkurs och ändå helt nöjd med att ligga nedbäddad i soffan och se på en ny säsong av How to get away with murder och läsa lite blogginlägg från veckan.

  1. Så roligt, tack! Men åh, skrivarkurs låter så himla intressant, + inser att jag verkligen borde se how to get away with murder. Ikväll ska jag dessutom också ägna mig åt samma som under din torsdag – läsa bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.