Lite fredagskänsla och en lista

856

Jag gör väldigt få saker på morgonen → mest bara i ordning mig och promenerar med Otto

Jag kan knappt tänka klart innan 09

Jag kan inte ta i mjöl eftersom jag avskyr känslan av mjöl mot huden

Jag köper växter för mina pengar, MVH växtgäri

Jag borde sortera strumpor och vika lakan innan fredagskvällen börjar

Jag måste faktiskt ingenting

Jag vet att det tyvärr kan ta längre tid att återhämta sig från utmattning än vad jag vill att det ska ta

Jag tycker att Trump allt får ta å lägga ner nu va, snällaaaa

Jag tänker ofta på hur livet kommer vara om ett par år

Jag förbrukar väldigt mycket balsam när jag duschar och lite för mycket smaksatt bubbelvatten till middagen

854

Jag lyssnar fortfarande på Dina topplåtar 2016

Jag drömmer väldigt sällan numera, vilket är himla skönt eftersom jag annars bara drömmer om andra världskriget

Jag längtar till den dagen då vårsolen tittar fram och det inte är jacksäsong längre

Jag fasar inför att känna av min utmattning längre än väntat

Jag använder alltid tunna strumpbyxor under jeans så att glipan mellan skor och byxor är täckt av svart nylon

Jag njuter som mest på lördagsmorgonen, när en kan vakna utan alarm och sedan ligga i sängen precis så länge en vill

Jag blir så himla glad av att ni vill hänga här med mig <3

Jag äter helst hallon om jag får välja

Jag dricker nog allt som är sött och kolsyrat, men gärna bubbelvatten med smak av granatäpple

Jag struntar i att göra sådant jag borde om jag inte orkar

855

Jag sparar just nu bara på hög

Jag brukar duscha väldigt varmt på kvällen eftersom jag fryser så mycket så här års

Jag tittar just nu på Blacklist, älskar när en hittar en ny serie med flera säsonger att gotta sig i

Jag läser inte så mycket som jag vill

Jag vill att detta blir en fin kväll

 

Fredag! Och den här fredagen är så himla efterlängtad efter en torsdag med veterinärbesök för Otto. Vi skulle bara klippa hans klor, men han hatar det mer än allt och vi behöver därför vara fyra personer för att hålla ner lilla lurven på 3,5 kilo. Besöket blir därför lika stressande och oroligt för honom som för mig och nu behöver vi en helg att bara mysa på. Ta igen för den trista kvarten hos veterinären liksom, hehe. Mitt lilla hjärta.

Vad har ni för planer inför helgen? Jag tänker att en rolig utflykt under helgen hade vart fint! Johan har dessutom något ställe han skulle vilja fågelskåda på här i krokarna, så vi får väl se.

Först har vi ju en fredag att ta oss igenom!

35 kommentarer

35 kommentarer

 1. Lilla Otto! Stackarn som är så rädd för att klippa klorna :(

  Jag har planer på att i helgen hinna med lite av varje, sånt som annars inte hinns med! Och på lördag är jag bjuden på maskerad :) Trevlig helg på er, krama Otto!

 2. Har du prövat att fila hans klor istället? Kan inte klippa klarna på min hund, och har en kolfilter istället. Tar kanske lite längre tid, men slipar en eller varannan vecka och tycker det funkar fint.

  1. Men åh, nej det har jag inte provat! Ska testa i veckan och se hur han reagerar, är ju en superbra lösning om han är lugnare än vid kloklippning :) Tack!

 3. Min dotter fyller två år imorgon! Hjälp, var tar tiden vägen? Vi ska ha kalas och grejer och hon typ fattar vad som händer!? Igår kväll pratade vi om att hon ska fylla år och bli stor tjej, och då började hon sjunga Ja må hon leva? Hon är ju en bebis som precis lärde sig gå?
  Eh ja så det ska vi göra…

  1. Alltså, det här gör mig typ… galen? Jag har ju inga egna barn att jämföra med, däremot har min bästa vän en dotter på 3 år och varje gång jag tänker på hur liten hon var för ett år sedan får jag verkligen åldersnoja! För att dem växer så snabbt och blir äldre och äldre = att vi också gör det. Alltså, aaaah :(( haha!

   Hoppas i alla fall att födelsedagen blev fin!

 4. Min lilla tycker inte heller om att klippa klorna. Har fått åka med henne så andra har gjort de. Men så kom jag på att min son kan hålla henne. Hon är så försiktig med barn. Och de gick faktiskt riktigt bra! Hon gnällde och tyckte synd om sig själv men var helt stilla. Att vi inte kmmit på de tidigare! Kram

 5. Åh kolsyrat vatten är fasen bäst. Vill så gärna köpa en soda streamer!! Och lustigt det där med att inte kunna ta i mjöl; jag kan inte ta i sån där keramik/sten som har en glaserad yta typ (frostad sten?) *ryser*.

  Ikväll tar vi det lugnt, imorgon är det bowling/käk/fest på schemat!

  1. Åh ja, soda streamer är fantastiskt! Jag fick en av Johan en jul, men tyvärr köper jag ändå bubbelvatten i mataffären emellanåt, haha :(
   Hahha alltså, förstår dig precis! Jag fick rysning av att bara läsa det där, så nu sitter jag med gåshud på armarna :))

 6. åh, stackars liten Otto :( Jag avskyr också känslan av mjöl på fingrarna/händerna! Samma sak med jord! Det är liksom den där torra känslan som är så äcklig!

  glad fredag, fina Ellen! <3

  1. Får rysningar bara jag läser detta om mjöl nu, haha :( Men ja! Det är ju så fint i strukturen, aaaah usch.

   Hoppas ni haft en härlig helg, fina du <3

 7. Om du har strumpbyxor under jeansen endast för att de ska täcka glipan mellan byxa och sko kan jag rekommendera ”tantstrumpor” från HM. Dvs knähöga strumpor i ”strumpbyxe-stil” så slipper du ha två byxor på dig.
  Eller ÄNNU hellre stödstrumpor från Apoteket, de ser ut som strumpbyxor men ger stöd (är faktiskt bra även om man inte ska flyga) och håller bättre! Tips tips!

  1. Åh ja! Jag har faktiskt sådana också och använder dem ibland, men väljer ändå oftast strumpbyxor ändå. Vet egentligen inte varför dock, strumpbyxor under är ju rätt krångligt när en ska ta på/av.. haha. Stödstrumpor har jag faktiskt aldrig testat, men ska kika in efter till tips. Tack!

 8. Så himla fin lista! Och jag förstår din oro om utmattningen, hoppas du slipper den helt med tiden. Om inte så går det också att lära sig att leva med. Blacklist är för övrigt en fantastisk serie. :)

  1. Vad roligt att du tycker det! <3 Åh ja, det blir ju bra hur eller hur (hoppas jag). Men att vara mitt i det, eller på väg åt rätt håll, gör mig ändå så rädd för att det inte ska gå fullt ut. Kram!

 9. Smaksatt bubbelvatten är ju rena drogen!! Vet inte hur många liter som förbrukas här varje dag, vågar inte ens tänka på det (framförallt inte innan klockan nio på morgonen *L*).

 10. Tips tips tips:
  HM har fempack med nylon-knästrumpor i svart som är så himla najs att ha under jeans (ibland är det så obekvämt med strumpbyxor under jeans tycker jag!)

  Okej tantvarning på nylonknäisar men min syrra har dem och hon är den coolaste jag vet så jag köpte dem och tackar dagligen mig själv för det. Bekvämt.

  1. Har sådana också! Dock använder jag dem väldigt sällan i jämförelse mot vanliga strumpbyxor, men vet egentligen inte varför. Ska lägga fram ett par och plocka dem nästa gång jag vill ha jeans. Tack!

 11. Alltså det bästa som finns är att få vakan av sig själv en lördag!

  Usch det där med att klippa klor lät omysigt. Hoppas att ni får en gosig helg som kompensation.

  1. Jag är mitt i andra säsongen nu och har redan paniiiiik över att jag vill veta allt NU, kan inte ens tänka mig hur det blir sen?? Hahha. I varje avsnitt tänker jag ÄR DET DETTA!? så ba näääe, serien fortsätter :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.