Från sjukstugan → var med och fyll luckorna i bloggkalendern

901

Vi kan ju säga att det är så här ↑ jag ser ut idag, men det är egentligen bara ljug. Bilden är från i måndags, tio minuter innan jag åkte iväg för att ta prover på den där nedrans hostan hos min läkare. Ett blodprov konstaterade för högt CRP och jag fick därför inte bara en ny hostmedicin utan också antibiotika till 10 dagar framöver. Så nedrans trist. Läget här hemma är därför rätt oförändrat, förutom det faktum att jag nu också har smittat han som i helgen rantade om att ”jag blir aldrig sjuk”. En ska aldrig säga aldrig ¯\_(ツ)_/¯

Så utöver att sova 12 h/febernatt har jag de senaste dagarna pysslat med detta:
‣ gjort mig fin ← mitt bästa tips när en mår dåligt men vill känna sig lite bättre
‣ ätit efterrätt till middag, mycket rimligt
‣ börjat se en ny men mycket oklar serie, Santa Clarita Diet
‣ tittat på gamla bilder på mig och mina bröder som kiddos + skrattat mig till tårar över hur 90-talet såg ut
‣ gosat med Otto

 

Men nu till något roligare! Under veckan tänker jag skapa lite planering för le blog, alltså vad som kommer att hända här under resterande februari + början av mars. Bland annat ska vi ju kika på min hårhistoria (och därav punkten i listan ovan, med bilder på mig som kiddo) och resan till Indien som jag och Johan gjorde för prick ett år sedan. Är det något annat ni gärna vill se och läsa mer om? Har ni någon önskerubrik som jag ska ta mig an? Någon fråga ni undrat länge men inte ställt? Passa på att önska och fråga nu, så fyller jag de tomma luckorna i kalendern med vad ni vill ha mer av!

Blir det bra tror ni? Jag hoppas!

18 kommentarer

18 kommentarer

 1. Jag är nyfiken på hur du ser på ditt liv om ex. 5,10 och 15 år :) Det får bli mitt önskeinlägg!

  Och gärna vilka typ av kreativa intressen du har, och hur du utövar dem + hur du motarbetar prestationsångest, om du nu har det ibland :) Kram!

 2. men aj, vilken jobbig hosta! när man är så sjuk är det faktiskt okej att äta efterrätt till middag. hoppas du blir bättre snart <3

 3. Åh krya på dig!

  Och jag går och längtar efter fråge-inlägget om hur det gick till när du skaffade din nya blogg pga så pepp på att komma igång själv, så jag hoppas det dyker upp snart! *tindrande ögon-emoji*

 4. Åh nej vilken nedrig hosta du verkar åkt på! :( Hoppas du kryar snart <3 Om jag får önska något så skulle det va kul att se fler detaljbilder från ditt hem. Typ som ditt inlägg med porslin fast då med andra grejer då såklart! Tycker ni verkar bo så fint så det skulle va kul <3

 5. Krya på dig! Har du fler saker du samlar på än porslin? Sånt tycker jag är kul att se. Eller någonting oväntat du gillar att fota? Jag är själv väldigt förtjust i street art och la upp ett inlägg med det idag och har ett till som kommer imorgon :)

  Eller typ ett nostalgiinlägg med bästa minnet från du var liten, någonting som skedde då som påverkat dig mer än du trott då (positivt eller negativt), favoritglass (piggelin för mig!), vad du gillade att leka med, spel ni spelade där du växte upp osv. Eller bara visa din absoluta favoritbild/dikt/bok och tala om varför det är just den du gillar. Du är så intressant som person så det känns som du kan skriva om typ vad som helst och göra det amazing.

  1. Så himla mycket intressanta frågor och önskningar i din kommentar! Tack!! Skriver ner direkt oh börjar slipa på :*

   Och du, <3<3 på sista!

 6. usch för att vara sjuk :( krya på dig! <3

  jag måste fundera på det sista, men jag vill se "hemma hos Ellen" och "ett foto i timmen" i alla fall! Kanske något om din familj? Så svårt. Vill ju se allt ;)

  1. Tack <3 Har funderat på det här med ett foto i timmen så länge nu utan att få det att bli av, ahah :( Ska verkligen ta tag i det efter din önskan!

 7. Krya på dig! Jag började titta på santa clarita diet men jag vill inte se nå mer efter första avsnittet. Klarade inte riktigt av människoätandet, hehe.

  1. Hahha åh <3 Den är lite obehaglig emellanåt, men ändå knäpp och liksom.. lätt att se. Bortsett från just bitarna av människoätande kanske.. haha.

 8. Hoppas du snart mår bättre. Jag tycker de skulle vara spännande att höra om hur du fick en stor blogg så snabbt, hur du jobbar med bloggen och hur du tänker om det du delar med dig av här (personligt vs privat) kram

  1. Så himla intressant område du vill veta mer om! Jag sparar din kommentar och ska försöka få ner mina tankar i ett separat inlägg om detta. Känns det okej? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.