Vecka 07: en ask akvarellfärg och tjugo år gamla bilder på mig

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Veckan blev väldigt oplanerad eftersom jag var sjuk fyra dagar av sju möjliga. Det enda planerade som också blev av var ett besök på Öland till helgen. Johan och jag klädde oss i våra finaste kläder och gick sedan iväg på hans kompis bröllop.

färg

och som inte var planerat:
Behövde lite uppmuntran efter alla sjukdagar och den här lilla asken med akvarellfärger fyllde verkligen det behovet.

IMG_3900

och något nytt jag gjorde:
Löste Rubiks kub! Efter Therese video blev jag så himla sugen på att lösa den där kuben, så jag beställde helt enkelt en och satte igång. Efter en dag löste jag kuben första gången (med dessa instruktioner) och sedan körde jag den 20-30 gånger dagen efter för att memorera instruktionerna. På lördagsmorgonen (dag 4) tog jag upp kuben i sängen och löste den för första gången bara genom minnet. Segerdansade ordentligt efter det!

Ett tips från veckan:
Tala om för dem du älskar att du känner så, även på andra dagar än alla hjärtans dag.

IMG_3881

Veckans upptäckt:
Lärde mig tydligen leva life tidigt i livet.

Godaste maten jag ätit:
Den här veckan går nog till historien som den absolut tråkigaste rent matmässigt. Johan och jag har 1, ätit för att rensa ut kyl/frys och 2, vart sjuka och inte orkat laga speciellt mycket mat. En middag bestod exempelvis av vegonuggets (från frysdisk) och pulvermos :)) Älskar dock pulvermos.

Veckans film, serie eller musik:
Har hela veckan lyssnat på listor som Soulful Dinner, Sweet Soul Sunday och Svensk Soul. Mitt bästa för stämningsfull och skön musik när en inte orkar alldeles för mycket men heller inte vill ha det knäpptyst runt sig.

Veckans självis:
IMG_3875
Det var måndag, jag hade feber och noll ork.

Veckans känsla:
IMG_3879

Hehe, nääärå! Veckan har faktiskt känts väldigt, väldigt bra. Ni minns kanske att min förra kändes så himla lite, så tom? Den här veckan har vart lite tvärtom. Även om jag vart sjuk och dagarna vart oerhört händelse- och orkeslösa har dagarna ändå känts. Allra helst mot slutet då jag både blev så himla glad över akvarellfärgerna, lite extra kär i Johan och sedan fick vara med på ett fint bröllop. Och vet ni? Bröllopet ska firas på nytt i Kirgizistan i september! Hur spännande är inte det?

Veckans betyg:
3,5/5 → ändå ett väldigt bra betyg för en vecka som bestått av 4/7 feberdagar!

 

Tycker som vanligt att det bästa sättet att starta en ny vecka på är att läsa om något som hänt er i veckan som var. Vad har känts extra hos er under de senaste dagarna? Berätta gärna, det är så fint.

24 kommentarer

24 kommentarer

 1. ALLTSÅ HUR DUKTIG ÄR DU INTE PÅ ATT MÅLA OCKSÅ?! Finns det någonting du inte är bra på? Så jävla imponerad blir jag.

 2. Instämmer med ovan! Hehe. Så himla charmiga bilder på dig som barn också! Min vecka var mest ett enda känslokaos de flesta dagarna, men det som stod ut mest var väl en sabla omtenta som kändes…. både bra och dålig. Nu får jag bara vänta på resultatet!

 3. Men vilka härliga färger! Och så härligt med bröllop. Jag ska på bröllop i maj. Som fotograf. Mitt kusinbarn gift sig. Ska bli mysigt.
  Hoppas du får vara frisk i veckan som kommer. Kram

  1. Så himla roligt att gå på bröllop som fotograf! Jag har gjort ett sådant bröllop (min kusin som gifte sig), det var så himla fint att få vara med och föreviga det med bild. Kram!

 4. Gillar verkligen när du gör de här inläggen, så fint att få hänga med i din vardag! Hoppas du har kryat på dig ordentligt nu och får hålla dig frisk ett tag.

  Själv fortsätter jag väl att uppdatera om den här gulliga personen jag träffar. I torsdagskväll sov han över hos mig, så det var riktig vardagslyx att få vakna bredvid honom en fredag. Och imorse ringde hans alarm verkligen för tidigt efter en sen kväll, men ändå: vilken lyx att få vakna bredvid honom en blåsig, kall och grå måndagsmorron. Livrädd men pepp på hela den här grejen som vi delar just nu. <3

  Annan grej som ploppade upp i huvudet nu: minns du när vi insåg att våra bröder är buddies??? Så sjukt random haha

  1. Vad glad jag blir, tack! Jag tvekar på inläggen inför nästan varje vecka, men de verkar ändå uppskattade ← värmer ett tvivlande hjärta!

   Alltså blir SÅ GLAD av att läsa dina ord om er två! Åhå, så fint. Den där tiden alltså, bästa <3 Och ja, så himla knäpp grej? Jag och Elias pratar om det ibland, hur det liksom ens kunde bli så! Haha!

 5. vilken liten lintotts-Ellen <3 hoppas du blivit frisk nu! På så sätt brukar det ju vara skönt när det liksom bryter ut helt, för då är en snart tillbaka på banan igen.
  Vill se mer av det du målade, ser ju jättefint ut!

  förra veckans söndag (ja, igår alltså) var himla fin, hela familjen var hemma tillsammans, sedan simmade jag med min kompis och det var vackert väder och allt kändes … bra, liksom.

  1. Det är verkligen så! Även om det är trist att vara sjuk är det ännu värre att gå med det i kroppen i hundra år utan att det riktigt bryter ut ordentligt. Nu är jag som tur är frisk igen!

   Så himla fint att höra om din söndag <3

 6. Åh så mycket inspiration för lugn och fokus <3 Jag har precis varit hos mina fadderungar och myst och lekt och fått kramar som räcker i en livstid. Det finns inget som fyller upp mig som det.

 7. Tycker så mkt om de här listorna! <3 Själv består mitt liv mest av arbetsprover just nu så livet är en bergochdal-bana… Fint och förfärligt i en salig blandning

  1. Vad glad jag blir, tack <3 Men åh! Du, du är hur bra som helst. Glöm aldrig det. Och lycka till med alla arbetsprover, jag håller tummarna!

 8. Fin lista!
  Jag orkade vara uppe och dricka vin med kompisar för första gången på evigheter sen utbrändheten. Det var toppen☺️

 9. men hur söt kiddo!!
  och alltså så fascinerad fortfarande över dina rubiks kub-talanger?! älskar också dina ögonbryn btw hehe.. :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.