Sju skrynkliga skjortor

835

Hallå! Idag tänkte jag att vi ska dyka in i min garderob för ovanlighetens skull. Från början tänkte jag att det kunde vara kul att kika på mina favoriter i garderoben men sedan insåg jag att jag knappt har några utöver mina skjortor. Just nu känns alla tshirts obekväma och mina klänningar åker bara fram när det vaknas speciella tillställningar, annars går jag mest runt i svarta jeans med svarta nylonstrumpbyxefötter och en slapp skjorta på överkroppen medan jag längtar efter vårvärmen.

Här kommer i alla fall sju skrynkliga skjortor i gifs!

skjortor

Först ut är fem med lång ärm. Mestadels randiga i blått men som bonus kastar jag in en puderrosa (perfekt nyans!) som precis flyttat in i min garderob. Jag gillar skjortor som är lite längre i modellen, med långa ärmar som kan vikas upp. Jag köper också alltid mina skjortor i minst en storlek större än vad jag vanligtvis har, bara så de kan sitta så där skönt som jag aldrig lyckas få vanliga tshirts att göra.

Jag viker för övrigt upp alla långa ärmar, även på mina vinterjackor. Jag tror att det kommer från att jag är rätt kort och att allt därför blir för långt för mig. Och nu har jag liksom bara fastnat i att jag inte riktigt gillar när plagg går ända ner till handen, inte ens mina vinterjackor. Så kan det va!

skjortor2

Som bubblare kommer här två skjortor utan ärm som jag oftast använder med tjocktröja över, i alla fall nu under vinterhalvåret. Ett plagg som jag verkligen saknar i min garderob är en svart tröja att ha över skjortor så här. Hittar aldrig en bra modell för det. Johans mamma säger att hon letat i ÅR efter samma sak utan att hitta en värd att köpa. Hoppas jag slipper vänta så länge..

Och det var det! Sju skrynkliga skjortor på galge, favoriterna i min garderob just nu.

Men ni, jag har ett tips att avsluta det här med. Igår satt jag och läste ikapp bloggarna jag följer och såg då att Flora tipsat om den här låten med tillhörande musikvideo ↑ Det kan vara det bästa jag hört på länge. Låten har gått på repeat här sedan jag hittade den. Så tips, tips → Samma gamla nätter av Klara & Jag.

Och vet ni? Idag ska jag försöka göra ett foto i timmen igen. Det är så himla längesedan nu och dessutom var det ett av era önskeinlägg när jag efterfrågade tips att fylla kalendern för mars med. Vad gör ni idag?

26 kommentarer

26 kommentarer

 1. Älskar skjortor men är jättedålig på att hitta fina skjortor 😄 Puderrosa är ju verkligen finaste trenden i vår!

  1. Jag förstår dig helt och hållet! Jag har en känsla av att det antingen är ett lätt plagg att hitta, eller ett jättesvårt. HMs skjortor är rätt tacksamma för min kroppstyp, så jag har nog haft tur att liksom fastna för dem :) Så tips är att kika där!

 2. Väldigt fint när du gör gifs av sådana här saker! Och riktigt roligt med ett foto i timmen, det ser jag fram emot :)

  Idag ska jag försöka komma ut på en långpromenad i solen! Hoppas din dag blir bra. Kram!

 3. meeen vad fin den rosa var! du passar så bra i sånna skjortor, önskar jag trivdes i det med för vad fint det är alltså.

  är på jobbet nu och det är världens längsta dag redan känns det som?? hoppas kunna va med i 8 mars-demo sen men vet inte om jag hinner. isånnafall ska jag till blomsterlandet och dricka vin med en kompis hähä. hoppas du har en bra dag ✨

  1. Visst är den! Gillar den så himla mycket. Och tusen tack!

   Men jaaaa, jag hade precis samma känsla!? Tittade på klockan och ba ”NIO!? känns som elva, minst” :( Och så höll det på hela förmiddagen, så trist. 8 mars-demo, heja heja! Och blomsterlandet + vin låter inte fel det heller, hehe. Kram!

 4. Din skjortor är SÅ fina! <3 Och alltså sån igenkänning på att vika upp alla ärmar. Jag gör prick samma sak! Undra om det har nått å göra med att jag också är en kortis hehe…

  1. Åh, roligt att du tycker det!! Haha, ändå skönt att en inte är ensam :’) Johan blir galen på mig när jag lånar hans tjocktröjor och inte viker ner innan jag ger tillbaka, hahaha <3

 5. Jag har också letat i flera år efter den perfekta att-ha-över-skjorta-tröjan och börjar inse att den perfekta tröjan kanske bara är en illusion? Jag har i alla fall kommit näranära nu och det är med en tröja i ull från Benetton. Den är tight i modellen men genom att gå upp någon storlek är den närapå perfekt. Nu när jag skulle leta upp länken till dig så såg jag dock till min förfäran att den är slut i lager i nästan alla färger, och jag hittar den inte någon annanstans (förutom i en storlek i rött på boozt.com). Men jag langar länken iaf så kan du hålla utkik efter den, jag tycker den funkar bra över skjorta iaf!

  https://www.zalando.se/benetton-stickad-troeja-svart-4be21i07e-q11.html

  1. Hahaha, älskar tilläggskommentaren <3 TACK för tipset! Den där tröjan ser verkligen så nära min tanke ut som jag tror att jag kommer komma. Lite som du nämner, den perfekta tröjan kanske är en illusion? Ska verkligen kika närmre på den här modellen och försöka knipa en storlek!

   Än en gång, tack!

 6. Dina skjortor alltså <3 Extra plus för att de passar dig alldeles perfekt!

  Kul med ett-foto-i-timmen-inlägg! Jag borde också försöka mig på det någon dag men det är ju så svårt att komma ihåg det ;)

  1. Men åh, vad glad jag blir! Tack!!

   Det tycker jag du borde :* Jag älskar de inläggen i bloggarna jag själv läser! Men jag är helt med på vad du menar, jag får ställa larm för att komma ihåg.. haha :(

 7. Många fina skjortor! Gillade den puderrosa….har fått dille på den färgen den senaste tiden. Jag vill ha ALLT i rosa.
  Måste också kommentera ditt användande av nylonstrumpor: alltså visst är det bästa grejen?!?!? Jag har precis använt slut mina och fått slänga pga trasiga och inte hunnit köpa nya men visst är det så praktiskt ändå? En kollega till mig förstår inte alls och kallar de för osexiga tantstrumpor haha

  1. Men jag veeeeet!! Det måste väl vara våren, eller? Jag brukar annars inte dras till rosa men nu är det typ det enda jag ser, haha.
   Det ÄR bästa grejen! Hahaha <3 Älskar ändå den reaktionen. Jag varvar tantstrumpmodellen med helt vanliga strumpbyxor (också svart nylon) så att jag har de ett par dagar var. Av någon anledning blir jag alltid så irriterad på "märket" som strumpor lämnar efter sig, hahaha? Så pass att jag tänker "skiter i det, tar strumpbyxor istället" :'')

 8. Åh en till skjortälskare! Det var det enda jag bar fram tills förra året typ, har kvar alla och hoppas att kärleken för dem återvänder. Har några favoriter som åker på ibland, helst superoversize med taja jeans. Du klär så HIM-ELA bra i detta plagg dessutom!

 9. jag älskar också skjortor! Dina är hemskt fina också, brukar bli lite avundsjuk varje gång du har skjorta på dig på bild för de a) är väldig fina och b) passar dig superbra! Jag letar och letar efter perfekta skjortor, men har så svårt att hitta :( såg att du tipsat om H&M, så jag får väl kika där!

  och jaaa, älskar EFIT :D

  i dag har vi tagit vara på snön och jag har dragit Tova runt och runt i pulka på gården <3

  1. Men åh, vad glad jag blir! Tack! Och ja, kika in HM, tips tips :) Skjortorna där är heller inte så dyra, så det går ju att köpa en på prov för att se om en gillar modellen liksom!

   Åh! Gillar hon snön? Så sött!

 10. Så fina! Skjortor är verkligen de bästa plaggen! Jag viker också alltid upp ärmarna, tycker det blir snyggare så :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.