Helgen som var bjöd på kalas och en Stella i min famn

943

I lördags var det detta som stod på agendan ↑ Olivia fyllde 3 år för ett par veckor sedan och hade bjudit in till kalas. Jag hoppade i en klänning och tog med mig mina killar till en förväntansfull liten dam i snövitklänning.

942

941

Ögonen blev så oerhört stora och leendet helt obeskrivligt när hon fick sina paket. Såklart inslagna i vattenmelonspapper och med ett kort jag målat tidigare på dagen, ett hallonkort till 3-åringen som delar favoritbär med mig. Av mig, Johan och Otto fick snövit ett fiskespel. Ni vet det där som också fanns när vi var små, när en sitter med ett litet metspö och fångar fiskar som gapar lite då och då? Så nostalgiskt roligt!

944

Otto var finklädd i sin sjömanströja.

945

Och titta på detta ↑ Charlotte hade bakat och pysslat ihop en tårta med Sofia den första. Har ni hört talas om henne? Det hade inte jag. Jag är så himla, himla dålig på disneyprinsessor och dagens barnprogram.

Olivia har till och med frågat Charlotte: ”Mamma, varför kan inte Ellen mina prinsessor?” haha <3

946

Dagen efter var jag både nervös och glad → jag skulle nämligen träffa en bebis! Min vän Line fick för snart tre veckor sedan se sin Stella efter att ha haft henne nio månader i magen. Så himla märklig grej ändå, att Stella, som jag nu höll i mina armar, varit en liten ärta i Lines mage? Blir helt knäpp av att tänka på hur kroppen funkar.

951

<3

949

Mitt hjärta slog dubbla slag.

948

Omedelbar känsla: JAG ÄLSKAR DIG, LOVAR ATT LÄRA DIG ALLT JAG KAN.

947

Efter ett par timmar med Stella i famnen och Line bredvid mig (det där lugnet en känner när en träffar gamla vänner, fasen va fint det är!) vinkade jag hejdå och lovade att komma snart igen. Saga, Stellas storasyster, tyckte bestämt att jag också måste komma tillbaka när Stella blivit lite större – så att vi tre kan leka ihop. Aj aj, kapten!

Så tog helgen slut och jag var nöjd.

Väldigt nöjd.

12 kommentarer

12 kommentarer

 1. Så härligt att du blev nöjd med helgen! Väldigt fint att både få gå på kalas och sedan kramas med bebis. Så himla sött!

 2. men ahh så cute hon e och vilken GRYM tårta? ser ut som en från tvprogrammet cake boss ju 🙈
  haha pratade senast igår med en kompis om dethär att numera inte *hänga med* bland kidsen. hur gamla har vi blitt :-) ingen aning om vilken prinsessa det där är heller hehe

  1. Men eller hur! Charlotte har gjort en sådan där storslagen tårta till alla hennes födelsedagar, helt galet fint.
   Hhaha men jag veeeet!! Och vi är ändå inte SÅ gamla men har ändå liksom tappat allt på det planet :))

 3. wow med bäbis alltså. jag har typ aldrig hållit i en?? eller en gång jättekort men då var jag så panikig, satte mig på golvet pga rädd att tappa ehe. och OTTO, shit vilken gullig outfit!! <3

 4. vilken avancerad tårta, superfin! Och Otto i sjömanströjan! <333
  Ja, kroppen är så konstig. Sa det till Sami i dag "tänk att jag har lagat Tova i min mage", så skumt. Varför ska det vara så skumt? Ut kommer liksom en (janå, nästan) fullgod person?!

  1. Eller hur! Helt galet att hon styr ihop en sådan där till varje födelsedag, verkligen imponerande :)
   Jag blir helt knäpp av den där tanken alltså. Att de ens legat i magen!? Fattar ej, haha :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.