Vecka 10: en bra vecka med en ännu bättre helg

999

973

• ranunklarna från veckan innan står fortfarande fina i sina vaser, de allra flesta i alla fall
• jag blandade mina två första surdegsgrunder och tänker att jag framöver ska 1, lära mig att ta i mjöl och 2, baka mitt allra första surdegsbröd till en lördagsfrukost
• jag hittade Johan i vedboden på Öland när han sorterade veden i typhögar, raring
• det har flyttat in tre nya skjortor i min garderob, en av dem fick ni se i inlägget om sju skrynkliga skjortor

968

• jag har hittat tillbaka till batiste torrschampo efter en period av hårtvätt varje dag
• en morgon fick jag klä på Otto koppel och sin vinterjacka i sängen medan han låg ner, sedan vägrade han resa på sig och där stod jag och ropade medan han ignorerade
• öland är helt fullt av vårblomster nu
• för ett år sedan köpte jag oliver i min lunchsallad för att jag fått för mig att jag ville lära mig tycka om det, den gången höll jag på att kräkas men numera vill jag ha oliver till alla mål mat, varje dag

1001

• jag hittade så många kastanjer med rot att de inte ens fick plats i mina händer till slut
• nu ser jag fram emot att odla en kastanjeskog på fönsterbrädan
• jag har vaknat av mig själv innan klockan sex på morgonen fyra dagar i rad
• och sedan somnat i soffan på kvällen både fredag och lördag (= ingen film sedd för mig)

969

988

• under söndagen förra veckan öppnade sig himlen över Oskarshamn och på måndagsmorgonen vaknade jag upp och undrade vart jag var, hela staden var snötäckt och inlindad i flera decimeter iskall snö
• att dricka vanligt kranvatten med frysta hallon eller blåbär, så him-e-la gott
• har både lust och inspiration att skapa till månadens tema av Monthly Makers, geometri
• den här veckan alltså, så bra

 

Berätta gärna något fint om din vecka. Det tycker jag så mycket om, att få starta en ny vecka med att höra hur ni haft det på sistone. Vad har känts lite extra hos dig under vecka tio?

9 kommentarer

9 kommentarer

 1. så fin vecka du verkar ha haft! Jag köpte en ny telefon i lördags, efter att min gamla gett upp och stendött – det är så mycket roligare att instagramma nu! … Dock vill jag radera allt gammalt för det är så fult i jämförelse, men jag försöker hålla mig ;) Tova började öva mer och mer på att gå själv och jag tror nog att hon klarar det till ettårsdagen om en månad <3

 2. Kanske inte så härligt, men under förra veckan hade jag ett bakslag som gjorde mig sängliggandes i två dagar :( att komma tillbaka till jobbet efter det kändes så himla bra. För varje bakslag skrämmer mig lite.

  Finaste under veckan var helgens kalas för vår 9-åring. Stressigt innan, men så kul att se ett gäng halvstora ungar ha danstävlingar och kafferep :) Sånt värmer verkligen hjärtat!

  Hoppas på en toppenfin vecka framför oss nu! Kram

 3. Vilken härlig vecka du haft! Blir så glad av att lösa det. Känner igen de där med en hund som ignorerar när man ska gå ut. Min lilla tjej blir plötsligt döv om de är för tidigt för att gå ut. Kram

 4. Åh! Vilken fin vecka och helg! Såå kul att du känner dig inspirerad till Monthly makers den här månaden! <3 Förra veckan hade jag en superfin vecka. Jag skickade in mitt arbetsprov, hade skaparflow och kände mig såå lugn. Den här veckan har jag varit extremt trött och seg… Tror tröttheten slog till nu!

 5. Tjoho, vilken härlig vecka! Jag har skrivit upp att jag ska testa att ha bär i mitt kranvatten :)

  Jag är så himla nöjd över att vi fick till en bra lördagskväll i helgen, det såg lite mörkt ut ett tag. Men barnet sov över hos sin farfar som planerat och hade stenkul, jag fick vara hemma och vila i lugn och ro och Jonas fick en TV-spelskväll hos sin bästa kompis. Alla var jätteglada och utvilade i söndags och det känns så himla skönt nu inför att bebisen kan komma när som helst.

 6. Åh dina kastanjer <3 Så vacker bild också! Ligger så efter bloggläsandet nu, för allt händer på samma gång men åh vad härligt det är också :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.