Ett hej, två veckor senare

Så gick det två veckor, bara så där. Tack så hemskt mycket för all omtanke, alla kommentarer och meddelanden efter förra inlägget. Att förlora en fyrbent familjemedlem lämnar en sådant konstig känsla kvar i en. Vissa dagar har jag velat skrika åt folk på kullerstensgator att hur fan kan ni skratta, hur kan livet bara fortsätta helt normalt – min hund har dött!? men jag inser ju att det är så det är, att livet ändå fortsätter.

Min storebror drömde ändå en natt att Bamsen kom till honom och berättade att han mår bra nu, att han inte hade ont längre och på något sätt känns det skönt. Så sorgligt men ändå så fint.

1010

De två senaste veckorna har mest bara passerat, ni vet så där utan att en ens reagerat över vad som hänt? Jag har målat naglarna noga, kollat på serier, sovit över hos en vän, lagt ansiktsmask och pysslat med växterna på fönsterbrädan. Under samma tid har Johan vart på en veckas semester och sedan jobbat ett par arbetsdagar i Malmö = jag har ätit glass till middag och inte haft styr på dygnets timmar (dvs. tittat på serier till tre på natten) ¯\_(ツ)_/¯

Känslomässigt har de två senaste veckorna varit en bergochdalbana, så som det blir ibland, men idag står jag på två ben igen. Äntligen.

1011

Men hörni, hur är livet hos er? Hur mår ni? Vad gör ni? Vad händer? Berätta gärna något som hänt er på sistone, jag har nämligen inte läst bloggar på två veckor och känner mig så himla förvirrad i allt det här nu. Att ta en paus emellanåt kan verkligen både vara bra och skönt, men att sen ”ta sig tillbaka” gör mig så förvirrad. Hur börjar en när Bloglovin’ säger 600+ olästa inlägg?

Jag hoppas att den här helgen blir fin, både för mig och för er. Vad ska ni göra? Jag ska läsa ikapp lite, skriva en del och försöka planera ihop april för bloggen. Mars månad blev ju verkligen inte som jag tänkt mig så jag tänker att april får kompensera för det. Vill ni vara med och fylla bloggkalendern är det som vanligt bara att hojta till med önskeinlägg, det hade varit fint.

14 kommentarer

14 kommentarer

 1. Välkommen tillbaka ❤️ Jag har fått en liten bebis jag. Hon heter Ellen! Efter min gammelmormor, känns nödvändigt att påpeka. Det är svårt sånt där, kan lätt bli konstig stämning om nån får för sig att man döpt sitt barn efter dem 😀

  Vet du vad som är tillåtet att göra när man varit borta ett tag från att läsa bloggar? Markera allt som läst och börja om från noll. Så himla mycket intressant kan det inte ha hänt, och har det gjort det så kommer det nämnas igen i nya inlägg.

  1. Tusen tack <3 Men åh, superstort grattis till er! Så himla härligt. Måste säga att hon fick ett väldigt fint namn också.. :) Hehe!

   Väldigt kloka ord, tack för det! Jag har ännu bara låtit det vara som det är, men det får nog bli en nollning av allt och hoppas på att gobitarna dyker upp på nytt. Kram!

 2. Fint att se dig igen! Jag har varit kongressgeneral på en partikongress, träffat Monthly Makers gänget, pluggat till högskoleprov (som jag ska skriva imorgon) och annars finns allt väsentligt i stjärnögonblicken. Jag har inte lika många inlägg men jag brukar verkligen tänka att om jag har missat något av värde så kommer det tillbaka med tiden. Hoppas att du får må bättre och bättre i april <3

  1. Så himla fint att höra från dig igen <3 Läste din status på Facebook om högskoleprovet och vill mest bara säga HEJA DIG för allt du styrt med på sistone. Så himla duktig!
   <3

 3. Har saknat dig! Livet är ösigt; har startat företag, pluggar som fan och försöker bli av med en förkylning. Längtar tills jag kan ha på mig färgglada kjolar varje dag och sol.

  1. Och jag har saknat dig!! Längtar efter precis samma sak. Och du, glöm inte att du är en superhjälte som lyckas axla allt det där i vardagen. Heja dig!

 4. Härligt att du är tillbaka! Har saknat dig. Hoppas du känner dig bättre.

  Jag har putsat fönster och planterat lite frön blandannat.

  Jag skulle tycka det var kul med ett inlägg om hur du planerar dina blogginlägg.

  Kram

  1. Och jag har saknat dina fina ord, tack!

   Härligt att höra att du pysslat lite med plantering. Jag tänker göra samma sak under morgondagen :) Absolut, det skulle jag kunna skriva lite om! Jag har sparat önskan om hur jag arbetar med bloggen sedan tidigare, så dessa två kan nog bakas ihop till ett :) Tack!

   Hoppas din helg är fantastiskt!

 5. hej och välkommen tillbaka!

  Tova har börjat både gå och ställa sig upp själv, så nu är inga grejer alls där en trodde de skulle vara. Soffkuddarna är i köket, skorna i vardagsrummet och blöjorna i hallen, typ. Nästan-ettåringar är inte sådär superbra inredningsarkitekter som de själva tror ;) cirka inget planerat för helgen, men det är skönt det med. Fortsätter simma med min vän på söndagar och det är allt. Nästa helg fyller Tova ett och vi ställer till kalas, helt knasigt att ett år redan har gått!

  hoppas du mår bättre nu! Saknade dig här <3

  1. Tack så hemskt mycket! Så himla fint att komma tillbaka till er <3

   Hahaha åh, Tova!! :') Häftigt ändå, att hon liksom redan gör allt det där själv, hon som nyss var så himla liten!? Jag blir liksom knäpp när en inser att det går så där fort i utvecklingen för barn, haha :( Fint med söndagstraditionen och simning, bra grej!

   <3

 6. Du, det är okej att inte läsa de där +600 blogginläggen. Jag har trappat ned så otroligt mycket på mitt eget bloggande och läsande för jag hinner/orkar inte även fastän jag hemsk gärna vill Nåja. I helgen ska jag jobba och sen ska jag hänga med en gullig person som jag har börjat träffa, Det ska bli fint. Hoppas att din helg blir super!

  1. Det känns så skönt att du, med fler här ovan, säger samma sak om det här med olästa blogginlägg. Ibland hinner en ju bara inte, och det är ju en sådan knäpp grej att stressa över. Tack!
   Så himla härligt att höra att du ska hänga med gullig person!! Blir så glad av det. Hoppas ni får det hur fint som helst! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.