Mars månads blomster i glasvas

1015

För en vecka sedan strosade jag runt i blomsterbutiken för att plocka ihop något fint igen. Minns ni att jag senast köpte rosa ranunklar med eukalyptus? Den här gången insåg jag att ranunklar nog är favoritblomman för fler, de var nämligen totalt slut överallt. Så typiskt. Istället plockade jag ihop en vit samling som pryder lägenheten nu.

1012

Jag har ju nämnt för er tidigare att mitt bästa är att placera ut i flera småvaser istället för att ha en gigantisk bukett på köksbordet. Jag sorterar ut i tre-fyra glasvaser och placerar ut runtom i lägenheten. En på köksbordet, en i vardagsrummet och en inne i vårt kontor osv.

Recommend, recommend som Therese Lindgren skulle sagt.

1016

Samma dag plockade jag fram mina nagellack och målade noggrant. Jag fastnade helt och hållet för det här när jag surfade runt efter lite inspiration och gjorde kombinationen rosa grund + röd prick. Är inte rosa och rött en av de bästa kombinationerna någonsin ändå?

Och på tal om min finaste färgkombination ovan: våren!! Hallå! Hur himla härligt är inte detta? Just nu är det visserligen regningt och trist utanför mitt fönster men under de senaste två veckorna har det varit ett par så himla fina dagar. Jag har bara vårjackorna framme nu, går barfota i skor och en eftermiddag låg jag i underkläder på altanen och solade utan att frysa. Jag har också insett att det grå vinterhalvåret gör att jag helt glömmer bort hur himla härligt det är att känna av vårsolen, att det liksom blir en chock när knopparna i träden slår ut och solen värmer kinderna igen. Känner ni igen det?

Och nu är det april också!

9 kommentarer

9 kommentarer

    1. Åh, tack! Jag tog baksidan av en pensel jag hade, liksom udden på skaftet. Doppade i flaskan och sedan på nageln! Var mycket enklare än jag trodde, var beredd på att det skulle bli totalkaos men behövde inte göra om en enda nagel :) Puss!

  1. Hej! Hade också fått värsta vårkänslan (trots att jag bor i Umeå där snön fortfarande ligger kvar i gigantiska högar, men bara att se en liten gräsyta eller att asfalten varit fri från snö blir vårtecken i kontrast till hur det var innan), men i morse när jag vaknade yrde snön utanför fönstret igen… Aprilväder är inte min favorit, jag blir så ofta besviken. Men men. Förra veckan var jag förresten och hälsade på mina föräldrar och då fyndade jag en blåvitrandig skjorta i min mammas garderob som hon aldrig använde (pga för liten), den påminde mycket om dig! Jag fick den, roligt nog. Så nu ska jag testa att använda skjorta :) Tack för stilinspirationen.

    1. Hej Frida! Åh, de där växlingarna i vädret får mig verkligen att helt ramla omkull i känslorna. Avskyr verkligen när det är fint ena dagen och trist andra :( Jag håller verkligen tummarna för att våren kommer till dig också snart! Här har det varit superfint idag, men imorgon skulle det tydligen bli lite kallare igen.. Men du, snart är det maj och då skiner solen typ varje dag!
      Så himla fint att höra om skjortan <3 Tack för att du delar med dig av detta, det gör mig så glad!

  2. så himla fint! Jag har inte lackat naglarna på över ett år, så det börjar kanske bli dags nu ;) och ja, nu kom våren men det känns som att om en säger något om det så kommer vintern tillbaka, haha. Så ologisk hjärna. Det är ju april. Det ska ju vara vår ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.