Ett par saker som hänt i veckan

1026

▻ jag mixade ihjäl en kniv när jag skulle göra smoothie eftersom de frysta hallonen fastnade längst ner. Tips från coachen: rör inte om under tiden mixern är igång :))

▻ promenerade i ett dimmigt aprilmoln en eftermiddag och älskade det

▻ väcktes en eftermiddag av byggarbetare som stod precis utanför fönstret och monterade byggställning, inte mitt roligaste

1024

▻ minns ni när jag helt plötligt hade ett mon amie-fat i bitar? i måndags jonglerade Johan med min favorittallrik som nu ser ut så här ↑

▻ städade balkongen för att kunna sitta i solen och läsa Allt som blir kvar, balsam för själen

▻ bra grej: göra smoothie kvällen innan och ta med till jobbet för frukost/lunch dagen efter

1025

▻ Otto, alltid Otto

▻ när jag frågar Johan ”vem har du pratat med?” efter att han har hört att och han svarar ”youtube” <3

▻ idag åker vi till Öland för ytterligare en helg i lugnet på ön, bästa

 

Vad gör ni i helgen? Jag har önskat värme och sol till alla, ba så ni vet!

Ps! Jag har ändrat headern på lelle bloggen till något lite roligare än den gamla. Jag tänker att det får vara en uppdatering för våren! Berätta gärna var ni tycker, det hade gjort mig glad.

23 kommentarer

23 kommentarer

 1. Så fint inlägg men gud va synd med tallriken, den såg superfin ut ju. Jag blev så glad när jag såg att du kommit igång med bloggandet igen efter inlägget om Bamsen och jag skrev en kommentar genom Bloglovin’-appen (som jag aldrig gjort innan) men det verkade inte ha funkat. Hur som, med risk för upprepning då, så hoppas jag att sorgen känns lite lättare nu och att du försöker njuta av att våren verkligen är på väg nu. Och hoppas ni får en fin helg på Öland!

  Själv blev jag heartbroken förra veckan efter ett par riktigt tunga och ovissa dagar, men jag påbörjade läkningsprocessen på allra bästa sätt med en helg i Amsterdam tillsammans med min familj <3 Och mitt i mitt allra deppigaste moment anmälde jag mig till årets första löplopp så imorn ska jag ut och springa 8km terräng i Västerviksskogarna! Ändå bra grej.

  1. Oj, märkte att jag svarade på fel kommentar. Mitt svar under Finurliga Fröken var menat till dig :)

  2. Åh, Bloglovin’ kommentarsfunktion är så dum :( Jag har inte fått någon notis om din kommentar där! Tusen tack för ditt stöd och den här fina kommentaren, tack <3

   Men åh, fina du. Hoppas att våren kan hjälpa till att läka hjärtesåren lite, och att tiden med familjen och löpningen kan skynda på processen. Du förtjänar att må som bäst <3

 2. Vilken mysig vecka. Och helg. Min son kommer hem idag efter två veckor hos sin pappa. Så det blir massa mys i helgen och hela nästa vecka eftersom det är påsklov. Kram och trevlig helg.

  1. Vill bara skicka en stor kram till dig! Jag hoppas du kommer känna dig starkare och starkare i takt med att solen värmer upp allt det där som är fruset <3

  2. Råkade svara på fel kommentar (var tänkt till Ellen ovanför). Men man ska inte snåla med kramar så ta åt dig du också vetja :D

 3. Tycker din nya header är så himla fin, precis som resten av din blogg <3
  Perfekt att du önskat sol till helgen, ska nämligen fira svägerska och hennes sambo med 3rätters och tanken är att det även får bli årets grillpremiär. Tänk eftermiddagssol, marinerad halloumi på grillspett och ett glas rosé. Nu håller vi tummarna för sol och värme!
  Stor kram och hoppas du får en riktigt fin helg :)

 4. Jag tycker att headern är jättefin, så enkel och bra.
  Helgen blir lugn hemma, med besök av en nära vän till min kille som jag ska få träffa för första gången (han bor långt bort). Jag hoppas att han lyckas ta sig hit bara pga vi bor i Stockholm. Därför känns ju helgen också som lite annorlunda stämning såklart. Så är det nog för alla. Jag önskar dig sol och lugn i själen!

 5. Gillar headern fino! :) Jag sitter i skolan och pluggar, mot alla mina principer men för att lindra ångest och slippa tänka på terror. Hoppas du har en fin helg på Öland <3

 6. ånäj, tallriken! Gillar headern, mycket fin <3 vi har förberett och städat och bakat inför ettårsfirandet imorgon och jag som är så introvert önskar att inte alla gäster kommer på en gång utan mer utspritt över dagen ;')

  1. Hahaha ja, så sur över tallriken än :( Tack så hemskt mycket för komplimangen för headern!
   Hoppas att kalasdagen går bra för er idag, och att gästerna kommer lite utspritt så att dagen blir hanterbar. Jag förstår dig precis! :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.