Stockholm, sjunde april

Jag hade egentligen tänkt visa er min onsdag idag, kastanjeträden på fönsterbrädan och middagen Johan och jag lagade. Det får vänta, först vill jag bara säga det här.

Jag vill att vi ska minnas: Ganska omgående efter dådet öppnade människor upp sina hem, arbetsplatser och hjärtan till dem som behövde hjälp. Det erbjöds mat, skjuts och sovplatser och det var medmänskligheten som talade. Uppslutningen och kärleken efteråt, fan så fint att se i en sådan tragisk situation som denna.

Glöm aldrig att medmänskligheten och kärleken som visades igår är starkare än allt annat.

Ta hand om varandra.
<3

9 kommentarer

9 kommentarer

  1. ja, det har jag också tröstat mig med många gånger de senaste dagarna! kärleken övervinner allt och så måste det fortsätta vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.