En kort aprilonsdag

Min bröstkorg är fortfarande darrig efter var som skedde i fredags eftermiddag men någonstans i mig vinner tanken om att vi måste våga fortsätta leva. Som människorna i Stockholm beskrev det under lördagen, vi måste ta tillbaka våra gator, våran stad. Idag kommer jag låta livet rulla på som vanligt, men en sak är ändå säker: jag kommer inte glömma.

Hur märkligt det än känns kommer här inlägget som var tänkt att publiceras igår. Vill ni inte läsa om detta än så förstår jag, det är okej, men jag hoppas att det kan kännas som en fristad för er som bara vill att vardagen ska rulla på från och med nu.
<3

1039

Hej och välkommen till min korta onsdag!

Jag vaknade med ett stort leende på läpparna, hoppade i min bästa vårjacka och promenerade iväg till jobbet. Det här håret förresten ↑ det gör mig fullständigt galen, får inte styr på det alls längre och måste boka klipptid nu.

1040

Som vanligt jobbade jag förmiddagen och promenerade sedan hem för att vila. Den här dagen hade jag myror i hela kroppen och kunde verkligen inte slappna av trots att jag var så nedrans trött. Så kan det va! tänkte jag och gick upp istället, pysslade om växterna på fönsterbrädan och inväntade Johan.

Här är en av kastanjerna förresten! Rätt fin ändå va?

1041

När Johan slutat jobbet tog vi en promenad. Först förbi blomsterbutiken, sedan en loppis och till sist Willys som precis öppnat här i stan. Blev imponerad över allt roligt och nytt de hade, som dessa nudlar exempelvis ↑ Varken Johan eller jag har sett dessa förut och vi blev ännu mer imponerade när vi läste innehållsförteckningen: mjöl och vatten, bara det. Perf!

1042

Sedan promenerade vi hem och började laga middag.

Den här raringen slog näsan i en kökslucka häromdagen. ”Syns det?” ”eeehm… näääej..” :))

1043

Till middag: wok på svamp, purjolök, morot, paprika och zucchini med nudlarna nämnda ovan. Mycket gott!

En kort men väldigt fin dag, den där onsdagen. Den här veckan har jag förresten nästan uteslutande fotograferat mat och gått lite efter principen att den bästa lunchen är frukost. Men mer om det en annan dag!

Nu ska jag fortsätta njuta av Öland, trots att jag hunnit bli superförkyld och feberynklig igen. Jag hoppas att ni kunnat ha en fin helg, trots vad som hände. All pepp och kärlek!

21 kommentarer

21 kommentarer

  1. Livet måste fortsätta, hur tragiskt det än kan kännas. De ska inte få vinna!

    Det ser ut som du hade en superfin onsdag :) Wok är sån bra mat tycker jag, lätt att göra och väldigt gott!

  2. Ser ut som en mysig onsdag, middagen såg ju smarrig ut! Och kan berätta att jag också lever efter principen att man kan äta frulle till lunch ibland. Åt gröt till lunch i fredags på jobbet! ;P

  3. Så fint ”paketerade” nudlarna är! Wok är de bästa att ta sig till då man inte orkar något annat. Så himla gott också, gång på gång.

  4. Känner mig skyddad i att bo i en mindre stad men så himla skör eftersom denna gången var jag en av dem som också skrev sms till nära för att kolla att de var okej. Men som du säger, det rullar på och din blogg är ändå en av mina höjdpunkter på dagarna så jag tycker det är bra. <3

  5. fin onsdag, och fint att du också känner att livet måste gå vidare. för visst är det så. vi får resa oss starkare ur det som hänt! kärlek övervinner allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.