Överraskningsväder i Sund

1067

Jag åkte till Sund i torsdags eftermiddag för att bygga på stugan (ni vet, den vi också byggde på här?) och jag hade precis hunnit hämta ut mina nya solglasögon innan vi skulle åka, men tji fick jag! Natten till lördagen vaknar Johan upp tidigt, går ut barfota från stugan och sätter fötterna i SNÖ.

Hallå april, vad sysslar du med?

1069

Trots det trötta vädret och blöta fötter spikade vi väggpanel i stugan och grillade vegoburgare på engångsgrill till middag. På fredagskvällen var vi tillbaka på Öland och igår när jag vaknade kände jag bara yeeees över att det var en hel helg kvar. Njutigt.

Vad ska ni göra idag? Jag planerar att inte lämna min pyjamas, knappt soffan, och sedan bara läsa och skriva hela dagen. Låter inte det som en bra söndagsplan så säg!

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Det låter som en perfekt söndagsplan! Jag ska förflytta mig från mys och lugn i min familjs stuga vid havet till mys och lugn på min pojkväns föräldrars gård. Där finns även en massa nyfödda lamm som jag planerar att gosa en del med.

  2. Trots snö så tycker jag det låter som en mysig dag, här (Skåne) så skiner faktiskt solen! Resten av denna dag ska jag spendera hos en god vän :)

  3. Mycket bra söndag! Så skumt med snö nu men så är ju april iofs ;) Så fina stämningsfulla foton Ellen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.