Veckans lista → planer, önskning och kommande inlägg

FullSizeRender-2

▻ Veckans planer:
På grund av långhelgen som blev med röd dag fredag/måndag blir även den här veckan en kortvecka, älskar det! Det innebär att vi är kvar på Öland idag med (men åker hemåt vid lunch) och sedan ska jag sätta mig och planera veckan. Vad jag vet nu är att jag vill träffa Line och Stella, köpa nya snittblommor och promenera i kvällssolen. Vi börjar där!

▻ Veckans läsning:
Stanna, av samma författare som gjort ursprunget till den här magnifika veckolistan → Flora Wiström. Har ni läst den, Stanna? Berätta gärna vad ni tyckte om den, utan att avslöja berättelsen i sig såklart!

▻ Veckans måste:
Boka en tvättid och tvätta. Acceptera byggställningen som just nu klär in hela vår läggenhet i blått byggnät, som också kommer stå där i minst en månad till…

▻ Veckans middag:
Vill bara äta smoothies just nu, alla mål, hela tiden. Det är väl ändå lite rimligt? Annars får veckan gärna bjuda på en krämig soppa och krispig sallad.

På tal om smoothies! Fortsätt gärna tipsa om era bästa ingredienskombinationer här, jag tänkte nämligen testa alla och smacka ihop ett inlägg av mina favoriter sen. Det kan bli kul!

FullSizeRender6

▻ Veckans önskning:
Att jag får inviga mina nya solglasögon! Jag hämtade ju ut dem precis innan vi åkte till Sund, men varken Sund eller Öland bjussade på sol under helgen. Typiskt.

▻ Veckans serie:
Jag hade egentligen tänkt ta en paus i mitt serietittande ett tag nu men sen kom notiserna om SKAM, äntligeeeeeen. Älskar att det är Sana som får vara fokus denna säsong, tror det kan bli så himla intressant och fint.

▻ Veckans oro:
Ähe, vet ni vad? Den här veckan vill jag hålla positiv och fin och lugn och skön.Ingen oro den här gången.

▻ Veckans pepp:
På tisdag är sista dagen att anmäla sig till höstens utbildningar på Antagning. Jag kommer söka det här året, mest för att jag inte vet hur situationen kommer vara längre fram med jobb, min utmattning och allmänna framtidsplaner, så jag söker för att ha det som ett alternativ i höst. Ser fram emot att skicka in slutgiltiga ansökan, ser mindre fram emot väntan om besked.

▻ Veckans blogginlägg:
Den här veckan har jag tänkt att vi ska kika lite närmre på vad det är som växer på fönsterbräderna hemma hos mig just nu, men också prata lite om livet och kanske kika på hur jag upplevde Indien i februari förra året. Vad tror ni om det? Jag gillar ju annars när ni önskar inlägg eller ställer frågor, så det får ni hemskt gärna göra!

23 kommentarer

23 kommentarer

 1. Jag gillar den här sammanfattningen väldigt mycket! Det känns så fint att få en inblick i hur din vecka ser ut :)

 2. Åh jag hoppade också högt när jag insåg att första avsnittet av SKAM kommit ut, satt klistrad framför skärmen varenda minut av avsnittet och tycker det verkar himla lovande😀

  1. Men ja, eller hur!! Så himla fint att serien är igång igen. Vad tycker du om avsnitten som varit hittills? Jag tror det här kommer bli en sådan bra säsong!

 3. Jag önskar mer inlägg om hur ni bor! Tycker det är 100% najs att se hur andra bor hehe. Men ni verkar ha det så fint osv!

  1. Åh! Den här önskningen har jag uppskriven sedan innan, så det kommer <3 Just nu har vi dock byggställning + byggnät runt hela vår lägenhet vilket gör den rätt ofotovänlig :( Lovar att ett sådant inlägg kommer lite senare dock!

  1. Haha åh, vågar inte läsa förrän jag är klar med boken då <3 Men måste instämma med det du beskriver sist, vad jag läst hittills i alla fall! Så himla fin bok.

   1. åh, så kul att gillar den. jag har sett i den inlägg efter det här att du verkligen vill njuta av boken. det låter härligt tycker jag :)

 4. Nya solglasögon är ett sånt himla vårtecken. Har inte vågat mig in i butiker för den sakens skull, haha. Hittade dock den PERFEKTA ribbade rosa tröjan idag på Erikshjälpen. F.ö läste jag Stanna i höstas och tyckte den var sorglig, jag gick igenom en mörk period då. Den är välskriven men för en som läst Floras blogg länge kände jag att det mest var en förlängning av bloggen. Men hoppas du tycker att den är bra!

  1. Väldigt intressanta tankar om Stanna! Jag gillar den än så länge, men har en bit kvar av den för att ge slutgiltiga betyget. Och du, alla dina outfits och den ribbade rosa tröjan du beskriver gör mig SÅ SUGEN på att gå på loppis. Får nog bli en tur till mina favvosar imorgon!

 5. Inte för att vara sån nu men jag tror sista dagen för anmälan var i lördags!? Hoppas jag har fel och att du kommer in på dina val :))

 6. Åh vad spännande att se vad du har på fönsterbrädorna! Själv har jag precis ”inventerat” inför en sticklingbytarträff i helgen – är så peppad!

  Vad söker du förresten? Är supernyfiken på sånt, det är ju en hel djungel av allt möjligt kul. Den här gången blev det ”bara” tre kurser för mig, jag skulle kunna sitta i flera dagar och leta vad det finns för spännande! :)

  1. Inlägget om fönsterbrädorna kommer på fredag :*

   Jag plockar den här frågan till ett inlägg med frågor och svar. Hoppas det är okej <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.