Den nya hängselkjolen

1159

Varje sommar de senaste fyra-fem åren har jag levt i ett par hängselshorts i ljust jeanstyg. När jag säger levt menar jag precis så. Jag har haft dem ett par gånger i veckan, minst, varje sommar. Mitt absolut bästa sommarplagg.

Förra veckan tänkte jag att jag skulle ”gå och titta” i butikerna på stan (som om ”gå och titta” någonsin fungerat) och rätt som det var hittade jag en hängselkjol i lite mörkare jeanstyg, på rea. Jag har sedan årsskiftet hållit hårt i plånboken, inte handlat speciellt mycket onödigt och tänkt att kläder får vänta till roligare tider.

Roligare tider är tydligen nu.

1161

Dagen efter inköpet plockade jag fram kjolen ur garderoben tillsammans med en solrosgul tröja att ha under. Tröjan är randigt i tyget, har en liten krage och är lite kortare i modellen. På eftermiddagen åkte jag ut till mina föräldrar och hängde på deras soliga altan och skrev det här inlägget. Tvingade senare min lillebror att fotografera mina kläder för dagen i trädgården. Mycket rimligt när han är lillebror ändå? Hehe!

Jag fick frågan på Instagram om vart den är ifrån, både kjolen och tröjan är från HM. Kjolen finns i webshoppen här, men kika i er lokala butik så finns den förhoppningsvis på rea där också.

1162

Känner på mig att den här kommer bli en ny favorit.

Förresten! Jag har skapat lite nya kategorier för att mer specificera vad inläggen handlar om, på sistone har liksom det mesta gått under okategoriserat (eller ”Allt (eller inget)” som jag döpt om den till) och jag tänker att det kanske är roligare att inläggen är lite mer specifika. Nytt är kategorin Kläder, hår och skönhet och Mat, recept och annat gott. Tanken är alltså att allt som handlar om nya frisyrer, kläder eller skönhetsprodukter ska hamna i en kategori medan alla inlägg om hur mycket jag gillar frukost (hehe) hamnar i en annan. Vad tror ni om det? Är det någon kategori ni saknar? Hojta till i sådana fall! Tanken är ju att det ska vara lätt för er att hänga här och hitta inläggen, så berätta gärna vad ni tycker.

14 kommentarer

14 kommentarer

  1. Så himla snygg! Goals att hitta en sådan på rea😍 Min garderob har länge ekat tomt på jeansplagg (förutom ”byxjeans” då) men för någon vecka sedan hittade jag faktiskt en kortare jeanskjol som jag kommer använda flitigt i sommar, det är verkligen hur snyggt som helst😍
    Och angående kategorierna, tummarna upp!😀
    Kram🌸

    1. Åh, det låter som ett sådant bra köp till garderoben som annars saknade jeansplagg! Jag har heller inte supermycket utöver vanliga byxjeans, någon enstaka skjorta och topp bara. Framöver kommer även jag vara på jakt efter den perfekta jeanskjolen :) Kram!

  2. åh vad fint och vad fin du blev i den!! (hur härligt ser det inte ut att gå barfota i gräset också! :’))

  3. den e perfekt! så sverigefin färgkombo med. jag har jeanskjol+jeansjacka i precis samma nyans idag med! :)

  4. har kikat på just den när jag varit och window-shoppat, och är själv lite sugen på att köpa den jag med. plus att den är superfin på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.