Snart fyller jag 25 → det här är min önskelista

Om två veckor fyller jag år! För att vara mer exakt blir jag *trumvirvel* 25 år gammal. Jag brukar egentligen inte fira speciellt mycket, och i år infaller dessutom den 28:e på en vardag, men en önskelista till den stora dagen har jag knåpat ihop. Rent generellt har jag alltid tyckt att det är så svårt med önskelistor. Det jag velat ha har jag alltid kunnat köpa själv → och har jag inte kunnat köpa det själv har det ändå varit för dyrt att önska sig av någon annan. Mina senaste födelsedagar har därför mest slutat med en peng och tårta, vilket också varit så himla fint.

Det här året blir lite annorlunda. Eftersom jag varit sjukskriven på både hel- och deltid sedan sensommaren förra året finns det nu ett par saker på min önskelista som jag inte kunnat köpa själv. För en sak är säker, en blir inte rik av att vara sjuk. Vissa av grejerna kostar fortfarande en hel del, men egentligen är inget av det här heller sådant jag behöver eller måste ha.

Jag har så jag klarar mig, men jag hade definitivt inte lipat om något av det här fick flytta hem till mig:

1389

Regnjacka från Stutterheim i färgen Light Sand och den slutsålda gula kappan från Monki som bland annat Flora ofta bär.

1390

Birkenstock i brunt och Kavats modell Lotta i vitt. Lotta i vitt funderar jag på att beställa redan nu, kan nog inte hålla mig.

1423

Sängkläder i linne, dessa är från Ellos.

P1080470

En resa eller ett roligt äventyr är alltid kul, tänker jag.

1421

De här två baddräkterna från Monki är himla välkomna hem till mig, finns här och här.

1422

Äre sommar så äre! Det här glasskitet med träpinnar finns på Lagerhaus och dem hade jag gärna använt till sommarens fika.

Hade ver-kli-gen inte gråtit blod om något av det här hade blivit mitt! Inte heller om det blir sol på min födelsedag och jag får mumsa en bit rice krispies-tårta. Ni håller väl tummarna för fint väder?

25 kommentarer

25 kommentarer

  1. Eller hur! Jag har valt bort glasskit tidigare för att även pinnarna varit i plast, så detta blir perfekt. Det ska även finnas ett helt kit i metall med träpinnar, också fint som attans!

 1. Glasskitet är ju bara urgulligt, tänker genast på vilka snygga stileben man kunnat knåpat ihop med en härlig hemmagjord pinnglass omringad av lite bär annat fint😍 (Sedan är ju själva konceptet fikaglass helt klart det viktigaste😉)
  Kram

 2. håller tummarna för sol! födelsedagar är den bästa högtiden ju, tycker jag. hoppas du får allt du önskar dig och lite till. puss!

 3. Vilka fina och bra saker du önskar dig! Håller tummarna för att några av dem ska dyka upp i paket hos dig på den stora dagen! Håller även tummarna för en födelsedag fylld av solsken och sommarvärme :D Kram <3

 4. oj, men vad knäpp min kommentar blev?! haha, helt oförståelig ju!

  skrev i alla fall att det var himla bra saker att önska sig<33 speciellt lyxiga och fina sängkläder (är fortfarande så ovan att ha en *riktig* dubbelsäng att vi ännu inte skaffat matchande sängkläder, haha).

  ang. att min världsbild rubbades så kände jag bara att whaaattt??? trodde du redan var 25 pga står så i din meny, haha! blir verkligen helt knäppt i mitt huvud när folk inte är den ålder jag tror de är, hehe!

   1. men nu blev min kommentar också helt knäpp???

    hur som helst! skulle ba säga att jag och johan har haft dubbelsäng i 1,5 men har fortfarande inte matchande sängkläder.. haha! eller jo, något set men absolut inte alltid. längtar till vi baaara har matchande pga skönt för ögat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.