Ett stycke liveblogg från den efterlängtade balkongen

Hej! Vet ni vad? Idag kör vi liveblogg igen, det var så längesedan!

Jag sitter just precis i detta nu ute i bikini på balkongen. För jaa-aaa, vi har fått tillbaka balkongen efter månader av byggställning och fasadrenovering! Äntligen. Det ser ut att kanske börja regna snart, men jag har bunkrat upp med en filt och mjuka kuddar så jag klarar mig tills dropparna når hit. Jag tänker att jag strax ska läsa det sista ur Stanna innan jag vilar för eftermiddagen, det blir nog fint så. Vill ni att jag recenserar Stanna sen förresten? Ni har varit många som under tiden varit nyfikna på boken, vi kanske ska prata mer om den en annan dag? Säg till om ni vill!

1463

Hur mår ni idag? Jag mår fint. Faktiskt så där genuint bra, ni vet? Den där känslan av att allt flyter på och ger balans inuti. Jag har haft huvudvärk varje dag sedan jag ökade till 75%, varje eftermiddag sover jag som absolut minst 3 timmar för att orka kvällen, men ändå känns det okej. Det är liksom ändå lättare i bröstkorgen nu på något sätt. Om fem veckor går jag på semester, och innan det är det också så mycket roligt som händer. Det blir midsommar, jag fyller år, det är festival och sedan också äntligen dags att se Håkan i slottsruinen på Öland. Fy sjutton så fint det kommer bli. Den här sommaren blir nog en av de finaste, tror ni inte?

Jag ville mest in och säga hej och höra hur livet är hos er, så ni kan väl berätta lite? Vad funderar du på? Vad vill du äta till middag och vad har du för planer i sommar? Är det något som skaver i bröstkorgen, eller har det hänt något extra fint på sistone? Det vore så fint om du ville berätta.

Nu ska jag plocka fram sida trehundratrettiofyra, vika upp hundörat och fortsätta läsa. Vi hörs!

12 kommentarer

12 kommentarer

 1. BÄSTA grejen att få tillbaka balkongen. Gud vad underbart! Jag ska skriva fredagslista nu, fundera ut vad vi ska bjuda Daniels bror med fästmö på för middag imorgon och göra lite research inför ett fotojobb jag ska göra på lördag. Woop! Ha en fin kväll babe <3

  1. Har suttit på balkongen varje dag sedan byggställningen försvann <3 Så jäkla härligt! Vill aldrig mer vara utan den, hehe.
   Låter som du hade så himla fina planer. Har lite att läsa ikapp i Bloglovin', men hoppas att jag får se mer av allt du nämner <3

 2. Jag sitter här och äter frukost efter en morgonjogg, också med en sån där härlig känsla i hela kroppen. Känner precis som du att det är mycket kul att se fram emot just nu innan jag tar min examen i mitten på Juli. Och då har jag hela 6 veckor av riktig ledighet på sommaren för första gången sen jag var 14! Den tanken ger mig så mycket pirr!

  1. Åh, det här gjorde mig så himla glad! Så fint med examen och sommarledigt för första gången på så länge. Hoppas din examen och sommar blir perfekt!

 3. Tänkte mest säga att dina ögonbryn är helt fantastiska, vill du kanske berätta hur du gör för att få dem så fina? :)

 4. Jag åt frukost på min balkong i morse, innan jobbet, så jag förstår att du passar på att sitta på er nu när den är tillgänglig igen! Mina sommarplaner har jag precis sammanfattat i en sommarlista. Jag minns inte om du fyllt i den, men annars kan jag verkligen rekommendera dig att göra det! Jag fick så mycket längt och pepp inför sommaren när jag gjorde det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.