Randiga culottes en sömnig fredag

Ska vi kanske ta och kika på ett litet klädval jag gjorde för prick en vecka sedan? Det gör vi!

1383

Taaada! ↑ Egentligen inte alls så speciellt och avancerat, men de här byxorna väcker stora ögon och många frågor varje gång jag bär dem. Tänkte att vi kan kika närmre på dem nu.

1387

Låt mig presentera clownbyxornas clownbyxa → den prisvärda culottebyxan från Zara. I tunn polyester, med hög midja och vida ben hela vägen ner. Knytband i midjan och skön längd för sommardagar.

1385

Byxor från Zara, Kappa från Monki och skorna är ju dem jag visade er i Mina Converse har dansat otaliga timmar på kladdiga dansgolv, nu åker dem i papperskorgen.

Har ni sett en tröttare människa? Tror inte. I fredags vaknade jag orolig och livrädd efter elak dröm, jobbade mina timmar trots alldeles för trött och hann sedan inte vila något eftersom vi packade och åkte till Öland vid fyra. Jag slumrade till både på bussen och i bilen till huset och kunde knappt tänka på hela kvällen. Så kan det gå.

1382

Det här kan nog vara min favorittyp av byxa just nu, culottes i olika varianter. I vanliga fall viker jag upp alla byxben för att få dem i den perfekta längden, men culottes är ju redan gjorda för att sluta mitt på smalbenet så där slipper jag under 1.60-problemet som blir med alla långbyxor. Att de är vida i benen är också så skönt nu när det är varmt även på kvällarna.

Sommaren för mig innebär alltid både skönare och roligare kläder. Som att energin och suget för fina kombinationer kommer tillbaka efter över tvåhundra dagar av mörker och kyla. Shorts i starka färger, byxor i härliga modeller och mönster på både jackor, klänningar och tröjor. Äntligen är det dags igen.

Gillar ni förresten att se sådant här, vad jag klär mig i och så? Jag tycker det är ett fint inslag bland allt annat i bloggarna jag själv läser. Känner ni så, eller är det helt ointressant vad jag drar på mig på morgonen? Berätta gärna så jag vet! Jag menar, kläder har en ju på kroppen varje dag i alla fall, så det blir ju mer en fråga om det är värt att fotografera och visa eller inte. Om ni gillar kan ni väl klicka på hjärtat här nedan eller lämna en kommentar, bara så jag vet? Tack!

18 kommentarer

18 kommentarer

  1. Alltså jag blir alltid lika glad jag finner någon som också är i ”under 1.60 klubben”, byxor är fasen ett svårt moment för oss haha, antingen är de en halv meter för långa eller hamnar jensens slitningar-som ska sitt på knäna- på smalbenet… suck! Så Ellen, me like dessa inlägg,clownbyxor ska jag se till att införskaffa mig och mina korta ben😀 Kram!

    1. Hhahaa, exakt så!! Så himla skönt att någon känner igen problemet. Det här med slitningar är ju ändå det värsta? Jag kan liksom ta att vika upp byxbenen lite (gillar ändå det stilmässigt), men när slitningar på jeans hamnar på helt fel ställen…. hahah! Så fint att höra att du gillar detta dessutom, tack så hemskt mycket :) Kram!

  2. de är ju så himla fina, de där byxorna! Ja, jag brukar inte vara speciellt intresserad av kläder och så, men jag är faktiskt intresserad av dina klädval, tycker du har så himla fin stil!

  3. Så fina byxor! Mitt starkaste klädgame är nog på hösten, sommaren tycker jag är megasvår så jag ser gärna fler klädval från dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.