Veckans lista → ett stycke midsommarvecka

Gooo’ morgon, go’ morgon! Idag entrar vi vecka tjugofem, midsommarveckan. Det blir nog fint, tror ni inte?

Förra veckan slutade så knäppt för mig. Jag blev så trött mot helgen, trött i varje cell i kroppen, och jag var tvungen att stänga av ett litet tag. Göra ingenting och vila massor. Jag åkte ut till havet med Johan och hans pappa, andades havsbris och blickade ut mot ett väldigt stilla hav. Det var så fint och precis vad som behövdes för att lugna bröstkorgen. Det är en ynnest att bo vid smålandskusten vid sådana tillfällen.

1469

▻ Veckans planer:
Den här veckan! Oj, ser så mycket fram emot den här veckan. Än-tli-gen är det kortvecka igen och det innebär Öland för mig och Johan redan på torsdag. Där firar vi midsommar med hans lillasyster och hennes kompisar och sedan myser vi med Mira med familj innan vi åker hem till fastlandet igen. Under veckan i sig har jag inte alls mycket planerat = fortfarande skönt när jag är trött och lite hängig.

▻ Veckans läsning:
Jag har precis börjat med Carolines pris, en bok jag fått skickad till mig av Sandra på Atilio. Ser så mycket fram emot att ha en pocket med mig ut i solen nu. Glömde den hemma häromdagen när jag åkte ut till havet, ångrade det så bittert när jag satt på en filt, med solen i ryggen och havet framför mig. Men men, sommaren bjussar förhoppningsvis på fler sådana kvällar.

▻ Veckans måste:
TVÄTTA. Varför är det så svårt att få tummen ur och boka tvättid ibland?

1465

▻ Veckans middag:
Den här veckans middagar borde vara med gemensam nämnare tömma kylen. Ni vet, olika pastasorter med sås på alla tänkbara grönsaksrester som snart blir dåliga? Och jordgubbar, nu börjar jordgubbsmiddagarna snart.

▻ Veckans önskning:
Det är väl ändå helt rimligt att önska sig fint väder på midsommar, men orimligt att det skulle hända? Igår hade vi 30 grader här i Oskarshamn igen, och enligt SMHI blir det minst lika varmt idag (men lite svalare mot kvällen, 17 grader eller något sådant). Gissa om det ändå blir kallare och regn mot midsommar? Jepp.

▻ Veckans serie:
OITNB! Johan och jag tittar på den nya säsongen på Netflix nu, älskar det. Har ni sett?

▻ Veckans oro:
Livrädd för att flytet ska vända.

▻ Veckans pepp:
Livet. Fasen, allt känns så jäkla fint just nu. Johan och jag är igång och söker lägenheter i Malmö ordentligt nu, jag känner mig fine med planerna jag har inför framtiden och jag har balans trots att mitt mående emellanåt gungar till ordentligt. Det känns skönt att äntligen ha medvind.

▻ Veckans blogginlägg:
Min plan för förra veckan sprack ju mot helgen, och det tänker jag att vi ska ta igen lite den här veckan. Jag har bland annat ett färdigt inlägg om att odla avokado som kommer under veckan, plus en skogspromenad och en sommarbukett som nu pryder vårt kök att visa er. Är det något mer du skulle vilja se? Hojta till! Det är alltid så kul att skapa på era önskemål.

14 kommentarer

14 kommentarer

 1. Jag håller tummarna för att vädret är med oss på midsommar, samt att di dela med dig av lite bilder från ditt firande😀
  Åh men så roligt med tankarna om Malmöflytt, då ska du få en guidning av mig- alla de bästa fikaställena lovar jag att avslöja😉
  Kram

  1. Åh ja! Ska definitivt låta kameran hänga med under midsommarhelgen :) Hoppas jag får se lite hur du firat sen också!
   Det här blir jag så glad över! Du får jättegärna visa mig allt fint att hitta på i Malmö sen, det vore guld värt :) Kram!

 2. Så kul att läsa, ska bli spännande att läsa om hur man odlar avokado haha! Har aldrig ens haft den idén<3

 3. men åh vad härligt att kunna åka ut till havet när man vill! håller tummar och tår för fint midsommarväder och att prognosen inte stämmer hehe :)

 4. 30 grader varmt?! Hur överlever en det? Haha, jag tycker det är rätt lagom med de blåsiga 23-gradersdagarna vi haft en stund nu ;) håller tummarna för fint väder på midsommarafton och för att ditt flyt fortsätter <3

 5. Så mysigt att ni ska fira midsommar på Öland <3 Hoppas veckan blir riktigt fin och det kommer säkert många fler tillfällen att sitta med en bok vid havet och njuta av solens värmande strålar mot ryggen <3 Jättefina bilder på dig – du är så himla snygg i håret Ellen!!! Kram <3

 6. Åh drömmigt med midsommar på Öland! Ser fram emot att se <3 och är likadan när jag kommer på att allt flyter, men det går aldrig rakt upp och fram för någon. Hoppas bara att du får bli friskare för varje dag och är lycklig mycket <3

 7. om du skulle känna dig tom på bloggidéer/-inlägg nån gång så kommer här ett förslauge: hur du får sådana till sådana där goalsbryn!!!

 8. Åh vad bra att du tog hand om dig i det trötta och såg det komma. Det är ju verkligen framsteg att kunna se varningstecknen sådär. <3 Hoppas att du får/har en jättefin vecka, snygging!

 9. ååh asså!! oitnb! har ni sett klart sista nu? tyckte det började lite långrandigt men..! så bra 😶🙈
  cant wait til nästa säsong nu haha :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.