Äntligen kan jag andas ut – vi har fått lägenhet i Malmö!

Hörni, det tog lite längre tid än väntat för mig att komma på fötter igen. Men nu så kan jag andas ut, hej! Hur är det med er? Är sommaren fin? Jag hoppas.

Sedan vi hördes sist har jag gått på semester och haft sommarens första lediga vecka av njut. Det har inte varit superfint väder, men vi har ändå både kunnat sola, ströva omkring på promenadstigar och gå på marknad. Jag har sex matcher Wordfeud igång samtidigt, äter mellanmål direkt från hallonbusken runt husknuten och ser dokumentärer om människans märkliga beteende om kvällarna.

Och det bästa av allt → jag och Johan har fått lägenhet i Malmö! Är så himla glad för det. Vi behövde dessutom varken tumma på antal rum, kvadratmeter och knappt heller hyra mot vad vi har idag. Den första oktober (eller förhoppningsvis i mitten av september) flyttar vi in i en förstahandstrea på åttiotvå kvadrat inom kanalen och vi blir då äntligen malmöbor. Det är så nedrans skönt att äntligen ha boende klart. Nu känns flytten mer på riktigt.

1475

Så nu kan jag andas ut, ordentligt. Äntligen. Det här med boende var verkligen så frustrerande för mig, så utmattande att behöva styra med. Och vi hade tillslut sådan himlans tur bara. En fin lägenhet i supercentralt läge med både nära till jobb och högskola. Och på tal om det, jag blev reservplats nummer sex på utbildningen jag sökt och väntar nu NER-V-ÖST på andra antagningsbeskedet. Ni håller väl tummarna?

Under veckan ska jag försöka sätta mig och redigera alla hundratals bilder jag har från de senaste veckorna. Det är restaurangbesök, kläder jag burit och en trevlig midsommar. Promenad vid havet, mina föräldrars nya kattungar och min födelsedag. Så himla mycket fint har hänt. Vill ni att vi kikar på det?

Kan du inte berätta om något du varit med om på sistone så länge? Det vore så fint att få ta del av. Så hörs vi snart igen, okej?

18 kommentarer

18 kommentarer

 1. Gud så kul med lägisen!! Grattis! Jag och min pojkvän bestämde oss igår för att säga upp vårt hyreskontrakt på den lägisen vi har nu för att få en större till ett bättre pris. (Och jag får en balkong så jag kan börja odla nästa vår!!). Nu väntar bara all byrokrati som är lite jobbig. Men det tar vi en annan dag. Först ska jag ta en promenad i solen och sedan laga räkpasta :) Ha en fin dag Ellen! <3

 2. Åh vilken lättnad! Stort grattis till lägenheten :D och kul att du är tillbaka i bloggen, ser fram emot alla kommande inlägg!

 3. Åh, äntligen! Grattis till lägenheten! Och välkomna till Malmö!!! Lyxigt med såpass centralt läge <3 (och jag vill gärna se alla fina saker som hänt i sommar!)

 4. Hej Ellen! Va fint att ses igen! Och extraextra-fint med att du har fin semester och boende i Malmö! Nu jädrar håller vi både tummar och tår för antagningsbesked! <3 <3 <3

 5. Å så kul, grattis! Håller tummarna för att du får högskoleplatser också! Här är det sommarlunk, utan måsten och mycket frukt och bär från trädgården. Gillar din skjorta, var är den köpt?

 6. Åh, vad himla roligt Ellen! Stort grattis! Och välkommen till Skåne :) (Och till Malmö också, men jag bor ju inte där, så det känns lite konstigt att säga det. Då låter Skåne bättre!) Hoppas du kan slappna av och njuta ännu mer av sommar och ledigt nu!

 7. Wow, vilken tur med läggan!! Men det är allt din tur att ha tur nu. <3

  Det enda roliga som har hänt sen sist är att jag flyttat hem till Sverige igen, lite mer permanent den här gången. Jobb har jag fått med! 22 timmar i veckan, men denna veckan är det 36 timmar så plånboken kommer att må gott i September.

 8. grattis igen till lägenheten, håller tummarna för att du kommer in på din utbildning <3

  Sami har semester nu och bygger, bygger, bygger – jag tror att planen håller, vi kommer troligen få fira jul i nya huset i år <3 mina föräldrar flyttade ju bort från ön vi bygger på (tar nu 1 timme och 15 minuter att åka mellan oss och bryggan till dem, vilket är långt i Ålandsmått) och imorgon får de som köpte deras gamla ställe tillträde. Det känns väldigt vemodigt men samtidigt bra att det liksom är definitivt då. Jag har dock knappt hört av någon av mina föräldrar + bröder under hela deras flyttande så känner mig lite utanför… Nåja.

 9. Woho, grattis till läggan! Härligt att höra :) Ser fram emot att följa detta – flytt, högskolebesked och alla kommande sommarbilder!

 10. Tjoho, grattis till lägenheten och lycka lycka lycka till med antagningen!
  Jag har varit på årets tatueringsresa och har äntligen landat hemma i Luleå och börjat förbereda mig inför uni-starten! Pepp!

 11. Stort grattis! Hoppas du kom in på utbildningen också <3 Jag kom in på socionomprogrammet och finare än så kan det knappast bli. :D

 12. Åh grattis fina du! Kul att höra att ni äntligen fått tag på en lägenhet, ska bli spännande att följa dig i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.