Min bästa vardagsoutfit och knepet för att stå ut en dag till mellan hårtvättarna

Vi tar och kikar på min kanske mest använda vardagsoutfit innan jag gick in i semester-mood, okej? Okej!

1476

Det är ju sedan gammalt att skjorta och jeans använts flitigt i mitt liv. Sedan sommarvärmen drog in över vårt avlånga land har jag varvat jeans under kallare dagar med culottes och shorts under de mer varma. Till jeans bär jag alltid skjorta.

Jeansen kommer från HM och är snortighta, supertunna och höga i midjan. Skjortan är en kort, vid modell från Monki som är slitsad en bit i sidan. Skorfen i håret är en vanlig blå snusnäsduk.

1477

Skorna är ett par Lotta från Kavat, mina absoluta favoriter och också dem ni frågar mest om när de slinker in på bild. Det är dessa sandaler jag fick sådant nedrans skoskav av, men som fungerat superbra sedan skomakaren lade lite magi över dem. I födelsedagspresent fick jag ett par vita i samma modell!

1475

Skorf i håret är förresten mitt bästa trick för att stå ut en extra dag mellan hårtvättarna. Jag sprayar lite torrschampo i hårbotten och knyter sedan upp en skorf på det. Med min längd tycker jag det blir allra bäst om jag drar fram håret längs ansiktet och sedan sätter allt bakom örat.

Det var det, min bästa vardagsoutfit!

 

Glöm inte att gilla inlägget om du vill se mer likt det här! Dina hjärtan gör det lättare för mig att skapa intressant material till bloggen i fortsättningen. Tack! <3

15 kommentarer

15 kommentarer

  1. Så tjusig! Köpte en scarf (scorf?) att använda exakt sådär förra veckan, men har inte hittat någon schysst outfit att ha till. Nu fick man lite inspo ;)

  2. Ellen, jag VET att detta är så klyschig komplimang men gud vad du strålar! Bra highlighter kanske men det är något annat med. Utstrålning kanske det kallas :) Kram!

  3. gör precis samma! torrschampo och så nåt brett hårband. bästa ju, hatar när man kommit in i en cykel av alldeles för frekventa tvättningar. GLAD HELG förresten cuteboll!

    1. Precis! Mitt hår nu är helt kasst, känns otvättat efter en dag :( Skyller på semestern och hoppas att allt återställs med lite rutiner och mina vanliga hårvårdsprodukter! Tack, hoppas du har det fint <3

  4. Har aldrig sett/hört nån använda ordet skorf för scarf innan! Måste vara dialektalt i Oskarshamn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.