Nytt utseende, för både mig och bloggen!

Ett stycke semesterfredag = nytt omslag på bloggen! Till det har jag också klippt mä och sätter under förmiddagen om fransarna igen. Jag tänker att en väl får passa på nu när kassan ännu inte ekar CSN-tom :))

Men! Som vanligt när bloggen ändrar utseende är det toppen om ni kikar runt och hojtar till om ni upptäcker något som verkar knas. Det händer ju emellanåt, att saker och ting hoppar snett eller ser fel ut. Lämna då en kommentar så kikar jag på det och återkommer/åtgärdar så snart jag kan.

1548

Och på tal om det här med att bloggen ändrat omslag: jag har breddat bloggen lite nu, så att inläggen kommer vara lite bredare än dem varit tidigare. Det medför förhoppningsvis en mer nice syn i fortsättningen, men gamla inlägg (och ett par som är klara men inte publicerade ännu) kommer alltså se lite små ut i jämförelse. Jag hoppas inte det stör alldeles för mycket nu i övergången!

Vad tycker du – tumme upp eller ner? Bättre eller sämre? Rörigt, svårt att hitta eller lättare att fokusera på inläggen? Säg vad du tycker, så jag vet om något kanske bör justeras! Det är ju trots allt du som ska tycka att bloggen är lätt och trevligt att läsa. Jag börjar: jag är inte riktigt hundra med headern, så jag tror att den får sitta där temporärt, och att jag fixar något roligare snart. Jag känner lite på den, så får vi se!

Så, tumme upp eller tumme ner?

12 kommentarer

12 kommentarer

    1. Vad glad jag blir, tack! Det är meningen, även om det är tillfälligt. Dit ner ska sedan en footer, men det tänker jag blir i samma veva som jag gör något nytt med headern :)

  1. håller med Johanna som skrev tidigare! Jättefint! Den här sök-listen och sociala medier-knapparna plus linjen under dem rullar med inläggen, men det kanske är meningen? :)

    1. Tack <3 Det är meningen! Eftersom menyn till höger numera är borttagen (när en läser via datorn) har jag valt att fästa menyn högst upp, så att en kan klicka sig vidare och komma åt allt därifrån :) Dock påpekade Sara en klok grej nedan, att listen tar lite för mycket plats genom telefonen, det ska jag kika på!

  2. Åhhhh vad fin!!! <3<3<3<3 enda jag tänkte på var att headern även är längst ner under designen men det kanske ska vara så? x

    1. Vad glad jag blir, tack <3 Tanken är att det är så lite provisoriskt! Dit ska sedan en ordentligt footer, så heandern där nere agerar nu mest snabblänk tillbaka till startsidan :)

  3. Älskar den orange headern, en ovanlig färg men så snygg! Är på mobilen och allt ser tydligt ut. Menyn som hänger med tar kanske upp lite mkt plats, sök och meny är liksom över varandra trots att det finns mycket plats på sidorna, men det är inget jag tänkte på innan jag medvetet kollade på hur sidan såg ut så stör inte speciellt mycket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.