En veckoplanering som behövs

Hej å hå! Det här med veckoplanering och rutiner gick ju.. bra.. ehee.

Nu har jag tentat av mina två första kurser och därmed tagit mig igenom halva första terminen på högskolan. Än så länge är jag godkänd i alla moment som gjorts, men jag väntar fortfarande på resultatet efter dödens tenta (aka datavetenskap) som bör komma inom närmsta veckan. Så här i uppstarten av två nya kurser får jag äntligen luckan att bara kunna andras ut. Mellan fredag och lördag sov jag tolv timmar och jag har inte rört kurslitteratur eller något studierelaterat på hela helgen. Så skönt.

Så nu tycker jag att vi kickstartar det här med en veckoplanering ↓

1602

▻ Veckans planer:
Den här veckan har jag som plan att försöka styra upp mitt liv. Jag måste försöka promenera till skolan tidigt varje dag (med dispans för måndagar såklart, inget vettigt sker tidigt på måndagar) och strukturera upp mina veckor för att hinna med skolan och livet. På sistone har det blivit lite för mycket av ingenting.

▻ Veckans måste:
Skapa en blogg till projektet i interaktionsdesign, släppa in och visa besiktningsmannen vårt nya kök, göra en planering över de närmsta veckornas skolarbeten. Tvätta, livets eviga måste.

▻ Veckans middag:
En krämig pasta med kantarellsås, tack.

▻ Veckans podd:
Jag har precis börjat lyssna på The Routine och är totalfrälst. Ni vet Gustav, Niotillfem-Sandras kompis? Han är ju definitionen av den en vill vara kompis med, och han är också ena halvan av podden. The Routine handlar om hudvård och smink och beskrivs som ”din skalpell i skönhetsdjungeln” – älskarrrr!

▻ Veckans oro:
Otto har börjat på hunddagis och jag längtar ihjäl mig varje dag. Han har bara gått en vecka nu, tre testdagar och två riktiga, och än så länge går det bra. Han hänger med minihundarna på dagarna medan jag är i skolan, så myser vi dubbelt upp på kvällarna sedan.

▻ Veckans önskning:
Sol på rosiga kinder.

▻ Veckans pepp:
På onsdag anländer vår nya soffa! Ser så mycket fram emot det. En mörkgrön med matchande fotpall och fåtölj. Det kommer bli så fint!

▻ Veckans blogginlägg:
Det finns ju egentligen så mycket att visa och berätta men jag vet inte riktigt vart vi börjar. Kan ni inte hjälpa mig? Vad vill ni se och läsa om först? Ska vi ta livet i kronologisk ordning, och börja med flytten och skolstarten osv, och sedan beta oss fram till realtid? Eller ska vi bara hugga in i något kul, typ mina nya badbomber (!!) och hur lägenheten vi flyttat till ser ut?

Berätta vad du tycker, så får era önskningar *leda vägen*. Det blir väl ändå rätt bra?

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. Vad kul att det går bra för dig skolmässigt! Får man fråga vad det är du pluggar nu igen? :))
  Och vad jag tycker, hmm, fler blogginlägg!!!

  1. Åh, vilket varmt välkomnande <3 Tack! Jag läser informationsarkitektur! Borde nog skriva lite mer om det pga titel som nog inte säger så mycket för alla :') Kram!

 2. Men hur grym är du som fixar skolan så bra?

  Jag tycker att du skriver dom inlägg som du vill. Det brukar bli bäst så. Inte tvinga sig att skriva i en viss ordning eller så. Kram

 3. åh vill veta allt?! haha. men tyyyyp hur ser nya läggan ut? vad tycker du om skolan?? (är lite sugen på att gå nåt liknande själv tror jag, hehe)

  1. Så rimliga frågor! Och det är som om du läser tankar, hehe. Satt tidigare i veckan och förberedde ett par inlägg, bland annat ett om skolan och ett för lägenheten. Ikväll anländer vår nya soffa, och efter det visar jag er nya läggan <3

 4. Jag vill se läggan, inredning och OTTO! Och vart kommer soffan ifrån? Har sett den på Insta och det lilla en sett gillar en ju skarpt!

  Men alltså, seriöst, ett inlägg om Otto på hunddagis (vilket låter lite som en barnbok?) skulle vara såå mysigt. Har alltid undrat hur hunddagis funkar.

  1. Kul!! Ska definitivt se till att fixa ett inlägg om Otto och hans hunddagis (smälter fortfarande av tanken av att han går på dagis, haha <3). Massor mer om lägenheten (och nya soffan!) kommer också. Soffan är från Bolia och är sååååå fin.

   Tack för alla önskemål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.