Det var lördag med sommar och sol

Igår vaknade jag och kände yeeees. Älskar när det händer. Så jag bestämde mig för att ta tag i dagen snabbast möjliga! Väckte Otto och gick på promenad i morgonregnet, duschade så varmt att huden var helt rödflammig, gick ett ärende på stan och handlade frukost på vägen hem. När jag kom tillbaka låg Otto och Johan fortfarande i sängen. Två morgontrötta favoriter en lördag.

1603

Den här alltså ↑ Den senaste veckan har jag fått kämpa (= muta med godis) för att få med honom ut på morgonpromenaden. Igår försökte han smita in snabbt i sovrummet, som ligger i anslutning till hallen, när jag ropade på honom. Och i förrgår fick Johan putta bort honom i sängen för att Otto demonstrativt la sig på honom för att slippa gå upp.. Novembermörkret gör sitt för de redan trötta.

Lilla tröttmössan fyllde dessutom 5 år i fredags <3

1604

När jag handlade till frukosten köpte jag te med namnet ”Sommar och sol” på lösvikt. Och ärligt talat, vem kan låta bli något med den titeln mitt i november? Asgott också, som tur va.

1605

1606

1607

Jag äter som vanligt smoothie bowl med allt gott som topping. Den här morgonen skivade jag upp livets godaste mango också. Den var så stor att den knappt fick plats i handen?? Fick be Johan skära, jag visste inte vart jag skulle börja. Och till det avokadomacka med vegoskinka och rucola. Hade köpt koriander men glömde bort det, typiskt.

1609

1608

Sovskägget <3

1611

Hade efter lunch tänkt börja fotografera nya lägenheten (och soffan!) men 1. Malmö bjussade på svart himmel och grått väder med regnskurar och 2. batteriet till min kamera sa tack och hej för den laddningen. Jahopp. Tänker att det nog får bli mitt uppdrag för idag, börja fotografera det som förhoppningsvis blir rundturen i nya lägenheten. Jag tänker förresten att det kanske kan vara skönt för ögat att dela upp lägenheten i ett par inlägg om olika rum, så slipper det bli så himla långt att läsa? Vad tror ni om det? Eller vill ni ha allt på en gång och scrolla en miljon gånger? Det kanske är roligare att se helheten så? Ni bestämmer!

Annars planerar jag att göra lite sådant här idag: sova länge, dricka sommar och sol-te i massor, lägga en ansiktsmask eller två, programmera en stund och ta ett varmt bad.

Det är ju ändå söndag.

12 kommentarer

12 kommentarer

 1. Jag röstar på rum för rum :)
  Kul att du är tillbaka med bloggandet.
  Har saknat dina ord och bilder.

 2. Gulle Otto, har en hund här som är precis likadan! Mysa under täcket är hundra gånger bättre än att gå ut.
  Vad gäller lägenheten så är det nog en bra idé att dela upp på några fler inlägg, jag tycker i allafall att det är lättare att läsa fler och lite kortare.
  Hör ju inte riktigt hit, men din gråmelerade (?) tröja ser himla skön ut. Köpt den nyss och i så fall var?

  1. Verkligen så! Idag på morgonen låg han demonstrativt i sängen och protesterade igen :) Tittade på mig, men bara ignorerade att jag ropade. Slutade med att jag fick ta på kopplet i sängen.. hehe.
   Rum för rum är så det blir, tack för input! Tänker också att det kan bli lite lättare att läsa det så. Har gjort första delen nu, och det blir liksom tillräckligt långt fastän det bara berör ett rum.

   Den gråa tröjan är en gammal en från Gina Tricot! Är osäker på om just den här finns kvar, men tänker att det säkert finns något liknande. Den är supermjuk och tunn, vilket jag gillar skarpt!

 3. så härliga bilder! Önskar mig en långsam helgfrukost med allt som är gott inom en snar framtid <3
  Haha, jag säger tvärtom de som redan har röstat om lägenhetsinlägget – jag vill ha allt i ett!

  1. Vad roligt att du tycker det, tack! Det gör mig glad. Hoppas du får prick en sådant frukost (i nya huset!!) snart <3
   Haha åh :( Ledsen att göra dig besviken, men det kommer bli uppdelat. Jag har gjort första delen nu, om ett rum, och redan det är tillräckligt långt. Hoppas du kommer gilla ändå!

  1. Han hälsar tack, hehe! :’) Första delen om lägenheten finns nu uppe! Det blev precis som du också tyckte, rum för rum så det blir lite lättare för ögat :) Hoppas du kommer gilla det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.