Topp tre sämsta morgonen i livet + en rolig nyhet

Hej från den här trötta ↓

1634

Gissa vem som vaknade kvart i sju, hittade en blodfläck på kudden Otto sover på, FICK PANIK och nu har styrt med veterinärbesök och medicinering hela förmiddagen?

Egentligen hade jag tänkt att den här torsdagen skulle innefatta en trevlig morgonblogg och liveuppdatering om *livet*, men den här morgonen blev allt annat än trevlig och lugn. Jag äter nu frukost till lunch, ska springa iväg till min föreläsning + labb strax och har ett hjärta som skenar till tusen efter uppvaknandet imorse. Blodfläcken visade sig komma från inflammerad urinväg och Otto kommer nu få både medicin och tvätt med koksalt varje dag i en vecka. Sen borde det bli bra, säger veterinären. Han är pigg och glad i övrigt, så jag hoppas hon har rätt.

Tur för mig att jag sysslade med det här igår, så att bröstkorgen i alla fall var någorlunda lugn som utgångsläge för morgonen ↓ Badbomb från Lush som gjorde hela kvällsbadet rosa och doftande!

1635

Jag har också en rolig grej att berätta innan jag springer!

Jag har fått möjlighet att fortsättningsvis hålla bloggen lite mer som ett extrajobb (vid sidan av mina studier) istället för bara som ett fritidsintresse. Det ser jag fram emot. Dels för att kunna maxa material och innehåll här till er så att vi kan fortsätta skapa roliga grejer ihop, men också för att det obv är lite skralt att leva på studentekonomi och varje extra krona känns. Det kommer inte bli någon superstor förändring för er, men någon gång ibland kommer det finnas reklamlänkar i inlägg. Dessa är utvalda av mig (alltid!) och tar er direkt till produkten jag visar eller tipsar er om, exempelvis inredning i nya lägenheten eller plagg jag har på mig. För varje klick på en reklamlänk får jag ett par öre tillbaka, lite som lön för tiden jag lägger på bloggen. Jag kommer såklart vara noga med vad jag plockar in och alltid märka inläggen tydligt så det blir enkelt för er att se, och det är bara sådant jag redan har eller skulle vilja ha som kommer visas. Som sagt, ingen superförändring mer än att ni får en länk till sådant som ändå syns i bloggen. Jag ville berätta det för er i alla fall, så ni är med på vad som händer och så där.

Och vill en inte klicka på reklamlänkarna så gör en inte det (och det är okej!), men jag hade såklart blivit glad om ni ville göra det för att supporta, peppa och fortsätta driva bloggen med mig. Det hade varit fint <3

 

Vi hörs imorgon igen, och då med första delen om nya lägenheten! Vi kommer kika på planritningen, prata lite kort om lägenheten i helhet och sedan syna vår hall. Det blir kul!

21 kommentarer

21 kommentarer

  1. Det hoppas jag med! Det borde göra det efter veterinärens ord, och han är ju pigg i övrigt :) Tackar, tackar! Tröjan är en från Gina Tricot, det är en tidigare variant på den här: https://apprl.com/sv/p/4Pqa. Länken är en reklamlänk till Gina Tricot och tröjan, bara så du vet!

 1. Åh nej, stackars lilla Otto!!!! :'( hoppas att han blir okej som veterinären sa.

  On another note – vad kul att din blogg får lite annonssamarbeten nu! Önskar att jag också kunde tjäna en extraslant på det, men då måste man, som du nämnde, lägga ned TID på bloggen, och det har jag inte överflöd av haha!

  1. Åh ja :( Han är pigg och glad i övrigt så jag hoppas att han blir frisk snart!

   Vad glad jag blir att du tycker det!! <3 Tid är verkligen en sådan viktig del i det, en tror kanske inte det men woooow va mycket tid det tar att hålla igång. Jag håller tummarna för att du också kommer kunna framöver!!

 2. Nee vad läskigt med Otto, så jobbigt när det är något fel med de små. Hoppas han blir bra snabbt ❤.

  Så kul med bloggen! Förstår inte riktigt hela detta hat mot att bloggare gör samarbeten? Klart du ska ta chansen när den kommer, det är ju dessutom antagligen ett väldigt roligt sätt att få in lite extra cash! ☺️

  1. Vi håller tummarna <3 Han borde bli frisk snart!

   Så glad att du ser så positivt på det, tack!! Det är ju precis som du säger, när en får chans att tjäna ett par extra kronor på något än ändå gör är det ju så värt att köra :) Tack för all pepp <3

 3. Stackars lilla Otto, hoppas att han kryar på sig snart! Aldrig kul när ens pälsklädda älsklingar blir sjuka :(

 4. 1. Hoppas Otto mår bättre snart!
  2. Brukar klicka ihjäl mig på annonslänkar för att ni skall tjäna lite cash. Lovar att fortsätta!

 5. Men fina Otto då! Skönt att han ändå är pigg och glad. Hoppas att det går över snabbt.

  Men va roligt att ta ett kliv framåt i bloggandet! Stort Grattis! Du om nån borde få betalt för att blogga. Kram

  1. Åh ja, han borde bli frisk av medicinen snart. Vad roligt att du tycker det, tack! Jag håller tummarna för att du också får möjligheten framöver :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.