Vad som händer vecka 49

Nu är det måndag igen, och faktist inte alls många veckor kvar på det här året.

Min helg i Stockholms skärgård var guld. Så himla skönt med ett miljöombyte och lite havsvind i lungorna. Och Johans familj är så jäkla fin. Vi har spelat skip-bo, skrattat högt och promenerat runt Sandhamns lilla julmarknad. Typisk bra helg.

1686

▻ Veckans planer:
Det här är en sådan vecka som har nästan ingenting i kalendern, utöver de få föreläsningar och labbar som ligger på schemat. En typisk mellanvecka. Jag ska arbeta mig i fas i skolarbeten, förbereda lite kul grejer för bloggen, styra upp det sista hemma. Hinna återhämta mig efter helgens alla restimmar, och se till att vara ordentligt utvilad till helgen.

Ni kom förresten med väldigt bra tips på hur jag kan göra vårt nyrenoverade kök lite mer hemtrevligt! Jag tror bestämt att jag får börja kika på en matta dit, plus någon större växt till fönstret. Kanske också byta handtagen på luckorna, om jag hittar några fina. Tack för alla tips!

▻ Veckans skolrelaterat:
Förra veckans inlämning i programmeringen kom tillbaka godkänd! Den känslan är så jäkla fin. Så den här veckan har jag deadline på den andra inlämningen i kursen, och så kommer info om hemtenta i interaktionsdesignen. Tänker att jag måste läsa lite mer för båda kurserna, så jag inte hamnar efter under de fullspäckade decemberhelgerna.

▻ Veckans måste:
Gissa vem som har tvättid torsdag morgon klockan 07, den här veckan också?

▻ Veckans middag:
Vill så gärna ha en krämig soppa den här veckan. Potatis och purjo, jordärtskocka eller grönsaks. Fy sjutton så gott.

▻ Veckans önskning:
Snö.

▻ Veckans helg:
I helgen kommer Johans syster hit med sin kille och dotter. Längtar så jag spricker.

▻ Veckans tråkiga:
Behöver köpa nylonstrumpbyxor. Nu börjar det bli för kallt för att inte ha något mellan jeanskanten och skorna, men alla mina strumpbyxor är antingen redan trasiga eller blir det direkt. Så trist att lägga pengar på, hälsar en klantig.

▻ Veckans pepp:
Ledig torsdag. Bada med badbomb. Testa de nya ansiktsmaskerna. Gosa länge och mycket med Otto. Julkalendern.

▻ Veckans blogginlägg:
Den här veckan tänker jag mig att vi ska kika på två inlägg från lägenheten, sovrummet och vardagsrummet. Jag har också fått en fråga om relationer och flytt som ska besvaras i stort, ett foto i timmen från förra veckan och en önskelista på fina grejer att önska sig eller ge bort i julklapp. Sen kommer vi nog kika lite på skärgårdshelgen också. Låter det bra? Saknar ni något får ni som vanligt hojta till i en kommentar.

 

Idag har jag tagit sovmorgon. Det får en på trötta måndagar, speciellt när dagens enda föreläsning börjar kvart över ett. Det är sedan gammalt.

Vad har ni för planer i veckan? Har ni något kul, viktigt eller spännande inskrivet i kalendern?

16 kommentarer

16 kommentarer

 1. Mina föräldrars hund är hos mig i en vecka, har knappt några föreläsningar på hela veckan så det kommer bli mycket mys antar jag!

 2. mysigt det låter ändå, saknar skärgården! Själv så ska jag jobba, jobba, jobba och sen kanske till Lubeck på lördag.

  1. Åh ja, himla mysigt! Stockholms skärgård var också så fin. Jag har mest bara sett mycket av den Småländska innan, och även om den ligger mig närmst hjärtat var det fint att få hänga lite i Stockholm för en helg.

   Hoppas att jobbveckan blir bra! Och Lubeck, vad gör en där? Kram!

 3. men julkalender! sveriges mysigaste grej. själv ska jag mest jobba, nån julfest här och där och hänga med KOMPISAR. kram guldis.

  1. men eller huuuur! älskar julkalender. ”nån julfest här och där” <3 haha! hoppas du får en perf vecka med massa fest och häng med kompisar. kram!

 4. Woo vad kul att du blev godkänd, sån lättnadskänsla! Och jag önskar baske mig att näst sista raden var applicerbar på mig imorse, hade behövt en lååång sovmorgon efter mitt resande, hehe.

  1. Ja, så himla skönt att kunna bocka av och lämna det steget i kursen! Jag hade faktiskt önskat att den redan var applicerbar även idag, när jag gick upp astidigt och fick släpa och bära Otto till hunddagis för att han var trött… haha.

 5. vad fint att du fick godkänt! Heja dig! Den här veckan känns som den skenar iväg i och med att karln är på bygget 24/7 (snart klart snart klart snart klart). Imorgon ska jag dricka glögg med några gamla gymnasiekompisar, på lördag äter vi julbord med svärfamiljen och på söndag ska vi ut till huset och bestämma låda/skåp för porslin och sådant att bo i, i köket! Pirr, pirr! <3

  1. Tack <3 Jag blir SÅ glad (och nervös!?!?) av dina husuppdateringar! Fy sjutton va fint det ska bli för er att få flytta in till nya. Tänk dig första natten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.