Ett foto i timmen från en helt annan tisdag

För en vecka sedan hade jag med mig min kameran hela dagen. När det var lite svårt med systemkameran åkte telefonen fram, men ungefär ett foto i timmen blev det ändå. Vi kikar på hur det såg ut vetja.

169908:00

Vaknar upp senare än vanligt. Det var ju ändå en ledig dag, så pass ledig att jag inte hade några föreläsningar i alla fall.

168108:30

Duschade. La hårmask i topparna och skrubbade hela kroppen med kroppsskrubben jag gör. Receptet för den finns här.

170009:00

Förmiddagen = planering, lite plugg och en smula jobb med bloggen.

1685168410:00

Jag åt frukost till näst sista avsnittet av Vår tid är nu mellan plugg och planering. Faaaasen alltså, avslutet på avsnittet. Skär i hjärtat.

Fick förresten frågan om vad jag tycker om serien. Så kul fråga! Serien utspelar sig under min favorittidsepok och jag älskarrrr allt från kläderna, sminket och färgerna till inredningen, fordonen och miljöerna. Utan tvekan den finaste tiden som varit. Eftersom jag är såld redan utav när den utspelar sig (partisk till hundra procent :)) hehe) är min recension av serien kanske en gnutta färgad, men handlingen, avsnittsindelningen och skådespelet faller mig också i smaken. Gillade att de bröt inför näst sista avsnittet för att visa 4 år fram i tiden, så där mitt i en säsong. Och Nina & Calle 4ever.

Ni som tittar, vad tycker ni?

168712:00

Vid lunch kom den här filuren hem. Det är så mysigt när han gör det.

170313:00

Jag åt tre nyanser av brunt (plus råkade tappa burken med den rostade löken, så det blev liksom allt som fanns kvar..) i väntan på…… *trumvirvel*

170414:30

Vår leverans! Johan klickade nämligen hem något kul på Black Friday.

170515:00

En himla TV! Vi har inte haft någon, inte i någon av våra lägenheter, och har tyckt att det varit väldigt skönt. När Johan droppade bomben att han nog skulle beställa en när det ändå var kampanj tänkte jag först ”????”. Så här i efterhand måste jag erkänna att det är riktigt trevligt med en. Vi har den förvisso inte inkopplad som en riktig TV, men att kunna se film och serier på 49″ istället för 13″ är najs.

Eller min favorit: att kunna dra på en sprakande brasa medan en pysslar med annat.

168816:00

När TVn var monterad och klar snörade jag på mig kängorna för att hämta hem Otto från hunddagis.

171217:00

En ny TV kräver sitt kvällssnacks.

170818:00

Vid 18-tiden lagade vi middag. Ceasarsallad, fast vegovarianten med vegofilé istället för kyckling. Och en riktigt parmesanig sås. Mmmmm.

1706

170720:00

Sedan låg vi så här i princip hela kvällen ↑ Bra dag ändå.

15 kommentarer

15 kommentarer

 1. så mysigt koncept! måste också anamma denna idé någon dag då jag inte sitter framför en datorskärm i åtta timmar ;p

  och vilken kul leverans ni fick, har inte haft en tv på 1,5 år, så brukar streama nyhetsmorgon på mornarna… men är inte riktigt samma feeling som på tv ;)

  1. Fint att du tycker det, tack! Det tycker jag definitivt att du ska prova :) Det är rätt mysigt! Leveransen <3 Hehe, trodde inte jag skulle gilla den så mycket men det råkar jag göra! Håller helt med om att det inte riktigt blir samma känsla när en streamar, att se direkt på tvn är snäppet bättre :')

 2. Å vilken mysig dag! Var såld på serien vår tid är nu. Känns väldigt länge att vänta på fortsättningen… men troligen vört det. Ska ju bli en säsong tre också! Lille Otto ser helt slut ut :)

  1. Jag får alltid känslan ”Jaha, vad ska jag göra nuuuu??” när en serie tar slut så här, hehe. Men som du nämner, det kommer nog vara värt väntan!

 3. vilka härliga bilder! Den första bilden var riktigt nice, gillade kontrasterna och djupet från den fridfulla blomman till den kalla och gråa byggställning utanför.

 4. Fullkomligt älskar vår tid är nu! Har fått för mig att jag vill skriva någon slags släkthistoria som spänner över flera decennium på 1900-talet, som vår tid är nu gör, efter att ha sett den.

 5. Började se första avsnittet av vår tid är nu, men har svårt att komma in i nya serier, men ska ge det en chans till! Och, berätta mer om den parmesaniga såsen!!!

  1. Åh ja, ge den en chans till! Jag kan också ha lite svårt för nya serier, men Vår tid är nu är sååå värt det. Måste fråga Johan om parmesansåsen, det är hans recept hehe! Återkommer <3

 6. Åh vilket roligt klassiskt blogginlägg! Vill verkligen testa att se Vår tid är nu, får nog bli jullovsserien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.