Bra grejer att önska sig i julklapp eller att ge bort till någon annan

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Okej kompisar, idag kommer vi snacka sådant att önska sig i julklapp – eller grejer en kan ge bort till någon en gillar!

Hur är ni som personer – sådana som alltid har bra saker att önska sig i julklapp, eller den som aldrig vet när frågan kommer? Jag är den sistnämnda. Jag har alltid tyckt att det är himla svårt med önskelistor. Både för saker att önska mig själv, men också för att hitta bra presenter till andra. För att göra det lite lättare inför jul har jag samlat mina favoriter i en önskelista till oss här nedan, tre kategorier av bra grejer att få eller ge bort i julklapp.

EDIT: ett par av julklapparna verkar redan vara slut i lager, men misströsta inte! Ofta går de fint att hitta samma i annan webbbutik eller fysisk affär. Julklappstider alltså. Hojta till om det är något ni skulle vilja hitta, så ska jag se om jag kan hjälpa!

Inlägget innehåller reklamlänkar, det innebär att jag får ett par öre tillbaka för varje klick. Så att ni vet. Nu kikar vi på mina najsiga grejer att önska sig eller att ge bort till någon annan ↓

01

SKÖNHET

Min kanske bästa kategori just nu! Här har jag samlat mina bästa önskningar i år, och sådant jag är nyfiken på att prova. Jag har hört SÅ mycket bra om Pumpkin Enzyme Mask och Shiseidos ögonfransböjare, så de två står högt upp på min egen önskelista. Annars har jag hittat och sparat ett par grejer som är perfekt att ha till spakväll hemma eller att dansa in natten på klubb med. Bland annat vårdande Olaplex till håret, kanske den godaste parfymen jag doftat på och ett fullt kit med najsiga grejer till kroppen.

1. Stort kit från Rituals med bland annat duschskum och säng- och kroppsspray. Så nyfiken på kroppssprayen!
2. Ögonfransböjaren som ska slå alla andra på marknaden, från Shiseido
3. Midnight Rose, den mjuka parfymen jag doftat på, från Lancôme
4. Den perfekta ögonskuggspaletten från Sephora
5. Olaplex som sägs gör underverk för håret
6. Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth (mååååste testa denna!)
7. Handkräm från Löwengrip Care & Color

03

KLÄDER

Det är ju ingen hemlighet att pyjamas är mitt bästa plagg, så här kommer ett blommigt set med skjorta och byxa och en hellång randig som gärna får hänga med mig under kvällarna framöver. Gärna ihop med de gula tofflorna. Min önskelista över kläder innehåller också ett par vantar (tycker alltid en har för få vantar när vintern kommer?) och tre fantastiskt fina jackor. Jag älskar den rosa i manchester. Drömmen.

1. Kanske världens finaste jacka i manchester, från Monki
2. Vårens perfekta jeansjacka , också från Monki
3. Randig långpyjamas från Marimekko
4. Pyjamas i blommigt mönster, skjortan här och byxorna här
5. Emil-keps, en blir aldrig för gammal för den!
6. Monkis rosa oversize-kavaj (som också finns i en superfin blå nyans!)
7. Vantar i orange till vinterns kalla dagar
8. Gula innetofflor från Flattered

02

INREDNING

Inredning är min svaga punkt just nu. Jag vill ha ALLT till nya lägenheten, samtidigt som jag vill känna in och tänka efter noga. Ett par saker som vi skulle behöva eller pratat om att köpa är i alla fall en matta till köket (gärna en gul!) och servetter i linne. Sedan hade jag gääärna haft den runda spegeln på väggen här hemma. Fina sängkläder kan en aldrig få nog av, och en fysisk kalender för både Johan och mig är det lättaste sättet för oss att hålla koll på vårt liv.

1. Kanske världens finaste påslakanset, också från Indiska
2. Rund spegel från Indiska som jag såååå gärna vill ha
3. Tygservetter i linne från Indiska
4. Gulrandig matta från Royal Design, i den bästa citronfärgen
5. Väggkalender för 2018 från Royal Design

 

Hoppas du hittat något fint att sätta på din önskelista nu, eller kanske fått en idé om julklapp till någon annan. Hur som, jag hoppas att du får prick det du önskar dig, oavsett om det är en faktiskt pryl, en resa till värmen eller kanske något helt annat.

Och tomten, om du skulle läsa det här går jag i god för att vi alla här varit snälla i år. Bara så du vet, och kan se över våra önskelistor noggrant sen.

Jag lovar och svär.

11 kommentarer

11 kommentarer

 1. Så mycket fina saker! Själv brukar jag alltid önska mig godis, nån bok och lite garn. Det är så mysigt att i mellandagarna sedan börja ett nytt stickprojekt, snaska lite godis och läsa böcker <3

  1. Åh, det lät som den ultimata mellanveckan! Så mysigt. När jag var lite mindre brukade familjen köpa ett spel i julklapp, så att en sen kunde spela och umgås hela julhelgen och veckan efteråt. Lite samma grej, så mysig sysselsättning mellan jul och nyår!

 2. Åh, en pyjamas kanske skulle vara något! SÅ himla fin! Annars köper jag ju nästan allt second hand, och sånt är ju svårt att skriva på sin lista eftersom min smak inte alls stämmer överens med släktingarnas..svårt för dem att fynda något bra liksom.
  Standard för mig har istället blivit att önska sig saker till hushållet, såntdär som jag liksom aldrig prioriterar att köpa själv för att jag inte vill köpa nyproducerat. Som en bra mixer till mina smoothies, eller stekpannor som inte blir fula och repiga utan håller en evighet. Har fått båda och är så himla nöjd med dem hittills <3 I år önskar vi oss en bra grötkastrull och en elvisp, hehe!

  I år gör jag nästan alla mina klappar själv, åtminstone till "min" sida av familjen. Är så himla frustrerad över att inte kunna tipsa om/visa upp dessa nu innan jul pga att familjen läser, haha, men ser framemot att få inspirera lite i mellandagarna istället <3 De kan ju faktiskt funka lika bra till födelsedagspresenter och sånt också!

  1. Eller hur! Varje år när jag var liten fick jag en ny sidenpyjamas i julklapp av mina föräldrar, bästa grejen <3
   Gillar också tanken om julklappar till köket! Och speciellt det här med att köpa loppis. Jag och Johan handlar väldigt mycket second hand (därav absolut noll små prydnader eller köksverktyg i önskelistor numera, hehe) själva, och då blir det ju som du nämner lite lättare för andra att köpa nyproducerat eftersom loppis är mer spontant och så där. Hoppas ni får en riktigt bra grötkastrull och elvisp i alla fall! Jag håller tummarna <3

   Och du, jag är SÅ nyfiken på att se julklapparna du gjort! Hoppas du kan dela med dig i mellandagarna sen, det hade jag gillat att se. Kram!

 3. Fint! Indiskas spegel var ju verkligen superbra budgettips! Vi köpte en (visserligen lite större än denna) från house doctor till nya hallen. Värd varenda krona dock. Passade ypperligt där! Andades mentalt i papperspåse när vi satte upp den haha, så rädd att den skulle braka i golvet.
  Har också hört och sett så mycket om den där pumpkin masken. Väntar på recension från dig ifall den gömmer sig i nåt paket.

  1. Men eller hur! Jag har också tittat på spegeln från House Doctor, men dog lite när jag såg prislappen. Den är ju SJUKT fin, men hahaha jag hade inte klarat av att sätta upp den :’) Blir SÅ nyfiken på att se er lägga och inredning!
   Aye aye, kapten! Det ska bli. Någon gång ska jag banne mig äga den, så absolut ett recension efter det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.