En julmarknad, en badbomb och ett stycke gosig bebis

Hörni, vad säger ni om att fortsätta titta in i helgen som var?

Jag och Johan hade hans syster Anna med familj på besök, och under lördagen passade vi på att gå ut och *upptäcka Malmö* med dem. Hur fredagskvällen och lördagsmorgonen såg ut kan ni se här om ni missat.

1820

Okej, nu fortsätter vi där vi avslutade sist ↑ Med bussresan ut till möllan, där jag lämnade Otto hos min storebror och vi sedan promenerade till möllevångstorget och köpte avokado och bär på marknad.

1821

Efter marknaden gick vi till Mitt Möllan där det vaknades julmarknad. Johan och jag sa flera gånger till varandra att guuuud, det finns så många duktiga illustratörer här. Vart vi än gick så var det illustrationer, teckningar och fina prints.

Vi har rätt många tavlor som fortfarande står i ett hörn i lägenheten och samlar damm, och dessa har ju lite förtur upp på väggarna här hemma, men ett par nya prints vill jag gärna ta in hos oss. Något matrelaterat i köket, och gärna något kreativt och lite roligt till kontoret. Jag har tänkt att kanske måla något eget att ha i sovrummet sen, men det får bli ett projekt längre fram i tiden.

1822

1823

När vi ändå befann oss i gallerian smet jag i på Beyond Retro. Hittade den här fina jackan, en poncho i marinblått med gult foder. På kragen gissar jag att det är initialer eller så, ihop med ett årtal, för på insidan pryder NURSES’ APPAREL jackan.

Den var så him-e-la fin, men nästan 400 kr för en jacka jag inte vet när jag skulle använda kändes tungt. Så om någon annan av er i Malmö har ett bättre tillfälle att bära denna dröm på, köp den!

1824

I gallerian bröt plötsligt ett luciatåg ut i sång.

1825

Hej hej!

1826

Vi promenerade från möllan in till stan, där målet var Lush ↑ Min nya favoritbutik, hehe. Anna hade som enda önskning av helgen att få bada i vårt badkar, och för att maxa stunden föreslog jag att hon skulle köpa sig en badbomb. Det gjorde hon.

Jag stod mest och läste på alla små skyltar, luktade på hårmasker och trånade efter ca ALLT.

1827

Efter Lush var vi trötta i benen och rätt hungriga, så vi promenerade tillbaka till möllan, köpte med oss falafel och hämtade upp Otto innan vi tog bussen hem.

När vi kom tillbaka hem till lägenheten ville den här lilla damen titta på Greta Gris, så det gjorde vi.

1828

Men när Anna tappade upp sitt bad och la i sin badbomb ville jag såklart se på! Badet blev alldeles turkost, och bomben både snurrade runt och smattrade. Älskarrrrr badbomber.

1829

Medan Anna njöt av sitt bad låg vi andra i soffan och slötittade på film. Mira fick hoppa i sin pyjamas och sen hängde hon hos morbrorn tills det var dags att sova. Då blev hon sitt suraste, för när det händer spännande grejer vill en ju vara vaken.

Sen var det slut på den här lördagen.

Jag hoppas inte ni tröttnat på frukostar vid det här laget, för frukoststunden på helger råkar ju vara min favorittid och såklart finns det en del av helgen kvar för sådant. Söndagsfrullen! Den kikar vi på en annan dag.

Ha de!

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Lush badbomber är verkligen nåt extra. Köper på mig ett gäng när jag är i storstan och förvarar i glasburkar i badrummet. Sån himla lyx!

    1. Åh, att förvara i glasburk låter ju himla fint! Det ska jag kika in om jag kan hitta mig en fin någonstans, och göra detsamma i vårt badrum sen :) Tack för tipset!

  2. Var också på Mitt Möllans julmarknad och blev så positivt överraskad! Har aldrig varit på gallerian när det inte varit marknad. Vet du om det brukar vara mycket hantverk även då? Såå mycket fint men var lite svårt att kolla i lördags tycker jag pga så mkt folk :( Var förresten även på myrorna vid Dalaplan/Mobilia och den var så bra! Tips om du inte hittat den än. Hade mkt kläder, prylar och möbler plus billigare än vid triangeln.

    1. Jag håller med, var också så himla positivt överraskad! Jag har bara varit i gallerian där en gång innan, och då var det inte jättemycket handverk där, om jag inte minns fel. Jag hade mest siktet istället på Beyond Retro, hehe. Har dock inte varit på Myrorna vid Mobilia, så dit måste jag verkligen ta mig någon dag! Tusen tack för tipset <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.