Vardagsfotografi från senaste veckorna

Vi kikar lite på ett par vardagsfotografi från telefonen vetja!

Det är ungefär de två senaste veckorna i ett par bilder. Jag tror att jag ska bli lite bättre på att klumpa ihop de här inläggen tidigare, så att varje inlägg har lite färre bilder och kanske kommer en gång i veckan eller så. Skulle ni gilla det? Ni brukar ge sådan fin respons på att få se små glimtar direkt ur vardagen, så jag tänker att det kan vara en bra inslag för 2018.

Berätta gärna vad du tycker om det i en kommentar, det hade varit intressant att veta.

Nu kikar vi på ett par vardagsfotografi ↓

1763

För lite sedan var jag i Stockholms skärgård. Ni kanske sett En hemlig tågresa och en morgon i Stockhoms skärgård och Det sista av skärgårdshelgen i Stockholm? Jag sov i sovsäck, körde lager på lager och spelade skip-bo vid en sprakande brasa. Så bra helg.

Gick också runt i mina nya hängselbyxor, dem ni fick se här.

1765

När vi kom tillbaka till Malmö var kvällen fin. Med julbelysning ute på gatan och en brinnande himmel bakom hustaken.

1767

Färgrik outfit osv :))

1766

En dag hade Kicks en nattmask på halva priset i sin julkalender, så jag promenerade genom stan för att köpa den innan jag hämtade Otto på hunddagis. Testade masken samma kväll och ÄLSKAR den. Ska visa er en dag!

1768

En annan promenerade jag genom staden för att köpa en vattenkanna. Älskar att Malmö har så många byggnader av den här typen ↑

1769

Har hängt i skolan en del också såklart. Programmerat, jobbat i projektgruppen och varit en gnutta bitter över ett tentaresultat som fortfarande inte kommit. Två månader efter tentan……….

1770

1771

En helg för lite sedan hade vi besök av den här gölliga. Plus hennes föräldrar då såklart, vilket också är Johans syster och hennes kille. Men det har ni ju fått se här, här och här redan.

Mira är sex månader nu och tuggar på allt hon kommer över på grund av tänder som vill spricka upp. Gillar att titta på Greta Gris och att gosa in fingrarna i Ottos päls.

1772

En lördag var vi på julmarknad på möllan. Jag såg ut så här ↑ Halsduken är den nya jag visade er här.

Jag har förresten gjort en separat kategori för inläggen med sådant jag bär i klädväg→ Klädval. Hoppas ni gillar!

1773

1774

Har varit en vända på Lush igen också. Drömmen. Johans syster Anna ville köpa en badbomb och passa på med ett bad när de var här på besök. Jag köpte inget, men stod länge och läste om alla badbomber och om deras hårmasker.

Har ni provat någon av hårmaskerna från Lush? Tänker att jag vill testa en snart, men vill ha rekommendationer på den bästa först. Så hit me med era tips!

1775

Anna köpte en bomb som snurrade, smattrade och gjorde hela badet blått. Så flott!

 

Nåja, det var det! Ett par glimtar ur vardagen som annars kanske inte syns.

6 kommentarer

6 kommentarer

 1. Så himla mysigt med glimtar, låter jättebra att det blir ett inslag kommande år <3 kanske framförallt för alla få kika på alla fina byggnader mvh en som kommer vara evigt bitter på 60-talstegelhusen som ersatte de gamla fina i trä i staden närmast mig.
  Hoppas bli bättre på glimtar själv också förresten, eftersom en väluppdaterad blogg åven blir en så himla bra dagbok att se tillbaka i!

  Ps, tycker det är så himla kul med lite dialekt i bloggen (jag är jättedålig på dialekter och tänker alltid alla alla pratar som jag, hehe). Har aldrig hört uttrycket ”för lite sedan” förut, så charmigt! Har som nyårslöfte till mig själv att skriva mer som jag pratar, lite mer dialekt och lite mindre rikssvenskt. Får se hur det går med det!

  Och GOD JUL fina du, tack för att du förgyller mitt flöde!

  1. Åh, fint att du tycker det! Hhaha åh, sådan igenkänning i det här med husfasaderna. Malmö har sådan blandad arkitektur! Dödsfina byggnader bredvid superfula :(
   Hade gillat så mycket att få se glimtar hos dig också, så det säger jag heja till!!

   Haha, gulligt med dialekten! Har inte ens tänkt på att jag skriver i dialekt, så nog sitter det djupt rotat. Hade varit så fint att få lite mer av din dialekt också, så mysigt!

   GOD JUL <3 Tack för att jag få ta del av din blogg, och tusen tack för alla fina ord du skriver här! Du gör mig så himla glad. Hoppas du får en fantastisk helg!

 2. men åh, missade detta inlägg tidigare när jag scrollade igenom din bloggis. älskar såna här inlägg med vardagsglimtar! du är supersnygg i din gröna halsduk och malmö ser riktigt fint ut (har aldrig varit dit) :)

  1. Haha åh, typiskt! Fint att du hittade hit sen i alla fall. Tack för alla fina ord <3 Om du har vägarna förbi Malmö framöver får du hojta till så vi kan ses över en fika eller så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.