God jul från mig till dig

Hej kompisar!

Jag vill bara kika in här och passa på att önska er god jul och ett härligt avslut på helgen. Nu kommer jag nämligen ta lite ledigt helgen ut, så vi hörs först på måndag sedan. Då kommer det vara juldag och veckostart för årets absolut sista vecka.

1863

Jag håller tummarna för att du får prick den julafton du önskar. Kanske en med mycket snö, en med stora tjocka släkten, en med din bästa vän eller en lugn och skön sådan. Kanske är det en storslagen julafton, eller en helt vanlig söndag. Vad vet jag, men jag håller tummarna för att det blir fint i alla fall.

Och du, kom ihåg att det är okej att säga ifrån även om någon är familj eller släkt. Det är okej att inte alltid orka, att inte alltid vara glad. Det är okej.

Hoppas att du får en härlig dag idag, oavsett om du firar eller inte <3

GOD JUL

22 kommentarer

22 kommentarer

  1. God jul fina, fina du<3

    Ps. Om en får va nyfiken vill jag jättegärna höra om era eventuella traditioner och om smålänningar har något speciellt på julbordet? Tycker sånt är så intressant! Kram!

    1. Åh, god jul <3

      En får vara nyfiken!! Jag ska se till att fota och försöka kommentera allt senare, så himla fint att du är nyfiken på de småländska traditionerna <3 kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.