Årets bästa nio på Instagram

Jag har tagit ut mina bästa nio från Instagram för 2017, som en liten sammanfattning över vad ni gillat mest. Ni hittar mig på lindbergellen där, om ni skulle vara nyfikna över det gångna året eller vad framtiden kommer innehålla.

Nu tar vi och kikar på vad som fått flest hjärtan under året som gått ↓

1549

”✄ som avslut på semestern och början på nytt äventyr passade jag på att klippa mig och ge bloggen ett nytt omslag. nu är vi redo 👋🏼”

På nionde plats har vi ett riktigt sommarnylle, med ny frisyr och ett perfekt set fransar. Här hade bloggen precis fått ett nytt omslag också, och det tänker jag att den nog får igen inför 2018.

1583

”tentaplugg kräver sitt”

Mitt i höstterminen tentade jag av två av mina kurser för första terminen som Informationsarkitekt. Jag maxade plugget med goda frukostar och många koppar te. Ena tentan klarade jag med ett VG, den andra fick vi resultatet för dagen innan julafton. Jag klarade den! Jag har varit så him-el-a nervös inför det där resultatet, men nu när jag fick godkänt tänker jag att jag ska ordna ett ordentligt fir som belöning.

898

”idag gör jag bara sådant som gör mig glad 👋🏻”

I februari publicerade jag den här, som också hamnade uppe i färg. I december hade jag börjat jobba litegrann efter min sjukskrivning, men februari blev en jobbig månad för mig. Jag kämpade med att försöka må bra och få vardagen att rulla på som vanligt, trots att min utmattning kändes tung. Så jag brukade fokusera dagarna på att bara försöka göra sådant som kändes rätt. Det gjorde det lite lättare.

1580

”hösten hände”

Som över en natt blev det höst i Malmö. Det var mitten av oktober och jag minns att det var samma chock som varje år när sommarvärmen försvinner.

1922

”igår var jag på restu och åt med mina favoriter, idag går veckan över i midsommarhelg och nästa vecka har johan och jag två (!!) lägenhetsvisningar i malmö. LIVET.”

På femte plats av era hjärtan. Vi fick ingen av de två lägenheterna som vi fick visning på, men det slutade ju bra till slut ändå.

05

”glad midsommar önskar mira och jag 🌼”

Åh, här var Mira inte speciellt gammal! Den här midsommaraftonen var så himla fin.

1923

”okej kompisar, nu är det såhär: johan och jag har fått lägenhet i malmö!!!! ett förstahandskontrakt på en 3:a inom kanalerna, fy sjutton så fint det känns. i september/oktober blir vi malmöbor! så nu kan jag andas ut, njuta av ölandshelg och fira med håkan i borgholms slottsruin på söndag 👋🏻”

Till slut fick vi en lägenhet! Jag var överlycklig. Johan och jag firade med att se Håkan på ett regnigt Öland.

1924

”mamma och pappa har alltså skaffat TVÅ av dessa stortassade pälsbollar. de är inte riktigt förtjusta i otto än, men ändå söta som tusan!”

Näst bäst under året tyckte ni att den här var, på en av mina föräldrars kattungar. Burre är idag GIGANTISK (ni ska få se när vi kikar på julhelgen sen!) och kom och la sig på min mage en morgon nu under mitt besök i Småland. Han väckte mig genom att buffa mig i ansiktet, och sedan la han sig bredvid Otto i sängen <3

1552

”imorgon flyttar jag till malmö!!”

Bilden som toppat min Instagram i år, och fått flest hjärtan av er ↑ Här är samma sommarnylle som på nionde plats, men med den spännande nyheten att jag skulle flytta till Malmö dagen efter.

instagram2017

Det här är året sammanfattat i nio fyrkanter ↑

Hörni, jag ser ett mönster.. Hehe! Det som solklart gått hem bäst under året (och under förra) är mina selfies, sen små spännande texter om flytten till Malmö och göllig kattunge och sommarbebis. Men ni, vad tror ni det är som gör att selfies hamnar i topp? Jag har känt mig som världens narcissist när jag försökt klura på det här, eftersom det ändå är mitt eget nylle som syns på två tredjedelar av dessa nio fyrkanter.

Jag blir både överglad, skäms en smula, och känner mig peppad på nästa år av det här. Sådan märklig kompott av känslor. 2018 tänker jag i alla fall att mitt instagrammande gärna får bli lite mer spontant, med mer direkta ögonblick ur vardagen.

Vad tror ni om det?

Här hittar ni mina nio bästa från 2016.


Vill du ta ut dina bästa från 2017 gör du det via den här länken.

6 kommentarer

6 kommentarer

  1. Fint år ändå! Mer händelserikt än mitt, en annan har ju sju selfies på topp nio 😅 Också en bild på norrsken och stjärnhimmel, och en på min nya hundvalp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.