Mellandagsrea – här är mina tips och favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Och kompisar, idag ska vi kika på lite mellandagsrea!

Har ni gett er ut och shoppat något än? Planerar ni att göra? Jag har minst en grej på min önskelista som jag nog ska klicka hem i dagarna. Speciellt med tanke på det godkända tentaresultatet jag fick dagen innan julafton, då passar en present från mig själv till mig själv perfekt.

För mig är mellandagsrea dock lite för jobbigt att ta sig igenom i de faktiska butikerna. Jag blir stressad och tycker inte alls det är roligt att stå där med prick alla andra som tänkt samma. Jag är den typiska personen som är på jakt efter något speciellt, men som inte hittar något över huvud taget mitt i en stressig rea. Därför håller jag mig till webbutikerna dagar som dessa, och nu har jag plockat ut mina nedsatta favoriter.

Här kommer därför mina tips och favoriter från årets mellandagsrea ↓ Inlägget innehåller reklamlänkar, det innebär att jag får ett par öre tillbaka för varje klick på länkarna. Så att ni vet!

mellandag03

Först ut har jag plockat ihop mina favoriter i ytterkläder och varmare plagg ↑ December är ju snart slut, men Sverige brukar ju bjussa på vinter ett par månader in i det nya året. Här kan en fynda jackor, tröjor och halsduk! Som den klarblå kappan (huuuuur fin?), den perfekta grå stickade eller en svart fodrad jacka i manchester. Drömmen.

Jackor, tröjor och halsduk

1. Blommig tröja från & Other Stories. Så fin färgskala!
2. Klarblå kappa från & Other Stories
3. Svart jacka i manchester med brodyr (vill haaaa)
4. Svart fodrad jeansjacka från & Other Stories
5. Stor, puffig jacka från Monki
6. Kanske den mysigaste tröjan att börja 2018 med från Monki
7. Perfekt rosa halsduk från Gina Tricot

mellandag04

Sådant som brukar vara typiskt bra att fynda under vintern är fina grejer till vår och sommar ↑ Här finns perfekta klänningar till när solen börjar värma igen och t-shirts att ta sig igenom resten av vintern i. Den blå skjortklänningen var jag sugen på redan i somras, och den mintgröna t-shirtklänningen ser himla skön ut. Men den midnattsblå väskan hörni, är inte den helt perfekt till nyårsafton?

Klänningar, t-shirts och accessoarer

1. Blå skjortklänning utan ärm (perfekt till våren och sommaren!)
2. T-shirt med blommor från Monki
3. Midnattsblå väska i sammet från & Other Stories (tänk er den här på nyår!)
4. Klänning i två nyanser av blått från Monki
5. T-shirt med broderad blomma från Monki
6. Randig skjortklänning
7. Mintgrön klänning som ser ut som en dröm
8. Öronhänge i rosa från Gina Tricot
9. Öronhänge i blått från Gina Tricot

mellandag01

Min favoritkategori ↑ Under mellandagarna finns mycket under kategorin hudvård, hårvård och smink nedsatt. Det ger en möjligheten att bunkra upp med ens favoritprodukter eller kanske chansen att testa något helt nytt. Jag älskar bland annat både hårprodukterna från Maria Nila och Macadamia och har äntligen testat en ansiktsmask från Peter Thomas Roth. Jag fick litegrann av ett test för pumpkin enzyme mask av Charlotte, och nu ska jag nog banne mig köpa burken i fullstorlek. Det här kitet med 6 olika masker känns dock som ett bra startläge, speciellt för 299 kronor.

Hårvård, hudvård och smink

1. Hårmask från Macadamia (tips på bra märke!)
2. Ansiktsmask med lera från Maria Åkerberg
3. Schampo och balsam VOLUME från Maria Nila
4. Lip balm med smak av blå kamomill och vanilj från HURRAW!
5. Lip balm med smak av citron från HURRAW!
6. Genomskinligt löspuder (superbra budgettips!)
7. Schampo och balsam SOFT från Maria Nila
8. Kit med ansiktsmasker från Peter Thomas Roth (jag har äntligen testat pumpkin! älskarrrr den!)

mellandag02

Under mellandagarna (eller andra valfria kampanjperioder, typ black weekend) brukar jag kika lite extra på den inredning jag trånat efter länge. Här är mina favoriter i inredningsväg ↑ Tänker mig att en kvist murgröna ur vasen hade varit fint, precis som en middag på Marimekko-tallrikarna. Designfavoriter som äntligen kan köpas för en billigare peng!

Inredning

1. Vas med ställning i mangoträ från Indiska
2. Liten kanna i grått
3. Tallrikar med små cirklar från Marimekko
4. Kanske världens finaste leksak, Kay Bojesens apa
5. Ljusstaken Liljan i mässing
6. Ljusstaken Liljan i silver
7. Min favoritljusstake i mässing (den här har Johan och jag två av!)

 

Jag tror nog att jag ska klicka hem en ansiktsmask från Peter Thomas Roth som present till mig själv, trots att den inte är nedsatt under mellandagsrean. Jag har varit helt inne på pumpkin-masken, men när jag kikade runt på Lyko hittade jag det här kitet med 5 olika masker i lite större storlek än de små tuberna i collaget ovan. Har ni provat någon av dessa? Berätta gärna, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag bara ska beställa pumpkin eller köra på kitet och testa alla!

Har du fyndat något under mellandagsrean, eller kanske planerar att göra det? Tipsa gärna, det hade varit fint att se vad du spanat på.

Herrå!

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. Skincity.se har 10% på allt (inklusive maskerna från PTR) nu under mellandagarna :)

  1. Verkligen! Det är det bästa att köpa då, tycker jag. Sådant en verkligen gillar att använda eller ha, men ändå inte riktigt köper i vanliga fall. Det är perfekt att unna sig dagar som dessa!

 2. Åh gillar din favoritljusstake så mycket! Har inte sett den tidigare men känns så klassisk, hade alltid en liknande fast gammal på nattduksbordet hos farmor. Dela gärna med dig mer av dina designfavoriter hemma och andra. Har fått för mig att du har lite koll på fler klassiker än bara de vanligaste?

  Var i Malmö idag och shoppade. Köpte en ansiktsmask från Lush efter att ha läst massa om dem hos dig. Borde finnas något motsvarande reklamlänkar i verkligheten också för skulle nog aldrig handlat där utan din ”reklam”! Köpte utöver den en kappa på Myrorna, ett par byxor och nytt ansiktssmink (alltså foundation osv) varav de två sista var på rea. Handlar i mellandagarna varje år men inte specifikt på rea utan mest för att det är då det finns tid att gå runt i butiker. Dock var en del av det jag behövde nedsatt och köpte inget jag inte behövde så är väldigt nöjd.

  1. Åh, fint att du gillar den! Den är väldigt klassisk och slår igenom alla tider, så himla fin. Kul idé! Ska definitivt skriva lite mer om designfavoriter!

   Låter verkligen som att du hittade bra grejer under mellandagarna, trots att allt kanske inte var på rea. Jag ser också mellandagarna lite som chansen att faktiskt ha tid att shoppa. Blir också SÅ nyfiken på ansiktsmasken du köpte! Vilken blev det? Fint också att du delar med dig av det här, jag blir så glad när ni kan få inspiration och faktiska tips härigenom.

   Tack för att du hänger här med mig <3

  1. Det var Mask of magnaminty – den med mint. Hittade inte så många fler men denna verkar bra! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.