Mina mål och önskningar för 2018

Hur tycker ni det känns att vi gått in i ett nytt år? Jag älskar det! Att skriva listor, planera helt tomma veckor och ha nya saker att se fram emot. Jag har en så bra känsla inför det här året. Och för att kicka igång ordentligt har jag skrivit ner lite mål och önskningar som hade varit fint om 2018 kunde bjussa på.

Sådant jag vill uppleva, uppnå och prioritera.

Det här är mina mål för 2018 ↓

1476

Personliga mål ↓

▻ Att lyssna på min kropp och säga ifrån när det tar emot, sova när jag måste och ta det lugnt när jag känner att det behövs
▻ Ta väl hand om mina lockar och inte klippa mer än toppar så att jag en dag kan ha långt igen
▻ Fortsätta yoga
▻ Prioritera att må bra framför att prestera på topp i prick alla moment i skolan
▻ Tänka mer på att min kropp är skör och trasig och att jag behöver göra förändring i min kost för att må bättre (mer om det snart!)
▻ Alltid plocka bort något gammalt om nytt flyttar in i garderoben
▻ Att värna om de relationer jag har, och ta tillvara på tiden istället för att ta för givet

17

Mål för bloggen och min Instagram

▻ Att fortsätta hänga här med er minst ett par gånger i veckan (också på sommaren, vilket jag var dålig på under det gångna året)
▻ Fortsätta skapa intressant content och utveckla den här platsen till det bästa för året
▻ Bli bättre på att plocka upp frågor och önskeinlägg från er, så att vi formar bloggen till det bästa ihop
▻ Att fotografera lite mer spontant och publicera mer kravlöst (men fortfarande med kvalité) på Instagram
▻ Under 2017 blev ni över 1000 personer som följer mig på Instagram, det är jag SÅ glad för. Målet för 2018 blir därför att fortsätta växa där, och förhoppningsvis kanske vi kan vara ett par hundra till som hänger ihop där under året. Det hade varit kul!

1479

Önskningar ↓

▻ Att 2018 bjussar på minst en resa utanför Sveriges landsgräns
▻ Gå på minst en konsert
▻ Att det ska kännas okej att ha en vår och sommar på CSN, och att pengar inte ska vara något att gråta över
▻ Kunna vara en hel sommar på Öland (och därför kanske läsa sommarkurser istället för att jobba)
▻ Alltid ha något att se fram emot, även om det är små saker att längta efter
▻ Att kunna se tillbaka på året om ett år och tycka att jag gjorde det till det bästa möjliga
▻ Att jag blir godkänd på alla moment i skolan och slipper tenta om något
▻ Att min utmattning släpper och inte känns av så mycket längre
▻ En kanonsommar
▻ Att vi får hålla oss friska och pigga, prick hela året

 

Vad har ni för mål och önskningar för 2018? Vore så fint om ni ville dela med er!

19 kommentarer

19 kommentarer

 1. Låter som kloka önskningar… Själv har jag nog egentligen bara en, och det är att bli frisk (är också utmattad) men det finns såklart mycket jag skulle vilja göra som jag får ta när energin i kroppen tillåter. :) Önskar dig ett riktigt fint 2018! <3

 2. låter som väldigt vettiga mål och önskningar! särskilt det med att slänga ut något ur garderoben när man köpt nytt, det är något jag kanske borde anamma ;)

  mitt mål för i år är att delta i åtminstone ett 10km-lopp under sommaren! i och med det måste jag ju träna och vara hälsosam på köpet hehe :))

  1. Hehe ja, det där med gammalt ut när nytt kommer in är ju… svårt! Jag måste, måste bli bättre på det. Kanske till och med köra en rensning nu, inför det kommande året? Hehe!

   Men wow, vilket häftigt mål! Jag hejar på dig!!

 3. Skriver under på alla dina personliga mål. Vill med yoga; har inte gjort det alls i Dublin och min stackars kropp saknar det. Pepp på 2018 och ska bli kul att fortsätta följa dig här goding :) ett av mina mål för året är att ta mig ner till Malmö så att vi äntligen kan träffas!

  1. Yoga är verkligen sååå skönt för kroppen! Tänker att 2018 måste innehålla yoga. Men fina, fina du <3 Hade varit SÅ roligt om du kom och hälsade på!

 4. Vet inte om jag kommenterat alls tidigare, men ville i alla fall göra det nu :-) Tycker mycket om din blogg och läser alla inlägg. Du skriver så fint och ärligt och tar så fina bilder. Det är fint att få följa med ditt liv. <3
  Jag hoppas kunna läsa din blogg länge till och jag önskar dig allt väl under 2018! Hoppas utmattningen kan bli ett minne blott.

  1. Men åh, jag blir så himla glad av det här <3 Tusen, tusen tack. Hoppas du får prick det du vill av 2018! Tack för att du hänger här med mig <3

 5. Så himla fina, bra grejer. Önskar dig ett helt fantastiskt år.

  Har skrivit lite om mina mål och önskningar på bloggen, men jag hoppas framför allt att jag lyckas stabilisera livet. Älskar att fota och skriva, men det är en tuff bransch att jobba inom och jag har börjat återvända till ett vägskäl; satsa inom det jag är utbildad till, eller hitta ett fastare, tryggare jobb och bara skriva/fota för min egen skull?

  Det skulle jag vilja bestämma mig för under året, efter nästan tre år på vikariat, projektanställningar och frilansande. Känner att min hjärna behöver någon slags trygghet för att kunna landa i en framtid jag vill ha. Ja, det hoppas jag allra mest<3

  En liten dröm är också att få ordning här hemma och kanske få besök av bloggkompisarna där ute. Hade varit så fint att få visa upp mitt Västerbotten.<3

  1. Tack <3

   Åh ja, kan verkligen tänka mig det där med osäkra anställningar och att sakna tryggheten. Jag tyckte att det var SÅ jobbigt att gå på timmar och kastas mellan kortvariga vikariat. Jag håller tummarna för att det du vill med 2018 slår in <3 Den här branschen är ju så tuff att jobba i, men kanske kan det vara värt att bara få göra den på fritiden? Att ha något säkert och stabilt och sedan göra det du älskar själv?

   Jag hade så gärna velat hälsa på någon gång <3 Det är ju inte riktigt så att jag har "vägarna förbi", men någon gång hade det varit så fint att få se ditt Västerbotten.

 6. ”Prioritera att må bra framför att prestera på topp i prick alla moment i skolan”. Gud vad viktigt det är! Kan tänka tillbaka på när jag pluggade reklam och tycka att det var så synd att jag bara körde på utan att lyssna inåt, att det var så jäkla viktigt att vara duktig i andras ögon. Slutade ju med att en inte pallade nåt och inte brydde sig om nåt till slut. Så värt att komma ihåg, att måendet alltid går först, och att vara 100% bra helatiden inte är allt.

  Mitt största mål för i år är att fixa det där himla körkortet, och en önskning är att resa till Island.

  1. Det känns SÅ skönt att få läsa det där, att få ”bevis” på att det är så. Tack!! Det är så lätt i att falla tillbaka i att vara bäst på prick allt, men om kroppen och ens mående inte hänger med är det ju inte värt.

   Har bara hört så himla bra om Island! Hoppas att både körkort och resan slår in!

 7. Så sunda fina mål <3 Önskar dig det bästa av 2018 och framför allt att utmattningen ger sig av mer och mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.