Mitt bästa paket under granen – en presentbox från Rituals

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Minns ni att jag kikat ut en presentbox från Rituals till önskeinlägget inför julafton? Johan la det på minnet och överraskade mig med en Rituals-box under julgranen när jag kom till Öland. Han valde dock inte samma doft som jag tittat ut (men själv inte doftat på), utan doftade på alla som fanns och valde sin absoluta favorit.

Vi kikar på vilken han valde, vetja!

1987

1988

Okej, Rituals kan sin grej med att göra presentboxar lyxiga. Mina ögon måste tindrat när jag fick syn på den här under granen.

1990

Men titta bara ↑ Johan doftade som sagt på alla som fanns inne och valde sin favorit, The Ritual Of Laughing Buddha med soft av apelsin och cederträ. SÅ GOD. Plus extra gulligt att han valde den han gillade bäst.

Boxen jag fick är den största av dem, men det finns två i mindre storlek som också innehåller ett par produkter i skillnad. Ni hittar alla tre på reklamlänkarna nedan.

▻ The Ritual Of Laughing Buddha Large – prick den jag fått!
The Ritual Of Laughing Buddha Medium
The Ritual Of Laughing Buddha Small

1989

1991

Min box innehåller fyra produkter som jag tycker ger en bra helkroppsupplevelse i och efter duschen. Ett foaming shower gel att ha i duschen, en sugar body scrub att peela kroppen med för mjuk hud, en body cream att smörja med efteråt och till sist ett bed & body mist att spraya kroppen (och sängen!) med.

Alla doftar apelsin och cederträ → friskt men absolut inte för starkt! MVH den parfymkänslige

1992

Det här är min favorit i asken, mest för att det är en kul grej att sängen kan dofta apelsin när en ska sova!

Produkterna finns att hitta separata också, och skulle en vara nyfiken på det här sprayet hittas den här ↓
Happy Mist – kropps- och sängspray

1993

Den som hängt med ett tag minns kanske att jag tidigare gjort ett inlägg om den egna kroppsskrubben jag gör. Rituals variant känns som en maxad och lyxig variant av sockerskrubben!

Good Luck Scrub – kroppsskrubb med socker och olja

1995

1994

Den här body creamen alltså. Wow. Så tjock, mjuk och härlig på huden! Stort plus att den dessutom inte kommer som pytteförpackning utan som 200 ml. Ser fram emot att vänta in våren med den här på kroppen.

Tyvärr hittar jag inte Touch of Happiness som singelprodukt (så synd, älskar den!), men däremot finns boxens foaming shower gel Happy Buddha att hitta separat. Omedelbar känsla när jag använde Happy Buddha: vill aldrig mer duscha med något annat än gelskum!

 

Det bästa med den här julklappen är att jag kommer ha så mycket användning för den. Den här typen av presenter är prick det jag gillar. Sådant en använder varje dag men kanske köper enklare eller billigare varianter av till sig själv. Perfekt att någon annan då kliver in och ger en maxad upplevelse av sådana saker som duschtvål.

Och extra gulligt är det ändå att Johan valt doft.

18 kommentarer

18 kommentarer

  1. Åh va gott! Vilken nice julklapp! Jag köpte en liknande julklapp fast till mig själv hehe, ett kit från body shop med en doft jag som jag totalt har snöat in mig på: shea! TIPS

    1. Åh, ja!! Jag var faktiskt på The Body Shop häromdagen och kikade lite, för har aldrig haft en produkt därifrån??? Köpte ett par duschtvålar som var nedsatta, så nu tänker jag mig att jag ska lukta mig till min favorit där också. Hehe! Ska definitivt kika in shea!!

  2. Vilken härlig julklapp och verkligen extra gulligt att han doftade och valde ut sin favorit. Jag fick en lyxig presentbox med Sakura-serien förra julen och den doftar också ljuvligt! :)

    1. Hahha ja, Johan sa att den doftade ”tantigt” och därmed ville köpa en annan, hahaha <3 Känner mig förvisso som en tant och hade nog gillar rosendoft ändå (måste ju ändå vara beviset på att jag är tantig långt in i själen?), men är 100% nöjd med hans val av apelsin!

  3. Jag fick rituals julkalender av min mamma i år, den var perfekt för då fick man prova lite ur alla serier. Det kanske är något för dig till nästa jul?:)

  4. Vilken härlig julklapp! Har själv gått och blivit förälskad i deras dusch-skum! Känns så jädrans lyxigt. Passade på när det var rea så nu har jag flera olika dofter att byta mellan, underbart :D

    1. Visst är det! Perfekt att bunkra upp med dessa produkter under rean :) Håller helt med om att duschskum känns så himla lyxigt! Jag ska definitivt hålla utkik och köpa ett par dofter till. Vilken är din favorit, som jag borde testa? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.