En lördagsblogg direkt från soffan

God morgon! Hur mår ni idag? Jag hoppas på bra. Det gör jag. Jag sitter i soffan med Johan och Otto när jag skriver det här. Inlindad i en filt och med Syskonen Baudelaires olycksaliga liv på TVn. Äntligen lördag.

Förresten! Har ni lagt märke till att jag har justerat lite i text och färgtema på lelle bloggen? Gillar ni det? Jag hoppas! Jag har irriterat mig lite på den raka texten som var tidigare, att den var rätt trist och för liten. Så jag hoppas att det här blir bättre, likaså färgtemat som äntligen bytt nyans. Berätta gärna vad ni tycker om det här, det är ju trots allt ni som ser utsidan av bloggen medan jag sitter bakom kulisserna.

Vidare till lördagsbloggen ↓

2027

2026

Min fredag igår var SÅ knäpp. Jag vaknade supertidigt (efter att i princip inte haft alarm ställt på fyra veckor) och promenerade lite stressat till skolan för att möta min projektgrupp vid åtta. Det var första gången jag var i skolan sedan hotet mot Malmö Uni, skulle ljuga om jag sa att jag inte var nojig. Slutpresentationen i kursen gick dock bra, trots att jag ville gräva ner mig djupt i marken av bara tanken att min del av presentationen var teater. EN TEATER, i en datautbildning. Efteråt gick jag hem, la mig på soffan och gosade med Otto. Det vill säga försökte förtränga vad som precis skett under förmiddagen :))

Nu är det i alla fall gjort, och det enda som finns kvar av höstterminen är en uppskjuten hemtenta (på grund av hotet mot skolan) som har deadline på onsdag. Det är vad jag ska syssla med den här helgen. Skriva och läsa och skriva och läsa. Kanske rensa garderoben som välförtjänt paus, och gärna baka brownies på svarta bönor när minst 1000 ord om interaktionsdesign är skrivna. Kämpa, kämpa.

Vad har ni för planer i helgen? Jag hade hoppats på att Malmö skulle bjussa på sol så att jag kunde ge mig ut på minst en D-vitaminpromenad idag, men icke. Kanske får bli imorgon, hoppas. Ikväll har jag i alla fall önskat drinkkväll med Johan, det var så länge sedan.

Se till att ha en fin lördag nu. Det ska jag banne mig ha. Vi hörs!

18 kommentarer

18 kommentarer

  1. Åh, hoppas att det går bra! Det är ju alltid jobbigt mitt i, men det brukar ju också kännas himla skönt efteråt. När allt är rent och fint!

   Tack, detsamma!

 1. Jag har fikat med familjen och ska nu läsa en bok resten av dagen :) Lycka till med plugget!

 2. Hoppas du lyckas skriva ned några ord på hemtentan idag, det positiva med dassigt väder är ju att man inte får en anledning att gå ut och prokrastinera plugget haha :)

  Själv ska jag möta upp en vän senare för att catcha upp över ett glas vin, men annars är det lugna puckar som gäller. Ha det fint <3

  1. Och så slutade det med att vi ”skulle ta en promenad” ändå, trots trist väder, och sen var vi borta två timmar :))) hahahah!

   Hoppas du fick en fin kväll <3

 3. Härlig lördag! Själv fixade jag hundvakt och åkte på bio. Såg filmen big sick på filmstudion (en medlemsklubb där man ser film 7 gånger för 200kr på en termin). Rekommenderar filmen, den var riktigt bra. Ska jag betygsätta så en 4 av 5. Skulle kategorisera den som en dramakomedi.

 4. Åh jag skrev min tenta idag (eftermiddagstenta på en lördag skjut mig i ansiktet) så imorgon, söndag, ska jag göra prick vad jag vill och sedan börjar nya kurser på måndag.

  1. Men vaaaaa?? Tenta på en lördag? Sämsta jag hört! Varför har ni så? :( Hoppas du gör något riktigt njutigt idag istället, för att ta igen helgen litegrann!!

 5. Hoppas hemtentan går bra och att ni fått en mysig drinkkväll. :)
  Jag har försökt att vila en del idag och ta det lugnt, har inte mått så bra sista dagarna. Men det är lättare sagt än gjort när man har ett berg med saker som borde göras och blir lite stressad av att vila. Det blev i alla fall en promenad på eftermiddagen och lite kvällsövning efter middagen. :)

  1. Gårdagen blev toppen, tack!
   Jag förstår precis det här, att behöva och vilja vila men samtidigt bli stressad av att inget annat blir gjort. Hoppas du fick dig en god natts sömn för att ta igen lite! :)

 6. Jag gillade verkligen hur det såg ut tidigare, uppskattade att texten var liten, men det är fint nu med och jag vänjer mig. :)

  Var rädd om dig! <3

  1. Jag gillar egentligen också det orangea jättemycket, men den headern var egentligen bara stressigt gjord :( Har stört mig på det sedan den kom upp, haha! Fint att du ändå tycker den nya är överkomlig! Jag hoppas den mjuknar lite med tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.