Ett stycke julklapp till mig själv 🎅🏼

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

I mellandagarna bestämde jag mig för att köpa en julklapp till mig själv. Jag fick extra tillfälle när jag dagen innan julafton fick resultatet på en gammal tenta som dragit ut på tiden – GODKÄND. Vad är bättre att fira med än en present till sig själv? Hehe!

Ett stycke julklapp till mig själv låg och väntade på ICA när jag kom tillbaka till Malmö ↓

Inlägget innehåller reklamlänkar, det innebär att jag får ett par öre tillbaka för varje klick på länkarna.

2006

GOD JUL ELLEN, ÖNSKAR ELLEN

Som jag trånat efter Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth. När jag var hemma i Småland över jul fick jag ett test av Charlotte (från det här kitet) och jag blev totalsåld. I mellandagarna satt jag flera gånger och la pumpkin i varukorgen utan att faktiskt beställa. Jag klurade på om MASK-A-HOLIC med 5 masker kanske var ett bättre val, för att då också få testa fyra andra masker från samma märke i samma veva.

Klick.

2007

Förutom att burkarna var omöjliga att få ut ut plastförpackningen älskar jag allt med dessa. De är lagom stora för att ändå rymma rikligt med mask, men ändå så pass små att de lätt kan tas med på resa. Det gillar jag. Över jul och nyår la jag ansiktsmask två gånger på tre veckor och det är längesedan min hy var så bråkig som den var när jag kom hem. Jag behöver mina masker, även om jag är på resande fot!

I MASK-A-HOLIC ingår 5 olika ansiktsmasker på 50 ml styck ↓

MASK-A-HOLIC

2009

Det här är egentligen anledningen att just det här kitet blev julklappen till mig själv ↑

Pumpkin har jag läst och hört SÅ mycket om tidigare, och det är lite blandade meningar om hur den känns på huden. En del tycker att den svider fruktansvärt mycket, andra känner knappt av den. För mig blev testet från Charlotte något typ av mellanläge på skalan. Den svider en del, men bara så pass att det ändå känns skönt. Johan, som har väldigt orörd hy, upplevde masken på samma sätt som mig. Lite svid, men bara så mycket att det ändå var najs.

Ni vet när en får känslan av att en mask verkligen gör sitt jobb? Prick så!

2008

Den här blev en kul överraskning i köpet ↑ Vem vill inte kladda in ansiktet i guld, undrar jag?

2010

Alla masker i kitet finns att köpa i fullstorlek, då i burkar på 150 ml ↓

Cucumber Gel Mask
24K Gold Mask
Blue Marine Algae
Irish Moor Mud
Pumpkin Enzyme Mask

 

Det här var garanterat en himla bra julklapp till mig själv. Jag ser så mycket fram emot att vänta in våren med dessa i ansiktet. Vardagslyx när den är som bäst.

Har du testat någon av dessa? Berätta gärna vad du tycker! Och hojta till om du skulle vilja ha en recension på någon av maskerna sen. Det tänker jag kan vara en bra fingervisning på vilken som kan vara värd att köpa i fullsize.

Nu ska jag maska loss. Herrå!

14 kommentarer

14 kommentarer

 1. Åh, som jag har suktat efter denna lilla dyrgrip… Vilken perfekt julklapp! Vill hemskt gärna ha utförlig recension på ALLT, tack! :)

  1. Aye aye, kapten! En recension på maskerna var för sig får det bli. Tänker at jag testar varje mask ett tag till så det blir utförliga och ordentliga recensioner. Vad säger du om det? :)

 2. åh men HUR nice!🤤 ser fram emot att höra mer om hur de olika är 💁🏼‍♀️

 3. Omg har varit så nära på att klicka hem detta ca 1000 ggr. Har så svårt att uppskatta hur stora burkarna är dock, hur många masker skulle du uppskatta att man kan lägga innan en burk är tom?

  1. Förstår dig, jag satt i flera dagar och la den här i varukorgen utan att klicka hem.. haha! Oj, jag skulle säga att de räcker till väldigt många. Jag har kört en mask av varje hittills, och det syns liksom inte ens i burken. Burkarna är fyllda upp till kanten (burken i sig rymmer 50 ml) och även om hela ansikten kladdas in är det så himla lite som behövs. Räknar med att dessa 5 kommer räcka länge, länge. Kan visa lite mer i detalj i första recensionen, det kanske blir lättare så?

 4. Åh va härligt att du unnar dig detta! Jag skulle också behöva ansiktsmasker och ser fram emot recensioner och tips <3

 5. Jag ÄLSKAR pumpkin enzyme och blue algae!! En annan favvis från PTR är rose stem cell. Testa den om du gillade dessa! Den funkar även bra som nattmask och man vaknar upp med en drömmigt återfuktad och fast hy. Tips tips!

  1. Åh, tack för tips!!! Ska verkligen kika in rose stem cell, gillar de här maskerna så mycket hittills att jag gärna utökar med en till najsig senare. Din kommentar är guld, tack!

 6. Älskar pumpkin-masken! Kör ofta den först och sen cucumber, blue algae eller rose stem efteråt och låter dem sitta över natten. Att köra nattmask är det bästa och känns liksom mer prisvärt då en inte sköljer av den göttiga masken så snabbt:)
  Gold har jag bara prövat en gång så inte någon riktig koll på om den gjorde så mycket.Men man gillar ju guld i ansiktet.

  1. Jag har gjort prick samma nu ikväll! Körde först Mask of Magnaminty (från Lush) för att sedan bränna på Pumpkin. Nu sitter jag med blue algae och njuter, hehe! Jag har inte riktigt testat dessa som nattmask, tänker att de inte är tillräckligt fuktåtergivande för det? Men du gillar dem som nattmask ändå? Borde prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.