En kort liten liveblogg en torsdagseftermiddag

Tänkte bara kika in och säga hej hej hemskt mycket hej, tacka litegrann och höra hur allt är med er innan jag hugger tag i det här med att rensa min garderob.

Det här blir en kort liten liveblogg, så här en torsdagseftermiddag ↓

2069

Men ni, hur är det med er? Mår ni bra? Jag hoppas såklart det, men ni kanske vill berätta om vad som försiggår i bröstkorgen hos er just nu? Det är så himla fint när ni berättar om vad som händer i era liv.

Jag skrev ju tidigare idag att mitt uppdrag för dagen blir att rensa min garderob på allt sådant som är trasigt, i fel storlek eller som jag bara aldrig använder. Så nu sätter jag snart på en bra playlist, bunkrar upp med en kanna te och sedan gör mig redo för att sortera i högar. Det blir nog en helkvällssyssla. Jag har lite kurslitteratur att läsa ikväll, men det tänker jag att jag kan göra i kombination med att ta ett bad när garderoben är klar. Det blir nog en fin kväll.

Imorgon har jag en superkort dag i skolan, bara en föreläsning mellan 8-10. Efteråt ska jag träffa min storebror på en fika och sedan köpa lite roliga ingredienser till att göra egna badbomber. Låter inte det kul? Blir det bra visar jag såklart er sen! Älskar att det blir helg alldeles snart.

Innan jag smiter iväg in i klädkammaren vill jag passa på att tacka er. Tacka för att ni hänger här med mig, tacka för all fin respons och för att ni tar er tid att då och då skriva ett par rader. Det gör mig så himla, himla glad. Jag skriver inte så ofta om hur fint det känns, men jag vill att ni ska veta att ni är guld.

Glöm aldrig det, ni är guld.

15 kommentarer

15 kommentarer

 1. Har precis börjat med mitt kandidatarbete och det är megakul men också mycket att göra. Tror dock att det kommer lösa sig i slutändan.

 2. Är nääästan klar med min iOS-app-labbinlämningen som har deadline på söndag, så hoppeligen kan jag mysa utan stress med min kille som kommer upp från Malmö till helgen. :)
  Ha en fin helg!

  1. Åh, fint att vara ute i god tid (det är aldrig jag.. haha, lär mig hur en gör!!) så att du bara kan njuta hela helgen. Hoppas du och killen får en kanonhelg!

 3. ååh men kul att du ska testa göra badbomberna!! taggar på recension 💁🏼‍♀️

  jag spenderat en hel del tid med att pendla till min skola nu förtiden, två veckor ha rdet redan gått?! men jag gillar det! ändå underskattat att åka buss hehe.
  vill mest av allt att det ska fortsätta kännas bra så att jag klarar skolan! vill det såså mycket.. 🤯😖💛

  1. Åh, fint!! Jag har precis handlat alla ingredienser så jag tror att jag smäller ihop en testomgång kväll redan.. hehe!

   Jag håller tummarna så hårt för dig! <3 Heja, heja!

 4. Är nyfiken på hur din garderobsrensning ska gå! Själv försöker jag ofta men har så jäkla svårt för att sortera ut grejer. När de väl hamnar i en påse istället för på en galge blir det enda aldrig av att de lämnar huset. Sitter själv hemma och jobbar med en skoluppgift som är trevlig! Kommer aldrig över hur lyxigt det är att bara få plugga för sin egen skull igen efter flera år som anställd. Annars har jag en intressant helg framför mig med fancy fest i morgon – alltså smoking och grejer !

  1. Jag funderar på att knåpa ihop ett litet inlägg om garderobsrensningen efter tidigare förfrågan, kanske skulle du gilla det också? :) Åh ja, känner igen det där. Jag brukar gå med påsarna direkt eller max 1-2 dagar efter för att inte börja plocka i påsarna igen.. haha.

   Håller helt med om det här med att studera efter att ha varit anställd. Sådan lyxig tillvaro (ej lyxig som i ekonomiskt bra, hehe, utan mer njutigt!) att plugga något en gillar. Hoppas att festen blir kul! Låter SÅ trevligt med fancy fest!

 5. Lycka till med rensandet!
  Jag ska precis börja plugga på två presentationer jag ska ha nästa vecka. Väldigt spännande ämnen så jag tror att det kommer bli kul, men också svårt! Blir en plugghelg för att få ihop allting, men ska unna mig lite mysiga middagar med kompisar åtminstone.
  Kram!

  1. Tusen tack! Tre påsar med kläder att skänka blev det, utöver en del plagg med hål etc som slängdes. Sätter godkänt på den rensningen!
   Jag håller tummarna för att helgen blir fin trots allt plugg, och att presentationerna går galant. Heja dig!

 6. Är så pepp och trött efter första veckan på terminen. Ska bland annat göra ett designprojekt själv i en projektkurs för första gången. Alla andra är i grupp men var pepp på en annan idé. Ska bli så spännande och känns som en najs grej att ha testat på på universitet, har inte fått några chanser tidigare men känns som ett bra skill att lära sig göra alla delar själv :)

  1. Men wow, blir så pepp av detta! Heja dig!! Låter SÅ kul med designprojekt och är helt övertygad att du fixar det galant. Är mäkta imponerad över modet att göra projektet själv <3

 7. jag är förkyyyyyyyld! :'( blir så gnällig och hemsk när jag är så här småsjuk (alltså så sjuk att jag orkar vara någorlunda vaken). Bu. Annars lunkar livet i sin lilla takt, tänkte på det idag – det känns så overkligt ännu att vi faktiskt bor i vårt hus. Tittade ut på sjön och det slog mig att det här är faktiskt min utsikt på riktigt nu?! Undrar när det ska sjunka in egentligen. Eh.

  1. Men åh, krya på dig!! <3 Avskyr att vara så där sjuk, liksom tillräckligt för att må dåligt men ändå för pigg för att sova hela dagarna :( Dock SÅ fint med huset. Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.