Vårkläder i färg och mönster som jag gärna vill äga

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Vet ni vad? Jag längtar efter våren SÅ mycket just nu. Malmö är grått, regnigt och kallt och det enda jag kan tänka på är hur det kommer kännas när de första vårstrålarna värmer kinderna.

Idag har jag som enda uppdrag att rensa ut min garderob för att göra plats för vårkläder, precis som jag nämnde i veckoplaneringen. Jag ska slänga allt som är trasigt (!!) och skänka de plagg jag aldrig använder och inte längre kan ha. Sortera och rensa, och vara kritisk mot mig själv när jag får känslan att den här kan vara bra att ha. När garderoben är rensad och klar kommer det förhoppningsvis finnas ett par galgar lediga för nya vårkläder. Den här våren ska jag dock inte bara köpa plagg som fattas i min garderob utan också ha som krav att de måste vara i fina färger eller roliga mönster. Inga fler gråa tröjor eller vita t-shirts, punkt.

Idag har jag därför samlat mina vårfavoriter från ett par webbshoppar som inspiration – noll svarta, vita eller grå plagg utan istället en himla massa färg och form! Länkarna till plaggen är reklamlänkar, det innebär att jag får ett par öre tillbaka för varje klick. Så att ni vet.

Vårkläder som gärna får flytta in i min garderob ↓

var01

1. Senapsgul klänning med prickar
2. Tröja i rosa och blåglitter från & other stories
3. Mjukgrön tröja med omlottrygg
4. Scorf i blått
5. Rosa loafers från & other stories
6. Rosa jeansjacka <3
7. Blommig kimono från NA-KD
8. Orange björnjacka från Monki

var02

1. Grön stickad från & other stories
2. Röda loafers från Flattered
3. Grön kappa från Monki
4. Omlottblus i lavendel
5. Blommig topp från NA-KD
6. Scorf i rosa
7. Gul trench coat från River Island
8. Livets rosa kostymbyxor från River Island
9. Gul stickad tröja från Gina Tricot
10. Gula manchesterbyxor från Monki
11. Röd jeansjacka

 

Tänker att det är ungefär så här jag vill se ut i vår! Göra mig kvitt den svart-grå-vita garderoben jag har idag och istället plocka in mer färg och mönster. Det är ju så mycket roligare så.

Eller vad säger ni?

12 kommentarer

12 kommentarer

  1. Längtar också efter våren och spontanköpte en pastellrosa tröja häromdagen! Underbart med färger <3

  2. men åh, den rosa jeansjackan är ju dröm <333 vill/borde verkligen också sluta köpa kläder i svart/vitt/grått, men man tenderar ju att göra det ändå. älskar färgerna i kollagen ovan dock!

    1. Verkligen, vill SÅ gärna ha den!! Men eller hur, svart/grått/vitt är så enkelt att köpa men blir ju rätt trist i en garderob som ser exakt likadan ut? Min är ju BARA grå typ, haha :( så jag slår ett slag för mer färg!

  3. Mmmm vårkläder! Har också spanat på den rosa-blå tröjan från other stories. SÅ fin. Gillade verkligen den röda jeansjackan också som du länkade längre ned. Hmmm kanske ska en våga sig på en färgglad jacka iår..

    1. Åh ja, så himla fin! Jag har lovat mig själv att köpa en färgglad jacka i år. Jag har redan en svart som jag älskar, så för att komplettera ska det definitivt bli en i färg nu. Är SÅ sugen på den röda eller rosa jeansjackan. Hade ju passar till prick allt???

  4. Så mycket fint! Speciellt den lila blusen gillar jag!
    Härlig blogg du har!! Trevlig helg! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.