Veckoplanering för januaris fjärde vecka

God morgon! Mår ni bra idag? Jag hoppas!

Jag låg nerbäddad i soffan hela dagen igår. Vaknade med huvudvärk från helv och fick inget vettigt gjort på hela dagen, utöver att faktiskt bara slappa i soffan då. Hela Malmö var täckt i tjock dimma och jag såg knappt byggnaderna ett kvarter bort. Känslan som städer får i dimma är svårslagen. När jag skriver den här veckoplaneringen är det söndagskväll, så jag hoppas att min huvudvärk är borta när jag vaknar.

Nu till en veckoplanering för januaris fjärde vecka ↓

2100

▻ Veckans planer:
Den här veckan är mest en sådan som bara är. Förstår ni vad jag menar? Jag har inget speciellt planerat utöver veckans föreläsningar och pluggtimmar. Tänker att det hade varit fint att få in en fika på Jord, ett par promenader i kvarter jag aldrig gått i. Något som bryter av. Vi får se!

▻ Veckans skolarbete:
Både databastekniken och systemutvecklingen är på upptrappning och än finns inte supermycket att göra, vilket ger mig möjlighet att läsa mig något kapitel i förväg. Ser så mycket fram emot den här pluggvåren.

▻ Veckans måste:
Ta tag i en bokad tvättid. Rensa min mail.

▻ Veckans middag:
Sista helveckan i mitt veganska januari är kommen! Önskar mig gärna en vegansk pizza på bakstenen den här veckan. Igår lagade vi svamprisotto också (en av mina favoriträtter) som också blir lunchlåda minst en dag den här veckan. Gooott.

▻ Veckans önskning:
Att få vakna pigg på morgonen. Fint väder.

▻ Veckans playlist:
Häromdagen kom Johan in i badrummet när jag sminkade mig och frågade ”Den här låten, tröttnade du inte på den i somras?”. Jag kan nämligen inte sluta lyssna på Mina favoritlåtar från 2017. Så mycket knäppt, roligt och peppt!

▻ Veckans oro:
Att tröttheten jag har känt på sistone ska fortsätta påverka mig.

▻ Veckans gulliga:
I helgen köpte jag en ny jumper åt Otto och jag orkar inteeee hur söt han är. Har ni sett bilden på min Instagram? Nu kan vi äntligen ta promenader utan att behöva tumma på att frysa eller behöva ha ett klumpigt täcke som är i vägen.

▻ Veckans blogginlägg:
Den här veckan har jag tänkt att vi ska titta på ett par saker som hänt på sistone, en badbomb jag badat med och vad jag klurar på ska upp på väggarna här hemma. Tänker även att vi kan kika på en av ansiktsmaskerna ur min julklapp till mig själv och kanske också prata lite om det här med att studera med en utmattning. Är det något ni saknar? Hojta till så slänger jag in det i planeringen!

 

Min första föreläsning för dagen börjar först klockan 13, så nu har jag tid att både läsa ett par bloggar och ett kapitel ur kurslitteraturen för databastekniken. Älskar morgnar som dessa.

4 kommentarer

4 kommentarer

  1. En promenad i ett kvarter du aldrig gått i hjälper jag å Muska gärna till med att få till, kanske i kombination med en fika på Jord (dit pälsklingarna är välkomna dessutom!) Kram

  2. Vet inte alls hur det är att studera med utmattning. Har dock precis börjat studera på högskolan & känner mig lite lost. Känns jättebra men det är svårt att hitta en studieteknik. Så om du har några tips får du gärna skriva ett inlägg om det. Kram!

    1. Åh, jag vet hur rörigt det kan vara. Kan absolut skriva ett inlägg om det! På fredag kommer inlägget om studier + utmattning, så ska knåpa på studietekniker och andra tips så länge :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.